Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ چیه؟میلاد ایات منو تحریف میکنه تو هم دست میزنی براش بترسید از روزی که من ازتون رو برگردونم و اگر به اصل بودن آن شك داريد اگر ميتوانيد(كه نميتوانيد)همانند آن بياوريد آيه تحدي سوره شهرساز 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ من به شخصه دوس دارم کسی که با تمتم معیار های من همخونی داره در نهایت معمار هم باشه اینقده خوبه دوس دارم 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ خجالت نمیکشی با پیامبر انجمن اینجوری حرف میزنی؟والبته صبر ما زیاد است خدا با بندش هر جور دلش بخواد حرف ميزنه!!!اصلا تبعيض قائل نميشم!!!چه پيامبر چه ترشي فروش!!! 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ خدا با بندش هر جور دلش بخواد حرف ميزنه!!!اصلا تبعيض قائل نميشم!!!چه پيامبر چه ترشي فروش!!! میگم میلاد من اشتباه کردم با این مسائل شوخی کردم تمومش کن لطفا کتکله بی جنبه شومپت لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ و شهرسازان یک عمر به این فضاحتتان خواهند خندید!!!!!!من دیگه میرم ،امیدوارم وقتی برگشتم تونسته باشین چند تا از این خمره ها رو غالب کنین آبجي غصه نخور اينا كارشون شبانه روزيه!!!هي خمره ها رو بار ميزارن تا فرداش يه ترشي معمار خوب بار بياد 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ و اگر به اصل بودن آن شك داريد اگر ميتوانيد(كه نميتوانيد)همانند آن بياوريدآيه تحدي سوره شهرساز پرچمت بالا من که بهت ایمان آوردن اشهد ان میلاد پیامبر 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ و اگر به اصل بودن آن شك داريد اگر ميتوانيد(كه نميتوانيد)همانند آن بياوريدآيه تحدي سوره شهرساز پرچمت بالا من که بهت ایمان آوردم اشهد ان میلاد پیامبر 2 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ پرچمت بالا من که بهت ایمان آوردن اشهد ان میلاد پیامبر و هر كه من مولاي اويم مينا مولاي اوست حديث غدير معماري!!! 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ پرچمت بالا من که بهت ایمان آوردن اشهد ان میلاد پیامبر مینا جان بیخیالش شو دیگه یا بازم کتک میخای هاااااااااااا:w00::w00::w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ آبجي قصه نخر اينا كارشون شبانه روزيه!!!هي خمره ها رو بار ميزارن تا فرداش يه ترشي معمار خوب بار بياد :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ مینا جان بیخیالش شو دیگهیا بازم کتک میخای هاااااااااااا و اين است نشانه ي پيامبر دروغين!!!با مردم خوش رفتار باشيد!!! آيه x سوره شهرساز 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ آبجي قصه نخر اينا كارشون شبانه روزيه!!!هي خمره ها رو بار ميزارن تا فرداش يه ترشي معمار خوب بار بياد و این گونه خداوند دروغ گویان را رسوا میکند:ws28::ws28::ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: سلام مامان جون قربون خنده هات بر مامان جون مامان مامانی:w140::w140::w140: من زن میخام معمارم میخام 2 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ من به شخصه دوس دارم کسی که با تمتم معیار های من همخونی داره در نهایت معمار هم باشهاینقده خوبه دوس دارم دور از شوخي منم تو هيچ كدوم از معيارهام نيمده كه طرف معمار نباشه!!!اتفاقا معمارا هم خيلي خوبن!! 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ و این گونه خداوند دروغ گویان را رسوا میکند:ws2 8: و خداوند چون سرش شلوغ بود غلط املاي هم داشت!!! 1 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ سلام مامان جون قربون خنده هات بر مامان جونمامان مامانی من زن میخام معمارم میخام حامي پيدا كردي منم ميخواما!!!چه شهرساز چه ترشي فروش!! 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ سلام مامان جون قربون خنده هات بر مامان جونمامان مامانی:w140::w140::w140: من زن میخام معمارم میخام چشم پسرم،گلم پس من رفتم توام زیاد با این میلاد نپر ترشی درست میکنه بوی عطر تو رو میگیره ترشیاش رو دستش باد میکنه آخه همه فکر میکنن گل فروشه دیگه ازش ترشی نمیخرن 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ دور از شوخي منم تو هيچ كدوم از معيارهام نيمده كه طرف معمار نباشه!!!اتفاقا معمارا هم خيلي خوبن!! و روزی رسد که به اشتباهات خود اعتراف کنن 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ دور از شوخي منم تو هيچ كدوم از معيارهام نيمده كه طرف معمار نباشه!!!اتفاقا معمارا هم خيلي خوبن!! اره من واسه این میگم که بعدا میشه تو خیلی کارا با هم هماهنگ بود مثلا دو تا شهرساز یا دو تا مهندس کامپیوتر یا ..... اخه با وجود مشغله کاری اگه هر دو تو یه زمینه کار کنن وقت بیشتری واسه با هم بودن دارن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده