RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ چی شده؟ سمیرا : آخجون خوراكي ... دیروز رفته بودیم پارک ملت، یاد میتینگ پارسال افتادم ، یادش بخیر عهههه آره واقعا يادش بخير رطوبت 100% هوا 100 درجه بود آبپز شده بوديم :icon_pf (34): ياد يه تيكه حرف مينا افتادم تو ميتينگ امين كه به ميلاد گير داده بود ميخواست بياردش وسط قر بده اونم گير داده بود به تو ميگفت كلاس ميذاري طبق معمول به منم ميگفت برو چايي بياربايد همونجا دارش ميزديم ونوس نه؟ مينا بچه ي شيطوني بود حس ميكنم كلا عوض شد يهو شما هم متوجه شديد يا من اشتباه ميكنم؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ آخجون خوراكي ... عهههه آره واقعا يادش بخير رطوبت 100% هوا 100 درجه بود آبپز شده بوديم :icon_pf (34): ياد يه تيكه حرف مينا افتادم تو ميتينگ امين كه به ميلاد گير داده بود ميخواست بياردش وسط قر بده اونم گير داده بود به تو ميگفت كلاس ميذاري طبق معمول به منم ميگفت برو چايي بياربايد همونجا دارش ميزديم ونوس نه؟ مينا بچه ي شيطوني بود حس ميكنم كلا عوض شد يهو شما هم متوجه شديد يا من اشتباه ميكنم؟ چند کیلو زیاد کردی سمیرا ؟ یادم نمیاد امین به میلاد گفته باشه بیاد قر بده، اامااا یادمه بهت میگفت چایی بیاری :persiana__hahaha: به نظر من باید مینداختیمش تو استخر؛ هوا هم گرم بود،خیلی خوب میشد آره،این مینا خیلی مشکوک میزنه هر چند قبلا هم تو انجمن شلوخ نبود لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ دیروز رفته بودیم پارک ملت، یاد میتینگ پارسال افتادم ، یادش بخیر آخجون خوراكي ... عهههه آره واقعا يادش بخير رطوبت 100% هوا 100 درجه بود آبپز شده بوديم :icon_pf (34): ياد يه تيكه حرف مينا افتادم تو ميتينگ امين كه به ميلاد گير داده بود ميخواست بياردش وسط قر بده اونم گير داده بود به تو ميگفت كلاس ميذاري طبق معمول به منم ميگفت برو چايي بياربايد همونجا دارش ميزديم ونوس نه؟ مينا بچه ي شيطوني بود حس ميكنم كلا عوض شد يهو شما هم متوجه شديد يا من اشتباه ميكنم؟ اخرشم یه چایی نیاوردی برامون میخواستی یه نیروی خبره ملتو دار بزنی حکم تیر خودتو صادر میکردی چند کیلو زیاد کردی سمیرا ؟یادم نمیاد امین به میلاد گفته باشه بیاد قر بده، اامااا یادمه بهت میگفت چایی بیاری :persiana__hahaha: به نظر من باید مینداختیمش تو استخر؛ هوا هم گرم بود،خیلی خوب میشد آره،این مینا خیلی مشکوک میزنه هر چند قبلا هم تو انجمن شلوخ نبود شرمندتون شدم باید همون اول از خجالتتون در میامدم:gnugghender: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ اخرشم یه چایی نیاوردی برامون میخواستی یه نیروی خبره ملتو دار بزنی حکم تیر خودتو صادر میکردی :icon_pf (95): شرمندتون شدم باید همون اول از خجالتتون در میامدم:gnugghender: چیه ؟ خنده داشت؟ باباااا نیروی خبره ملت ( روی آخرش ؛ کلاهشو نذاشتی، یه غلط املایی ؛0.25 کم میشه ازت ) مثلا چجوری میخواستی از خجالتمان در بیایی؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ چیه ؟ خنده داشت؟ باباااا نیروی خبره ملت ( روی آخرش ؛ کلاهشو نذاشتی، یه غلط املایی ؛0.25 کم میشه ازت ) مثلا چجوری میخواستی از خجالتمان در بیایی؟ یه لحضه یاد سمند کلان افتادم و حرکت تو پَ نَ پَ فکر کردی کم الکیه یه جور به یاد موندنی تر:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ یه لحضه یاد سمند کلان افتادم و حرکت توپَ نَ پَ فکر کردی کم الکیه یه جور به یاد موندنی تر:gnugghender: آهان،آره، یادش بخیر، من سریع اومدم کنار و واسه شوخی تا ببینم عکس العملتون چیه، اما شما عین خیالتون نبود؛تازه آخرش گفتید، عهه،ونوس بخاطر این رفتی اونور نه ، مطمئنم الکیه :-" ببین، اصلا نمیدونیا چجوری؛ چون میدونی که نمیشه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ یه لحضه یاد سمند کلان افتادم و حرکت توپَ نَ پَ فکر کردی کم الکیه یه جور به یاد موندنی تر:gnugghender: لحظه دیگه؟ 1 نمره از این + 0.25 اون آ، میشه 1.25 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ آهان،آره، یادش بخیر، من سریع اومدم کنار و واسه شوخی تا ببینم عکس العملتون چیه، اما شما عین خیالتون نبود؛تازه آخرش گفتید، عهه،ونوس بخاطر این رفتی اونور نه ، مطمئنم الکیه :-" ببین، اصلا نمیدونیا چجوری؛ چون میدونی که نمیشه تو که راست میگی پس چرا رنگت عوض شده بود اگه بدونی چه میکنیم میفهمی خیلی راستکیه کار نشد نداره مخصوصا باسه من لحظه دیگه؟ 