آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ عاشق ارزوهاتم همیشه به فریماه میگم بیا با من ازدواج کن ، میگه زوده میگم خب واسه تو زوده من پیر شدم ، میگه صبر کن برم ارشد بخونم میگم من که خودندم به کجا رسیدم میگه خب بعدش دکترام میخوام بخونم ، هیچی دیگه ازدواج ماسید 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ بیا با هم ازدواج کنیم یاد یه سال پیش افتادم که همه فکر میکردن پسرم 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ هر چیزی در حد خودش خوبه شوخی هم همینطور شاید اینجور حرفا که من مهندسم تو نیستی، یا مثلا فلان رشته ای ها خوبن (اکثرا رشته خودشنو میگن!!)اما فلان رشته ای ها اخلاقشون فلانه،در شان یک دانشجو نباشه که بیاد بزنه درست نیست همه رو با یه چوب روند 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ یاد یه سال پیش افتادم که همه فکر میکردن پسرم خواستن بگیریشون؟ نفس کشششششششششششششششش :icon_pf (95): 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ این تاپیک دیگه تاپیک ریای بر و بچه های معمارررر بابا خانوم Mahnaz.D بیا اسم تاپیکو عوض کن جونی ما:icon_pf (34): همش ریااااا همشششش بابا مگه من چقدر تسبیح دارم بدم بهتوننننن؟!؟! 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ خواستن بگیریشون؟ نفس کشششششششششششششششش :icon_pf (95): به قول علی آقا یه وقت ریا نشه 4 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ یاد یه سال پیش افتادم که همه فکر میکردن پسرم مگه دخترین؟ 4 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ یاد یه سال پیش افتادم که همه فکر میکردن پسرم مگه دخترین؟ آرتاش خانوم اعتراف میکنم منم اولش فکر میکردم شما پسری 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ شوخی میکنم! بله آدمای بدی نیستن به از شما نباشن بهتر از من که خدا هنوز نیافریدهاز هر انگشتم یه هنر میریزه قلاب بافی ملیله دوزی 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ بهتر از من که خدا هنوز نیافریدهاز هر انگشتم یه هنر میریزه قلاب بافی ملیله دوزی نه ولش کن ... هر جوری فکر میکنم جوابتو بدم میبینم اسپم باید بشه ولش کن همون معماری خوبه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ نه ولش کن ... هر جوری فکر میکنم جوابتو بدم میبینم اسپم باید بشه ولش کن همون معماری خوبه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ مگه دخترین؟ نگین که نمیدونستینبله دخترم آرتاش خانوم اعتراف میکنم منم اولش فکر میکردم شما پسری آواتارم که دخترونه اس 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ نگین که نمیدونستینبله دخترم آواتارم که دخترونه اس کاش قبلا میدیدت 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ کاش قبلا میدیدت منم بعد مدتها اومدم گفتم خدایا این قبلا پسر بود الان چرا دختر شد 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ منم بعد مدتها اومدم گفتم خایا این قبلا پسر بود الان چرا دختر شد خیلیا این فکر رو میکردن مخصوصا با روحیه لطیفی که ابجی داره 2 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ کاش قبلا میدیدت قبلا یعنی اونوختا که آواتارشم پسر بود ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده