Mahnaz.D 61915 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ خب ... از عنوان تاپیک معلومه که سئوال چیه حالا حاضری با یه معمار ازدواج کنی؟ آره یا نه 81 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ نههههههههههههههههههههههههههههههه 26 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ با اجازه بزرگترا بعلههههههههههههههه 16 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ کی بهتر از یه معمار؟ من!!! منم حاضرم!! 11 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ نههههههههههههههههههههههههههههههه خو چرا داد میزنی 12 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ شاید در مورد بسیاری از مسائل شهری باهاش به توافق نرسم و اصلا با هم دعوا هم بکنیم! 19 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا...هر روز میگه پاشو منو ببر مقبره فلان کسک عکس بگیرم کلی وسایل هم دارن...ریخت و پاش ولی ازدواج میکنم...کوش حالا؟ 15 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ به به ............ آبجی مهنازی کیلوییه؟؟؟؟ من دو کیلو میخواستم........ تو رو خودا بهش چیزی نگی ها....... خوب من باید چی بگم؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ نیدونم...............:JC_thinking: با محمار یا میمار یا معمار................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hanghead: منظورت از معمار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از این معمارای متفکر..........:viannen_38: یا از اونایی که خیلی حرف میزنن........؟؟؟؟؟؟؟؟:w210: معماری که دیوانه ست؟(80% معمارا یه کوچولو دیونگی دارن):persiana__hahaha: معماری که خوش اخلاقه.........بد اخلاقه......... معمار با ادب...معمار بی ادب................:persiana__hahaha: معمار خوش سلیقه.........بد سلیقه......... معماری که...................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معمارا مدلای مختلف دارن.............دیگه.............. بستگی داره .............. 10 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ من ازدواج کردم با یه معمار خیلی هم خوبه:shad: 17 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا...هر روز میگه پاشو منو ببر مقبره فلان کسک عکس بگیرمکلی وسایل هم دارن...ریخت و پاش ولی ازدواج میکنم...کوش حالا؟ تو سوراخ موش!! دلتم بخواد!! 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ من که زن معمار جماعت نمیشم،دوست ندارم شوهرم زیر دستم کار کنه! به بقیه ام توصیه میکنم از شهرسازا انتخاب کنن 8 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ ن که دارم زن میگیرم رن هم مهندس معمار هستش ولی نمی دونم چرا زن من این قدر بی وفا هستش این بی وفایی از دختر های معمار هستش یا همه همین جور هستن 5 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ من حاضرم فقط زود تند سريع كه باقي رشته ها منتظرنم!!! 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ من که زن معمار جماعت نمیشم،دوست ندارم شوهرم زیر دستم کار کنه!به بقیه ام توصیه میکنم از شهرسازا انتخاب کنن :ws28::ws28: جوک سال رو گفتی هاااااااا کی با شهر ساز جماعت ازدواج می کنه؟ 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ شاید در مورد بسیاری از مسائل شهری باهاش به توافق نرسم و اصلا با هم دعوا هم بکنیم! اگه بشنوم زن معمار گرفتی دیگه نه من نه تو!!! تله گذاشتن برامون ،می خوان بد بختت کنن پسر اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که دختر به معمار دهیم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده