pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اون قسمت سانسور شده رو کسی ترجمه نکرد 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وای من این کشرک و روباه رو تازه خوندم پوکیدم مخصوصا اونجا که میگی تهرانی بود شعر مشکی رنگ عشقه رو میخونه 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به به داش امين ذكر و خيرتون بود چند پست قبل قرار بود به اتفاق بقيه گردنتونو با گيوتين بزنيم به به به سلامتی گردن من که شکسته باید صبر کنین خوب بشه بعدا 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :ws28: :vahidrk:منظورت از روباه تهرونیه چی بود مگه تو تهرونی هستی؟ اون دختره که شبیه من بود کی بود؟ بدم میاد سوالم بی جواب بمونه هااااااا واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااايجانمممممممممممممممممممممممممممممم از اف بي آورديش؟ توي اف بي دو تا پيج هست يكي به نام اون چي گه ري ( يه چيزي مثل پ ن پ هست به جاش ميگن اون چي گه رييييييي) يكي پيجم هست آبرار رشت شينه :hapydancsmil:من خيلي اين دو تارو دوس ميدارم ولي ...حالا يه جا بود عكس دو تا آفتاب پرستو گذاشته بود داشتن با هم گيلكي ميحرفيدن يني پكيدم از خنده وقتي خوندمش چه جاااالب ایول ونوس، خیلی باحال بود خودم میدونم اون قسمت سانسور شده رو کسی ترجمه نکرد منحرف وای من این کشرک و روباه رو تازه خوندم پوکیدم مخصوصا اونجا که میگی تهرانی بود شعر مشکی رنگ عشقه رو میخونه منظورت کشرکه؟ یا کشکرت ؟ به به به سلامتیگردن من که شکسته باید صبر کنین خوب بشه بعدا کم پیداییااااا کی شکونده؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به به به سلامتیگردن من که شکسته باید صبر کنین خوب بشه بعدا عههه جدي شكسته؟ يا داري شوخي ميكني؟:JC_thinking: اووووووون چي گه رييييييي كي امي آبرار گردنَ بشكنه عكس فده جنازه تحويل بيگير:banel_smiley_90: چه جاااالب منظورت کشرکه؟ یا کشکرت ؟ آره خيلي با حاله چند تا پيج هست خيلي با نمكن ايندفه سر زدم به فيس بوكم برات ميذارمشون برو ببين :shad: ميگم ونوجييييييييي!؟ كشكرك مگه درست نيست؟ من قبلا كشكرك شنيده بودما:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ونوسی هموون منظورم بود بازم بزار:gnugghender:درخصوص تهرانیا زیاد بزار() 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امید چون تو نیومدی نمایشگاه من نیومدمااا جون میلاد 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امید چون تو نیومدی نمایشگاه من نیومدمااا جون میلاد راست میگی :hapydancsmil: بگو جون سیبیل های میلاد :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره خيلي با حاله چند تا پيج هست خيلي با نمكن ايندفه سر زدم به فيس بوكم برات ميذارمشون برو ببين :shad:ميگم ونوجييييييييي!؟ كشكرك مگه درست نيست؟ من قبلا كشكرك شنيده بودما:JC_thinking: /QUOTE] بااااااشههههه ,مرسیییییییی کشکرت درستهههه ونوسی هموون منظورم بود بازم بزار:gnugghender:درخصوص تهرانیا زیاد بزار(:5c6ipag2mnshmsf5ju3) باااااشههههه خو اون سانسورش چیه یه چیزی تو مایه های خراب کردنه لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کم پیداییااااا:vahidrk: کی شکونده؟ real life یکی تو این real life عههه جدي شكسته؟ يا داري شوخي ميكني؟:JC_thinking: اووووووون چي گه رييييييي كي امي آبرار گردنَ بشكنه عكس فده جنازه تحويل بيگير:banel_smiley_90: آره دیگه، قطع نخاعم شدم اسمش الف . لام . میم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه چیزی تو مایه های خراب کردنه خودشو 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقد خلوته امروز موافقم ! شدییییییییییییییییییییییییییییییید لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ موافقم ! شدییییییییییییییییییییییییییییییید حوصله مان سر برفت :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این چیه این پایین ؟؟؟؟ هیچی نیس تو به دل نگیررررررررررررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هیچی نیس تو به دل نگیررررررررررررررررررررررررر :ws28: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :ws28: کوفت تو اینجا چیکار میکنی عجل معلق :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این چیه این پایین ؟؟؟؟ چه مچ گیری یه باحالیییی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده