Mahnaz.D 61917 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 3 آبان، 2010 خب ... از عنوان تاپیک معلومه که سئوال چیه حالا حاضری با یه معمار ازدواج کنی؟ آره یا نه 81
Neutron 60966 ارسال شده در 3 آبان، 2010 شاید در مورد بسیاری از مسائل شهری باهاش به توافق نرسم و اصلا با هم دعوا هم بکنیم! 19
میلاد 24047 ارسال شده در 3 آبان، 2010 نه بابا...هر روز میگه پاشو منو ببر مقبره فلان کسک عکس بگیرم کلی وسایل هم دارن...ریخت و پاش ولی ازدواج میکنم...کوش حالا؟ 15
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 3 آبان، 2010 به به ............ آبجی مهنازی کیلوییه؟؟؟؟ من دو کیلو میخواستم........ تو رو خودا بهش چیزی نگی ها....... خوب من باید چی بگم؟؟؟؟ 7
from_hell 10964 ارسال شده در 3 آبان، 2010 نیدونم...............:JC_thinking: با محمار یا میمار یا معمار................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hanghead: منظورت از معمار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از این معمارای متفکر..........:viannen_38: یا از اونایی که خیلی حرف میزنن........؟؟؟؟؟؟؟؟:w210: معماری که دیوانه ست؟(80% معمارا یه کوچولو دیونگی دارن):persiana__hahaha: معماری که خوش اخلاقه.........بد اخلاقه......... معمار با ادب...معمار بی ادب................:persiana__hahaha: معمار خوش سلیقه.........بد سلیقه......... معماری که...................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معمارا مدلای مختلف دارن.............دیگه.............. بستگی داره .............. 10
الهام. 8079 ارسال شده در 3 آبان، 2010 نه بابا...هر روز میگه پاشو منو ببر مقبره فلان کسک عکس بگیرمکلی وسایل هم دارن...ریخت و پاش ولی ازدواج میکنم...کوش حالا؟ تو سوراخ موش!! دلتم بخواد!! 6
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 3 آبان، 2010 من که زن معمار جماعت نمیشم،دوست ندارم شوهرم زیر دستم کار کنه! به بقیه ام توصیه میکنم از شهرسازا انتخاب کنن 8
شـاهین 8068 ارسال شده در 3 آبان، 2010 ن که دارم زن میگیرم رن هم مهندس معمار هستش ولی نمی دونم چرا زن من این قدر بی وفا هستش این بی وفایی از دختر های معمار هستش یا همه همین جور هستن 5
شـاهین 8068 ارسال شده در 3 آبان، 2010 من که زن معمار جماعت نمیشم،دوست ندارم شوهرم زیر دستم کار کنه!به بقیه ام توصیه میکنم از شهرسازا انتخاب کنن :ws28::ws28: جوک سال رو گفتی هاااااااا کی با شهر ساز جماعت ازدواج می کنه؟ 6
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 3 آبان، 2010 شاید در مورد بسیاری از مسائل شهری باهاش به توافق نرسم و اصلا با هم دعوا هم بکنیم! اگه بشنوم زن معمار گرفتی دیگه نه من نه تو!!! تله گذاشتن برامون ،می خوان بد بختت کنن پسر اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که دختر به معمار دهیم 6
ارسال های توصیه شده