spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ آرهچرا كه نه تركيب مكانيك و معمار چه ميكنه!! گیجالت بکش پسره... این همه سال بزرگت کردم که اینارو بیایی بنویسی از ارث محرومی:w00: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ باش تا صبح دولتت بدمد شما هم باشید تا بوی ترشی..................................................... 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ گیجالت بکش پسره...این همه سال بزرگت کردم که اینارو بیایی بنویسی از ارث محرومی:w00: :jawdrop:چرا خب؟ مگه چیز بدی گفت؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ چیییی شکلک باحالیییییییی:ws28::ws28: خودتو لوس نکن از ارث مخرومی 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ من دست دارم با یه هنرمند (ترجیحا موسیقیدان)مزدوج شم. دوست داشتم اینو اینجا بگممممممممم حرفیههههههههههههههههههه:banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ آخه الان دارو نداره حاجی میرسه به دردونه پسر گلش!:eyepopping: مگه تو هم پسر سجادی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اووووو چه زود رسید به صفحه 14 !! بعله حاضرم و همسرم هم معماره فکرشو بکنین یه عمرانی و یه معماری زیر یه سقف 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ هرجا راحتی بوگو....کیه که بیاد تو رو بگیره؟! خودش هی گیفت گل پسر...حالا نمیدنم...شاید از ننه سوا باشم! پیشته بابا...................... بابا از تو جوف برت داشته بزرگت گردهبه خودت نگیر 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ نههههههههههههههههههههه:w00::w00: هرگز...............:ws46: حالا این معماره کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ هرجا راحتی بوگو....کیه که بیاد تو رو بگیره؟! خودش هی گیفت گل پسر...حالا نمیدنم...شاید از ننه سوا باشم! اهان از اون لحاظ 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ نههههههههههههههههههههه:w00::w00:هرگز...............:ws46: حالا این معماره کیه؟ سمندون.....خوشبخت بشید ایشالا! معمار نیست...ولی به معمارا ارادت خاصی داره! اهان از اون لحاظ سوت نزن........:w00: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ سمندون.....خوشبخت بشید ایشالا!معمار نیست...ولی به معمارا ارادت خاصی داره! سوت نزن........:w00: :ws28:باز تو شروع کردی به شر و ور گفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی حرفای تو رو جدی نمیگیره خوش باش 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ به نظرم ترکیب معمار و شهرساز ترکیب مناسبیه. :w330: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ سمندون.....خوشبخت بشید ایشالا!معمار نیست...ولی به معمارا ارادت خاصی داره! سمنی.............:ws3: :ws28:باز تو شروع کردی به شر و ور گفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی حرفای تو رو جدی نمیگیره خوش باش :ws28: می شه اسپم نکنید؟ :w420: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ برام فرقی نداشت مهم انسانیت بود که داشت :girl_blush2: 5 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من جوونمرد و با خدا و خونواده دوست باشه ،شهرسازم باشه دیگه بهتر ای ناقلا طرف کیه؟:ws3: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده