* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 آبان، 2012 باشد برای آیندگان آجی سمیرا: RAPUNZEL RAPUNZEL ******************* آجی مینایی : VINA **************** خانداداش میلاد میلاد68 **************** خانداداش امین Z!ZA **************** داداش بهرام bahram_frist200.. , senator o Artaria ******************* داداش رضا RezaMTJAME **************** و خودم ، ونووووس، آجی بزرگه * Ven000s *
Strelitzia 17128 ارسال شده در 23 آبان، 2012 Booshoom Resht درست گفتم کیجا و ریکا های محترم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1
VINA 31339 ارسال شده در 23 آبان، 2012 Booshoom Resht درست گفتم کیجا و ریکا های محترم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیجا ریکا مازندرانی هسترشتی میشه کر و ره 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 آبان، 2012 Booshoom Resht درست گفتم کیجا و ریکا های محترم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بوووشووووم رشت : رفتم رشت، آره درسته ، کیجا و ریکا فکر کنم مازندرانیه ، باید بگی ره (پسر) یا کُر ( دختر)
Strelitzia 17128 ارسال شده در 24 آبان، 2012 بوووشووووم رشت : رفتم رشت، آره درسته ، کیجا و ریکا فکر کنم مازندرانیه ، باید بگی ره (پسر) یا کُر ( دختر) 4 سال مازندران درس خوندم، هنو اینو نفهمیدم!!! 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2012 سلوم همشهریا....حال می کنین هوارووووووووو :hapydancsmil: سلاااااام؛ آره ؛ دیشب یخیدم 4سال مازندران درس خوندم، هنو اینو نفهمیدم!!!
pesare irani 41807 ارسال شده در 24 آبان، 2012 باشد برای آیندگان آجی سمیرا: RAPUNZEL RAPUNZEL ******************* آجی مینایی : VINA **************** خانداداش میلاد میلاد68 **************** خانداداش امین Z!ZA **************** داداش بهرام bahram_frist200.. , senator o Artaria ******************* داداش رضا RezaMTJAME **************** و خودم ، ونووووس، آجی بزرگه * Ven000s * اسم من کو پس 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 25 آبان، 2012 من ننه بزرگ کل ملت رو یکی دو بار گرفتم چند بار دیگه باید ازدواج کنم 2
VINA 31339 ارسال شده در 25 آبان، 2012 من ننه بزرگ کل ملت رو یکی دو بار گرفتم چند بار دیگه باید ازدواج کنم 4 تا باید بگیری 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 25 آبان، 2012 4 تا باید بگیری من که تا الان 40 تا گرفتم :5c6ipag2mnshmsf5ju3
island1991 416 ارسال شده در 25 آبان، 2012 طرح شادسازی دوستان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک 2 همانا کسی که با شنیدن این آهنگ پابرجا بماند از ما نیست!! "س.پ ره" 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 30 آبان، 2012 درود بر جغلان تاپيك گيلان شيمي احوالات چطو موطويه ؟ ونوس مينا آبره رشته شينهههههههههههه؟ يا اآقا سيده جد! اَ بي لاوارثي انجمنه جن بزه؟!!! آقا ايتَ مشكلي پيش بامو من چره نتنم مي پستانَ ويرايش بوكونم؟ اصلا گزينه ويرايش نَرَم!!!! بر فرض مثال مي پست قبلي دو صفحه قبله ره گزينه ويرايش نَرَم !!! مثلا اگر بخوايم مي پستاي قديمييَ پاكَ كونم نَتَنم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آذر، 2012 درود بر جغلان تاپيك گيلان شيمي احوالات چطو موطويه ؟ ونوس مينا آبره رشته شينهههههههههههه؟ يا اآقا سيده جد! اَ بي لاوارثي انجمنه جن بزه؟!!! آقا ايتَ مشكلي پيش بامو من چره نتنم مي پستانَ ويرايش بوكونم؟ اصلا گزينه ويرايش نَرَم!!!! بر فرض مثال مي پست قبلي دو صفحه قبله ره گزينه ويرايش نَرَم !!! مثلا اگر بخوايم مي پستاي قديمييَ پاكَ كونم نَتَنم چقدر دیر دیدم اینو سلام کر؛ کو ابرار ره گی زای؟ نانم واالاا ؛ رشتیان که بی وفا بووستد ، راستی، تی پست ویرایش کودان ره، بعد ای مودت ده نتانی اَ کاره بوکنی، فقط مودیران هو بخش تانیدی حالا چی خواستی ویرایش بکنی؟ نتانی د ،تمام بوست،ماندگار بوست *** راستی، د رشتی، گیلانی؛ ناریم اَیه ؟ من که د تنهایی نتانم اَیه بایم
ارسالهای توصیه شده