1 نمره از این + 0.25 اون آ، میشه 1.25 تو ادبیات من کل کلماتم درسته اینو خودت بهتر میدونی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ تو که راست میگی پس چرا رنگت عوض شده بوداگه بدونی چه میکنیم میفهمی خیلی راستکیه کار نشد نداره مخصوصا باسه من تو ادبیات من کل کلماتم درسته اینو خودت بهتر میدونی هه هه هه ، حالا مثلا چرا بخواد رنگم بپره خب تو بگو مثلا میخواستی چیکا کنی؟! خودت بهتر میدونی کاری نمیتوستی بکنی چون، به ضرر خودت تموم میشد؛ تو میتینگ که از مورچه ها فرار میکردی! لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ هه هه هه ، حالا مثلا چرا بخواد رنگم بپره خب تو بگو مثلا میخواستی چیکا کنی؟! خودت بهتر میدونی کاری نمیتوستی بکنی چون، به ضرر خودت تموم میشد؛ تو میتینگ که از مورچه ها فرار میکردی! مثل یه کاری میکردم سمند هممونو میگرفت و میبرد من که قرار بود همکارشون بشم بیخیالم میشدن اما......... مورچه ها هم هماهنگ شده نبودن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ برو بچ شمالی چطور اند خوبیددد 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ مثل یه کاری میکردم سمند هممونو میگرفت و میبرد من که قرار بود همکارشون بشم بیخیالم میشدن اما......... مورچه ها هم هماهنگ شده نبودن:icon_pf (34): منم که عمرا میبردن؛ میرفتم قاطیشون ؛ بیچاره سمیرا اینا برو بچ شمالی چطور اند خوبیددد خوبیم، تو هم که خوبی لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ چند کیلو زیاد کردی سمیرا ؟یادم نمیاد امین به میلاد گفته باشه بیاد قر بده، اامااا یادمه بهت میگفت چایی بیاری :persiana__hahaha: به نظر من باید مینداختیمش تو استخر؛ هوا هم گرم بود،خیلی خوب میشد :hapydancsmil: آره،این مینا خیلی مشکوک میزنه هر چند قبلا هم تو انجمن شلوخ نبود همش دالم غصه موخولم واسه همين زياد نشدم آخه اينهمه آدم بد شانسي بياره آره قشنگ خنك ميشد گرمشم كه بود حسابي سرحال ميومد اخرشم یه چایی نیاوردی برامون میخواستی یه نیروی خبره ملتو دار بزنی حکم تیر خودتو صادر میکردی :icon_pf (95): شرمندتون شدم باید همون اول از خجالتتون در میامدم:gnugghender: خدا بهت رحم كرد ميلاد من اونموقه در عنفوان جواني و فمنيسم به سر ميبردم اون تهديد آب معدني فقط جنگ نرم محسوب ميشد خشونتمو خوردم نديدي از چشمام خون ميباريد ! وگرنه پودر ميشدي الان ديگه پير شدم پخته تر شدم تامين جاني پيدا كردي منم که عمرا میبردن؛ میرفتم قاطیشون ؛ بیچاره سمیرا اینا خوبیم، تو هم که خوبی اشكال نداشت كارت دانشجويي نشون ميداديم....(عجب سوتي بود خدايي) :ws28:ولي هيچي پاي سوتيه مينا نميرسه نميشه تعريف كرد مورد داره كي يادشه؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ خوبیم، تو هم که خوبی از کجا فهمیدی منم خوبم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ همش دالم غصه موخولم واسه همين زياد نشدم آخه اينهمه آدم بد شانسي بياره آره قشنگ خنك ميشد گرمشم كه بود حسابي سرحال ميومد اشكال نداشت كارت دانشجويي نشون ميداديم....(عجب سوتي بود خدايي) :ws28:ولي هيچي پاي سوتيه مينا نميرسه نميشه تعريف كرد مورد داره كي يادشه؟ عههه؛ چلا غصه میخولی؟ سوتی مینا چی بود؟ من فقط خاطراه هایی که تو اتوبوس داشت یادمه از کجا فهمیدی منم خوبم هوینجوری :دی لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ عههه؛ چلا غصه میخولی؟ سوتی مینا چی بود؟ من فقط خاطراه هایی که تو اتوبوس داشت یادمه هوینجوری :دی هيشي بابا سر چندتا موضوع پشت سر هم بدشانسي آوردم بي خيال موهوم نيست چي ميشود كرد آدم بايد شاد باشه:hapydancsmil: سوتي مينارم بي خيال مورد داره نميشه گفت...راستي تو بودي يا مينا داشتيم تصميم ميگرفتيم كجا بشينيم اون خونه هارو وسط آب ديد يهو گفت بريم اونجا من گفتم چجوري بريم شنا كنيم بريم راه نداره كه ؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ درود تمام گیلانی ها :a030: دروووود، خیلی خوش اومدید هيشي بابا سر چندتا موضوع پشت سر هم بدشانسي آوردم بي خيال موهوم نيست چي ميشود كرد آدم بايد شاد باشه:hapydancsmil:سوتي مينارم بي خيال مورد داره نميشه گفت...راستي تو بودي يا مينا داشتيم تصميم ميگرفتيم كجا بشينيم اون خونه هارو وسط آب ديد يهو گفت بريم اونجا من گفتم چجوري بريم شنا كنيم بريم راه نداره كه ؟ سوتیشو پخ کن برام ؛ کنجکاوم آره یادمهريال هی روزگار، این مینا هم که پیداش نیست لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ حالا چی شده شما ها یاد میتینگ افتادین یه میتینگ دیگه بزاریم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ حالا چی شده شما ها یاد میتینگ افتادینیه میتینگ دیگه بزاریم نهههه؛ اونم تو این هوای گرم، بزاریم زمستون ؛تو برف لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده