Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه مچ گیری یه باحالیییی مچ گیری چیه بابا، این یکی از بچه های مهندسانه که تو تاپیک گیلانیا تو مهندسان میاد ... ولی نمیدونم این چیه اینجا :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود زاكان آقا شيمي حواس ايسه دِ رشتي گب زِن امارَ يادَ شو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 این چیه این پایین ؟؟؟؟ تازه ديديش؟50 ساله اينجاس جدي اون چيه اون پايين زمان مديريت ما ازينا نبود چي چي هست ؟ اونايي كه دسترسي دارند بگويند لفطاLinkBacks (?) 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کوفت تو اینجا چیکار میکنی عجل معلق :vahidrk: خب جالب بود 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود زاكان آقا شيمي حواس ايسه دِ رشتي گب زِن امارَ يادَ شو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تازه ديديش؟50 ساله اينجاس جدي اون چيه اون پايين زمان مديريت ما ازينا نبود چي چي هست ؟ اونايي كه دسترسي دارند بگويند لفطاLinkBacks (?) سلام ، چطوریا؟ در مشکلات فنی سایت گذاشتیم ، کسی پاسخگو نشده تا کنون 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود زاكان آقا شيمي حواس ايسه دِ رشتي گب زِن امارَ يادَ شو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تازه ديديش؟50 ساله اينجاس جدي اون چيه اون پايين زمان مديريت ما ازينا نبود چي چي هست ؟ اونايي كه دسترسي دارند بگويند لفطاLinkBacks (?) سلاااااااااااام گلم منم خیلی وقته دیدمش ؛ نمیدونم چیه؟!! فکر میکردم بهرم لینک اینجا رو تو مکالماتش گذاشته؛ برا همین اینجوری شده لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها دیروز با دوستم بهار رفتم میتینگ بهار گفت مینام منم گفتم دوست مینام که شوخی کنم بعدش بگم اما جو دیدم دیگه نگفتم راستشو تا اخرشم نگفتم الانم نمیگم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جمعه کی میاد یعنی امروز؟جز جمعه یه روز دیگه بزار 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یعنی امروز؟جز جمعه یه روز دیگه بزار امروز که باید بریم به فریضه الهی انتخابات برسیم 22 ام 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امروز که باید بریم به فریضه الهی انتخابات برسیم 22 ام پنجشنبه بزار میام اما حال ندارم راه برماا میشینم فقط 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پنجشنبه بزار میام اما حال ندارم راه برماا میشینم فقط جمعه 2 تا هم عروسی داریم م م م اما به عشق نواندیشان میام 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جمعه 2 تا هم عروسی داریم م م م اما به عشق نواندیشان میام نیا گرمه اومدی انار ساوه بگیراااا 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نیا :icon_razz:گرمه اومدی انار ساوه بگیراااا:icon_razz: میام تو بهار انار ساوه 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میام تو بهار انار ساوه انار نگرفتی نیا 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ انار نگرفتی نیا عکسش رو میخوای بیارم 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام ، چطوریا؟ در مشکلات فنی سایت گذاشتیم ، کسی پاسخگو نشده تا کنون درود عليكم مقسييييييييي شوما چطوري؟ عجب! من اون يه مدتي كه نبودم رفتم اومدم ديدم اين اينجاس گفتم چه چيزايي درومده لينكم ميدن پايين صفحه زمان مودوريت ما ازينا نبود منم عين ونوجي فكر كردم خودت گذاشتي سلاااااااااااام گلم منم خیلی وقته دیدمش ؛ نمیدونم چیه؟!! فکر میکردم بهرم لینک اینجا رو تو مکالماتش گذاشته؛ برا همین اینجوری شده منم همين فكرو ميكردم ميگم ونوجي مديراي اينجا هم ميتونن آي پي ها رو ببينن؟ اونور مديريت كيفش بيشتره مثلا من اگه بخوام ميتونم بزنم پستايبقيه رو ناكار كنم يا توي پروفايلم هر كي هر چي گذاشته ويرايش كنم به نفع خودم تغيير بدم :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سمیرا این حمید دیروز هسته گوجه سبزشو زده من 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده