گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ قیافش ترجیحا شبیه Korean ها باشه . . . . اگه حمالم باشه ازدواج میکنم!!!! معمار دیگه جای خود داره! :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ عمرا هیچ شهرسازی تو رو نمیگیره،شهرسازا عقل دارن عزیزم عقل اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که شهرساز به معمار دهیم ده اخه اگه عقل داشتن که دستی دستی خودشونو بد بخت نمیکردن 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ و روزی فرا رسد که جهان از شر شهرسازان در امان باشد حضرت حامی (ع) 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا ببین معمار جماعت در خونه شهر ساز میاد بعد بگو نمیدمفکر کردی واسه چی خونتون بو ترشی گرفته چون شهرسازی دیگه بیچاره بابا مامانت با هزار امید وارزو بزرگت کردن ولی اخرش منحرف شدی(شهرساز شدی) بوی ترشی از چاردیواری معمارا بلند شده!!! این چه آبروریزیه که راه انداختین!!!:icon_pf (34): دیگه روش ضایع تر از این نبود که دنبال شوهر و زن بگردین واسه خودتون:icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ تاپیک منحرف شد ... راس میگه باز این منحرفا اومدن تاپیک منحرف شد 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ و روزی فرا رسد که جهان از شر شهرسازان در امان باشدحضرت حامی (ع) پیامبر دروغینم که دارین!الانه که یه صاعقه از آسمون بیاد تو فرق سرت! 4 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ و روزی فرا رسد که جهان از شر شهرسازان در امان باشدحضرت حامی (ع) المعمار لا ازدواج في عمره جز با يه خمره ترشي ديگه مثل خودش آيه 4 سوره شهرساز 4 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ بوی ترشی از چاردیواری معمارا بلند شده!!!این چه آبروریزیه که راه انداختین!!!:icon_pf (34): دیگه روش ضایع تر از این نبود که دنبال شوهر و زن بگردین واسه خودتون:icon_pf (34)::icon_pf (34): اینو راس گفتی این بو واسه اون شهرسازاست که هی میان 4 دیواری باید یه فکر اساسی برا این بو بکنیم:ws52::ws52: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ بوی ترشی از چاردیواری معمارا بلند شده!!!این چه آبروریزیه که راه انداختین!!!:icon_pf (34): دیگه روش ضایع تر از این نبود که دنبال شوهر و زن بگردین واسه خودتون:icon_pf (34)::icon_pf (34): باز بوی شوهر اومد این مینا اینجا پلاس شد:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): یکم ابرو داری کن ادم اینقد ضعیف النفس برو خونتون یه مورد اگه پیدا شد میگم بیاد در خونتون البته نکیگم شهرسازیها اگه بگم فرار میکنه:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ پیامبر دروغینم که دارین!الانه که یه صاعقه از آسمون بیاد تو فرق سرت! صاعقه اگه بیاد که حرف من درست در میاد دیگه وان روز فرا خواهد رسید.ان روز نزدیکست 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ المعمار لا ازدواج في عمره جز با يه خمره ترشي ديگه مثل خودشآيه 4 سوره شهرساز میلاد ددددددددددددددمت گرم 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ صاعقه اگه بیاد که حرف من درست در میاد دیگهوان روز فرا خواهد رسید.ان روز نزدیکست و خداوند صاعقه رو آفريد تا بكوبونه وسط فرق كچل آواتار حامي تا دروغش رسوا شه!!! 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ باز بوی شوهر اومد این مینا اینجا پلاس شد:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):یکم ابرو داری کن ادم اینقد ضعیف النفس برو خونتون یه مورد اگه پیدا شد میگم بیاد در خونتون البته نکیگم شهرسازیها اگه بگم فرار میکنه:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): شوهر که بو نداره! من شوهری که بو بده نمی خوام 2 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ میلاد ددددددددددددددمت گرم چاكريم 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ میلاد ددددددددددددددمت گرم چیه؟ میلاد ایات منو تحریف میکنه تو هم دست میزنی براش بترسید از روزی که من ازتون رو برگردونم 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ و شهرسازان یک عمر به این فضاحتتان خواهند خندید!!!!!! من دیگه میرم ،امیدوارم وقتی برگشتم تونسته باشین چند تا از این خمره ها رو غالب کنین 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ و خداوند صاعقه رو آفريد تا بكوبونه وسط فرق كچل آواتار حامي تا دروغش رسوا شه!!! خجالت نمیکشی با پیامبر انجمن اینجوری حرف میزنی؟ والبته صبر ما زیاد است 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده