azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ برای تو.. برای چشمهایت ! برای من .. برای دردهایم ! برای ما.. برای این همه تنهایی... ای کاش خــــــــــــدا کاری بکند ...!! 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ گاهـــــــــي بايد سكــــــــــــوت كرد ؛ خدا پاسخ گو خواهـــــد بود .... شک نكن ... 9 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ محکم تر از آنم که برای تنها نبودنم آنچه را که اسمش را غرور گذاشته ام برایت به زمین بکوبم... احساس من قیمتی داشت که تو برای پرداخت آن فقیر بودی!!! 8 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ در آغوشت که جا میگیرم... عمیق تر گناه میکنم...!!! من این جهنم را که هوای بهشتی دارد ... با هزاران بهشت خدا که بی تو هوای جهنم دارد... عــــوض نــمــیـــکـــنــــم... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ دلگير مي شوم ... آنگاه : که ميبينم چه بی پروا فنجان از لبانت کام ميگيرد !! آنگاه : که با هر بوسه از لبانت پر از تو، و خالی از خويش مي شود !! دلگير مي شوم . 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ جدایی نادر از سیمین اسکار میگیرد و جدایی تو از من ! نفسم را ... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ از دردهای کوچک است که گاهی مینالی' وقتی ضربه سهمگین باشد لال میشوی ..! 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ قصه نيستم که بگويي نغمه نيستم که بخواني صدا نيستم که بشنوي يا چيزي چنان که ببيني يا چيزي چنان که بداني... من درد مشترکم مرا فرياد کن. شاملو 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی سخت بود … با “بغض” نوشتم ولی با “خنده” خواندی … 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ دلم را به بند کفشهایت گره زده ام به خیال اینکه همه جا همراهت باشم... خیال باطل.... تو پابرهنه میروی و دل من بی خبر.... 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ هرچه می روم، نمی رسم... فکر می کنم نکند من ... کلاغ آخر قصه ها باشم ... 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ جهنمی بدتر از آن نیست که مدام به یاد بیاوری بوسه ای را که اتفاق نیفتاده است! ریچارد براتیگان 8 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ دلــم ، یک کوچـه میخواهد ، بی بن بستـــــ …و یکـــــ خــدا که با هم کمی راه برویــم. . .همین ... 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ عشـــق ... محبــــت ... دوستی .... همه رفتند! آنچه مانده است همه غصه فردا و غم نان باشد ...!!! 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ همه ی بوتیک ها و مغازه ها کرکره شان را پایین می کشند! حتی رنگ سال "مشکی" می شود! وقتی می روی... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ همیشه سکوتم ب معنای پیروزی تو نیستگاهی سکوت می کنم تا بفهمی چ بی صدا باختی.. . 6 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ باور نميكنم ولي انگار غرور من شكست اگه دلت ميخواد بري اصرار من بي فايدست ... 5 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ تو بیگانه آمدی اما آشنا در خاطرم خواهی ماند....... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ آدمــــی كـــه مـنتظـــر اســــت هيـــچ نشــانــــی نــــدارد هيـــچ نشـــــان خـــاصــی ! فقــطـــ بـــا هـــر صــــدايــــی بــــرميـــگــردد ........ 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ رنگ دوری ما ســــیاه نیست امـــید به دیدار همیشه سپید نگهش میدارد .... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده