am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کیه؟ من خستمممممممممممممم این پروژه ها چرا تموم نمیشههههههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قلبم به تو محتاجه چشمم به تو وابسته اس این پنجره بی چشمات از پلک زدن خسته اس دلتنگی گنجشکا آواز خیابونا دیدن چی گذشت امروز دلتنگ یعنی من یعنی تورو خواستن دلتنگ یعنی تو تنهای تنهایی دلتنگ یعنی تو پیشم نمیمونی اما نمیدونی هر لحظه اینجایی آلونک خوشبختی این کفتر بغ کرده دلتنگ تر از هر روز دنبال تو میگرده انگار کسی امروز جز من تو خیابون نیست انگار که این بارون بغض من بارونی دلتنگ یعنی تو یعنی کنارم باش هم بیقرارم کن هم بی قرارم باش دلتنگ یعنی من یعنی تورو خواستن دلتنگ یعنی تو دلتنگ یعنی من 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=1]آلبوم زيباي سعيد عسرا و اديب پژواك[/h] آلبوم زيباي تره اوچين اثري از سعيد عسرا و اديب پژواك كه به تازه گی منتشر شده رو واسه دانلود ميزارم.ناگفته نمونه در اين اثر شاهد سبك جديدي از رپ رشتي به نمايش گذاشته شده كه خالي از لطف نيست كه گوش بدين.پس حتما دانلود كنيد. 1.تره اوچين برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2.رشت جادوئي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3.من ته رافا ايسم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4.سكوت رشت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5.ناقلا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6.رشت خلاق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7.پيكان 48 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8.كناره ساحل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9.پمپ آب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10.رپ گيل آمانيم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اهنگ میزای تو انجمن منحرف 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باشه قبول تو خاصي پس كولكاپيس هم خودت ميشي نه من خاص نيستم من سفارشيم داداشاااااااااااااااااااااااااااااااا پيله آبجي هوس يخ در بهشت توت فرنگي بوكوده دارههههههههههههههههه د ن د؛ کولکاپیس که توئی؛ آخ؛ یخ در بهشت ؛ اونم از نوع توت فرنگی؛ اگه توت فرنگی نشد، تمشک؛ تمشک نشد ؛طالبیییی؛همش دارم اسکمو و بستنی میخورم؛ خسته شدم کیه؟من خستمممممممممممممم این پروژه ها چرا تموم نمیشههههههههههههههههههههه منم ؛ منم، ونوسیم منم پروژه دارم؛ فردا باید کلی پلان اینا بکشم؛ شدیدااا خستم؛ جالب ابنه که همیشه که بیکارم 8 صبح بیدارم؛ روزایی که باید 8 بیدار شم و کارامو انجام بدم قبل 10 نمیتونم بیدار شم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ما خووبیم ....ملالی نی جز دوری داش کوووچیکه اونقذه خیراب کردم که فک کنم بوش تا دهات شووومام بیاد من که هنوز با تو قهرم :viannen_38:من رانندگی بلد نیستم ؟؟؟ تو مسیر رشت همدان؛ من با سرعت 120 رانندگی کردم، فقط داخل شهر رو میترسم بودی حااالااااا چرا حرفی میزنی که نمیتونی ازش دفاع کنی؟؟؟ خب؛ من رانندگی بلد نیستم ؟؟؟ داشتی میگفتی مگه بلدی؟ بنده خدا کسایی که تو ماشین بودن کدوم عزیزی جلوتر رفته تا جاده رو خالی کنه بغل اتوباان ماشین پارک کرده بود دیگه تعجب نکردی چرا هستیم در خدمتتون بلد نیستی دیگه مدارکشم موجوده نشونتون بدم گفتنیا رو گفتیم عباس آقا مثل يه كشور درحال توسعه ميمونه ميخره ميبينيمباشه ميدونم مجازه قرار نيست يك راننده ي مبتدي ()با اين سرعت حركت كنه بله بله باشه قبول تو خاصي پس كولكاپيس هم خودت ميشي نه من خاص نيستم من سفارشيم داداشاااااااااااااااااااااااااااااااا پيله آبجي هوس يخ در بهشت توت فرنگي بوكوده دارههههههههههههههههه بله یکی داریم البته شاه توته که خودمون داریم میل میکنیم بگو تو نوبت وایسه 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قلبم به تو محتاجهچشمم به تو وابسته اس این پنجره بی چشمات از پلک زدن خسته اس دلتنگی گنجشکا آواز خیابونا دیدن چی گذشت امروز دلتنگ یعنی من یعنی تورو خواستن دلتنگ یعنی تو تنهای تنهایی دلتنگ یعنی تو پیشم نمیمونی اما نمیدونی هر لحظه اینجایی آلونک خوشبختی این کفتر بغ کرده دلتنگ تر از هر روز دنبال تو میگرده انگار کسی امروز جز من تو خیابون نیست انگار که این بارون بغض من بارونی دلتنگ یعنی تو یعنی کنارم باش هم بیقرارم کن هم بی قرارم باش دلتنگ یعنی من یعنی تورو خواستن دلتنگ یعنی تو دلتنگ یعنی من داداش جای این کارا برو به پروژت برس بهتره 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ داداش جای این کارا برو به پروژت برس بهتره کدامین کارها؟ خ دیشب دیگه گیجولی زده بود به کلمون 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کیه؟من خستمممممممممممممم این پروژه ها چرا تموم نمیشههههههههههههههههههههه درود عليكم اين ونوس يخ در بهشت ميخواست من بودم صدا زدم منم خستمممممممممممممممممممم گزارش كارامونو يه جا بايد فردا تحويل بديم كور شدمممممم انقد نشستم پاي كامپيوتر نوشتم (اين استادمون خيلي باحاله درونو ميگه دورون مجرا رو ميگه مِجرا ولي خيلي مهربونه اين پسراي كلاسمون همش واسه لهجش ميخندن ) نميدونم چرا تموم نميشه ؟ بذار برم بپرسم بهت موگويم آلبوم زيباي سعيد عسرا و اديب پژواك آلبوم زيباي تره اوچين اثري از سعيد عسرا و اديب پژواك كه به تازه گی منتشر شده رو واسه دانلود ميزارم.ناگفته نمونه در اين اثر شاهد سبك جديدي از رپ رشتي به نمايش گذاشته شده كه خالي از لطف نيست كه گوش بدين.پس حتما دانلود كنيد. 1.تره اوچين برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2.رشت جادوئي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3.من ته رافا ايسم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4.سكوت رشت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5.ناقلا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6.رشت خلاق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7.پيكان 48 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8.كناره ساحل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9.پمپ آب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10.رپ گيل آمانيم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ اوليه رووووووو امين ديجي كونوس داريم ما؟ من فرصت دان ندارم همينجا بذار بعدا بيايم دان كنيم :vahidrk: مگه بلدی؟ بنده خدا کسایی که تو ماشین بودن کدوم عزیزی جلوتر رفته تا جاده رو خالی کنه بغل اتوباان ماشین پارک کرده بود دیگه تعجب نکردی چرا بلد نیستی دیگه مدارکشم موجوده نشونتون بدم گفتنیا رو گفتیم بله یکی داریم البته شاه توته که خودمون داریم میل میکنیم بگو تو نوبت وایسه:w12: :ws28: خانداداش ونوس از كودكي به رانندگي علاقه مند بود حتي طبق روايات و عكس ها ما به جاي اين گيلي گيلي هاي بالاي گهوارش براش علائم رانندگي گذاشته بوديم ولي حيف ... خانداداشي كه داري آ چوبي (تلفظ آبنبات چوبي در دوران كودكي من) ميخوري منم يخ در بهشت بستني طالبي ميخوام د ن د؛ کولکاپیس که توئی؛ آخ؛ یخ در بهشت ؛ اونم از نوع توت فرنگی؛ اگه توت فرنگی نشد، تمشک؛ تمشک نشد ؛طالبیییی؛همش دارم اسکمو و بستنی میخورم؛ خسته شدم منم ؛ منم، ونوسیم كولكاپيس چيست؟ بلبليست كه بين بلبل هاي ديگر خاص بودهظاهري متفاوت دارد و نميتواند بخواند ايها ناس من كه ادعاي خاصي نكردم حالا كي كولكاپيسه؟ نخور نخور اين چيزا رو من خودم بدتر از توام:icon_pf (34): بعد بايد اين قند هاي مصرفي را چگونه بسوزانيم ؟ من كه بدبخت شدم با اين روند آخر تابستون بايد خودمو به عنوان خواهر غول چراغ جادو معرفي كنم ونوس پليس كنترل نا محسوس عكس تورو برام فرستاده با سرعت 120 تا داشتي ميرفتي گفته به اين آبجيتون بگين انقد كلاس نذاره 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مگه بلدی؟ پ ن پ؛ فقط تو بلدی بنده خدا کسایی که تو ماشین بودن کدوم عزیزی جلوتر رفته تا جاده رو خالی کنه بغل اتوباان ماشین پارک کرده بود دیگه تعجب نکردی چرا خیلییی بد جنسییییی هستیم در خدمتتون دلم برای جووونیت سوخت بلد نیستی دیگه مدارکشم موجوده نشونتون بدم گفتنیا رو گفتیم هه هه هه ؛ کو مدرک؟ :ws28:خانداداش ونوس از كودكي به رانندگي علاقه مند بود حتي طبق روايات و عكس ها ما به جاي اين گيلي گيلي هاي بالاي گهوارش براش علائم رانندگي گذاشته بوديم ولي حيف ... كولكاپيس چيست؟ بلبليست كه بين بلبل هاي ديگر خاص بودهظاهري متفاوت دارد و نميتواند بخواند ايها ناس من كه ادعاي خاصي نكردم حالا كي كولكاپيسه؟ نخور نخور اين چيزا رو من خودم بدتر از توام:icon_pf (34): بعد بايد اين قند هاي مصرفي را چگونه بسوزانيم ؟ من كه بدبخت شدم با اين روند آخر تابستون بايد خودمو به عنوان خواهر غول چراغ جادو معرفي كنم ونوس پليس كنترل نا محسوس عكس تورو برام فرستاده با سرعت 120 تا داشتي ميرفتي گفته به اين آبجيتون بگين انقد كلاس نذاره سمیراااا, عکس بچگیمو از کجا یافتیییییی حیف که چی؟ جیف که ماشین ندارم نه؟ کولکاپیش که خوبه، تو هم که گفتی خاصی؛پس کولکاپیسی دیگه من که لاغرم، اشکال نداره ،میخورم خیلی دیفونه ای سمیراااااا ؛ یه چند تا کلمه نوشتم برات ،اما پاکشون کردم لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عه ؟ اینجا تاپیک گیلانی هاست ؟ میگم همه فک و فامیلم اینجا جمعن ! درود بر ننه سمیرا و خاله ونوسی و دایی امین و دایی میلاد اهان راستی درود بر روح مزاحم انجمن ! خوبید ؟ خوشید ؟ 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عه ؟ اینجا تاپیک گیلانی هاست ؟ میگم همه فک و فامیلم اینجا جمعن ! درود بر ننه سمیرا و خاله ونوسی و دایی امین و دایی میلاد اهان راستی درود بر روح مزاحم انجمن ! خوبید ؟ خوشید ؟ :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود عليكم اين ونوس يخ در بهشت ميخواست من بودم صدا زدم منم خستمممممممممممممممممممم گزارش كارامونو يه جا بايد فردا تحويل بديم كور شدمممممم انقد نشستم پاي كامپيوتر نوشتم (اين استادمون خيلي باحاله درونو ميگه دورون مجرا رو ميگه مِجرا ولي خيلي مهربونه اين پسراي كلاسمون همش واسه لهجش ميخندن ) نميدونم چرا تموم نميشه ؟ بذار برم بپرسم بهت موگويم آهنگ اوليه رووووووو امين ديجي كونوس داريم ما؟ من فرصت دان ندارم همينجا بذار بعدا بيايم دان كنيم ای بابا، خب میگفتین رشت بودم باهم میرفتیم بیرون بهتون طالبی بستنی میدادم حال کنین نخسته نخسته منم پخیدم دیگه پریروز پروژه اصول تموم شد ایمیل زدم واسش دیروزم نشسته بودم سر پروژه تاسیسات که امروز بردم امضای ناظر پروژه رو گرفتم دیگه بقیشم هنوز در جریانه همش گیلکیه هاااااا خیلیم باحاله، دی: آره داریم همون دیجی بوبو دیگه، قورباغه بودااااااااااا همونه 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عه ؟ اینجا تاپیک گیلانی هاست ؟ میگم همه فک و فامیلم اینجا جمعن ! درود بر ننه سمیرا و خاله ونوسی و دایی امین و دایی میلاد اهان راستی درود بر روح مزاحم انجمن ! خوبید ؟ خوشید ؟ آفرین چه پسری گل پسری کجا بیدی نبیدی این اخلاق دخوبت دایی جون منو یا بچگیام میندازه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سمیراااا, عکس بچگیمو از کجا یافتیییییی حیف که چی؟ جیف که ماشین ندارم نه؟ کولکاپیش که خوبه، تو هم که گفتی خاصی؛پس کولکاپیسی دیگه من که لاغرم، اشکال نداره ،میخورم خیلی دیفونه ای سمیراااااا ؛ یه چند تا کلمه نوشتم برات ،اما پاکشون کردم جزو عكساي تاريخي موجود در آلبوم بود نه ديگه حيفش به اون شكلك روبروش مربوط ميشد كولكاپيس خودتي ايشپيتيكا دانه خوب چاق ميشي ديگه ولي من رو به افزايش وزنم نافرمم اين ديفونه بازيام نباشه كه ...چي بينيويشه :icon_razz:بوگو بينم فوش بدايي ري؟ عه ؟ اینجا تاپیک گیلانی هاست ؟ میگم همه فک و فامیلم اینجا جمعن ! درود بر ننه سمیرا و خاله ونوسی و دایی امین و دایی میلاد :hapydancsmil: اهان راستی درود بر روح مزاحم انجمن ! خوبید ؟ خوشید ؟:hapydancsmil: به به چطوري ري ؟ چه خبر چه اخبار تي احوال خوب ايسه؟ ای بابا، خب میگفتین رشت بودم باهم میرفتیم بیرون بهتون طالبی بستنی میدادم حال کنین نخسته نخسته منم پخیدم دیگه پریروز پروژه اصول تموم شد ایمیل زدم واسش دیروزم نشسته بودم سر پروژه تاسیسات که امروز بردم امضای ناظر پروژه رو گرفتم دیگه بقیشم هنوز در جریانه همش گیلکیه هاااااا خیلیم باحاله، دی: آره داریم همون دیجی بوبو دیگه، قورباغه بودااااااااااا همونه عه خوب به سلامتي شوما نيز نخسته همگي نخسته همگي گيلانيان بتركانييد درس و دانشگاهو :hapydancsmil: خيلي باحالن اينا تي ورزا چومه قوربان كولثوم واي اينا چقدرماسكان ولي بيتربيتم هستنا مورد داره :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها مينا كجاست خبر مبري ازش نيس بهرام كوش؟ اصلا هست يا نيست ؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اهان راستی درود بر روح مزاحم انجمن ! خوبید ؟ خوشید ؟:hapydancsmil: سلام به رو ماهت:vahidrk: این شمالی ها دیگه تحویل نمیگیرن ادم رو 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عه ؟ اینجا تاپیک گیلانی هاست ؟ میگم همه فک و فامیلم اینجا جمعن ! درود بر ننه سمیرا و خاله ونوسی و دایی امین و دایی میلاد :hapydancsmil: اهان راستی درود بر روح مزاحم انجمن ! خوبید ؟ خوشید ؟:hapydancsmil: سلام بر تو گولاخی، چطوری؟ عه خوب به سلامتي شوما نيز نخسته همگي نخسته همگي گيلانيان بتركانييد درس و دانشگاهو :hapydancsmil: خيلي باحالن اينا تي ورزا چومه قوربان كولثوم واي اينا چقدرماسكان ولي بيتربيتم هستنا مورد داره :icon_razz: اول رشته بترکانیم بعدم ایرانه نوبت ایسه، دی: آوره باحالن دیگه خیلی مراعات کردن که بهشون میگم ایندفه بیشتر حواسشون باشه، دی: 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آفرین چه پسری گل پسری:w139:کجا بیدی نبیدی این اخلاق دخوبت دایی جون منو یا بچگیام میندازه از قدیم گفتن حلال زاده به داییش میره ! به به چطوري ري ؟ چه خبر چه اخبار تي احوال خوب ايسه؟ به به ننه سمیرااااااااااااا ننه این قسمت دومش رو ترجمه کن برام ... سلام به رو ماهت:vahidrk: این شمالی ها دیگه تحویل نمیگیرن ادم رو خو چون اضافه هستی !!!! سلام بر تو گولاخی، چطوری؟ سلام دایی گولاخ ینی ببخشید دایی امین خوبی ؟ 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :banel_smiley_4: آهان سلام کنم ؟ خب سلام به خاله شقی ! یادم رفت خو ! چی کار کنم ؟... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده