yasi * m 5032 ارسال شده در 3 آبان، 2010 ن که دارم زن میگیرم رن هم مهندس معمار هستش ولی نمی دونم چرا زن من این قدر بی وفا هستشاین بی وفایی از دختر های معمار هستش یا همه همین جور هستن نه واسه معمار بودنش نیستش!!:4chsmu1: 5
spow 44198 ارسال شده در 3 آبان، 2010 من ازدواج کردم با یه معمارخیلی هم خوبه:shad: پسرمه ببین چه پسر معمار خوب وبا حالی بزرگ کردم دی: 6
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 3 آبان، 2010 من حاضرم فقط زود تند سريع كه باقي رشته ها منتظرنم!!! دیگه پاتو تو پاتوق نمی ذاری خائن!!!:w00: 6
kimia 4172 ارسال شده در 3 آبان، 2010 :ws28::ws28:جوک سال رو گفتی هاااااااا کی با شهر ساز جماعت ازدواج می کنه؟ تایید میشود:w16::w16::w16: 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 3 آبان، 2010 :ws28::ws28:جوک سال رو گفتی هاااااااا کی با شهر ساز جماعت ازدواج می کنه؟ معمارا جرئت ندارن نزدیک شهرسازا بشن،چون اون موقع باید یه عمر از همسرشون تو سری بخورن! 4
الهام. 8079 ارسال شده در 3 آبان، 2010 ن که دارم زن میگیرم رن هم مهندس معمار هستش ولی نمی دونم چرا زن من این قدر بی وفا هستشاین بی وفایی از دختر های معمار هستش یا همه همین جور هستن داری زن میگیری شاهین؟؟؟:jawdrop: :ws28::ws28:جوک سال رو گفتی هاااااااا کی با شهر ساز جماعت ازدواج می کنه؟ هرکی لیاقت داشته باشه! تایید میشود:w16::w16::w16: میخوام نشود!! 3
Miladt 3681 ارسال شده در 3 آبان، 2010 دیگه پاتو تو پاتوق نمی ذاری خائن!!! بيانيه شوراي اسلامي شهرسازي نوانديشان : هرگونه رابطه چه از نوع دوستي و چه ازدواج با يك معمار كاملا حرام است و شامل مجازات هاي سنگيني ميباشد!!! 7
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 3 آبان، 2010 اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که دختر به معمار دهیم 7
sevda 599 ارسال شده در 3 آبان، 2010 آخه تو ازدواج خیلی چیزای دیگه جز شغل مهمه ولی اگه تمام اون شرایط رو دارا باشه از اونجایی که کلا عمرانی ها با معمار ها دعوا دارن اینجانب ترجیح میدم با ایشون ازدواج نکنم 3
kimia 4172 ارسال شده در 3 آبان، 2010 اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که دختر به معمار دهیم دختر نمیدم که خودم زنش میشم:ws28::ws28::ws28: 4
kimia 4172 ارسال شده در 3 آبان، 2010 آخه تو ازدواج خیلی چیزای دیگه جز شغل مهمه ولی اگه تمام اون شرایط رو دارا باشه از اونجایی که کلا عمرانی ها با معمار ها دعوا دارن اینجانب ترجیح میدم با ایشون ازدواج نکنم و شهرسازا با معمارها دعوا دارن از حسادته گلم تو با یه مهراز ازدواج کن پشیمون نمیشی میگی نه از سپیده بپرس 1
الهام. 8079 ارسال شده در 3 آبان، 2010 آخه تو ازدواج خیلی چیزای دیگه جز شغل مهمه ولی اگه تمام اون شرایط رو دارا باشه از اونجایی که کلا عمرانی ها با معمار ها دعوا دارن اینجانب ترجیح میدم با ایشون ازدواج نکنم کی گفته دعوا دارن؟؟؟ مامان من معماری خونده...بابام عمران...خیلیم مسالمت آمیز زندگی می کنن! بيچاره بچتون!!! :icon_pf (34): 4
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 3 آبان، 2010 دختر نمیدم که خودم زنش میشم:ws28::ws28::ws28: عمرا هیچ شهرسازی تو رو نمیگیره،شهرسازا عقل دارن عزیزم عقل اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که شهرساز به معمار دهیم 4
Hossein.T 22596 ارسال شده در 3 آبان، 2010 قیافش ترجیحا شبیه Korean ها باشه . . . . اگه حمالم باشه ازدواج میکنم!!!! معمار دیگه جای خود داره! 3
kimia 4172 ارسال شده در 3 آبان، 2010 عمرا هیچ شهرسازی تو رو نمیگیره،شهرسازا عقل دارن عزیزم عقل اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که شهرساز به معمار دهیم من گفتم زن شهرساز میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتم زن معمار میشم اینم عاقبت شهرسازی میخواین حرف تو دهنم بذارین؟ 1
hami_sani 6076 ارسال شده در 3 آبان، 2010 اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که دختر به معمار دهیم اصلا ببین معمار جماعت در خونه شهر ساز میاد بعد بگو نمیدم فکر کردی واسه چی خونتون بو ترشی گرفته چون شهرسازی دیگه بیچاره بابا مامانت با هزار امید وارزو بزرگت کردن ولی اخرش منحرف شدی(شهرساز شدی) 5
hami_sani 6076 ارسال شده در 3 آبان، 2010 معمارا جرئت ندارن نزدیک شهرسازا بشن،چون اون موقع باید یه عمر از همسرشون تو سری بخورن! ینی اینقد خطرناکن شهرسازا خدا رحم گنه به همسراشون حالا چی مصرف میکنن که اینجوری شدن؟:ws3: 1
ارسال های توصیه شده