am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام میخوام برم دریا کنار، دریا کنار هنوز قشنگه دلم یه آرامش دریایی میخواد، فقط صدای دریا کسی منو صدا نکرد؟ چرا هیشکی منو صدا نمیکنه مام تنهاییم خ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من خوب نیستم سرما خوردم در حد تیم ملی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من خوب نیستم سرما خوردم در حد تیم ملی تو که امیدی ایشالا خوب میشی نمیای نمایشگاه؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو که امیدی ایشالا خوب میشی نمیای نمایشگاه؟ اگر بیام 22 ام میام اگر کسی بود که یه میتینگی چیزی بزاریم میام 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اعصابی داریا تا یونی ما ده مین راهه من نمیام 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام خوبی امین سلام بد نیستم چطوری؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلامبد نیستم چطوری؟ خوبم چه خبر نمیای نمایشگاه 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوبم چه خبر نمیای نمایشگاه خبر سلامتی نه، یعنی نمیدونم شاید واس خودم اومدم حوصله این آدمای چرت رو ندارم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مینا خانم رسیدن بخیر :evilsmile: بابا خرگوش نکشتیم که ، مرده بود بعد ما تشریحش کردیم یه بارم بچه ها یه گربه من سوم راهنمایی بودم دوتا خرگوش داشتم فرار کردن منم بچه خرگوش ميخوام ولي حيف كه چندشيم از حيوونا بدم مياد بهشون دست بزنم سلام میخوام برم دریا کنار، دریا کنار هنوز قشنگه دلم یه آرامش دریایی میخواد، فقط صدای دریا کسی منو صدا نکرد؟ چرا هیشکی منو صدا نمیکنه مام تنهاییم خ به به داش امين ذكر و خيرتون بود چند پست قبل قرار بود به اتفاق بقيه گردنتونو با گيوتين بزنيم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اون اخرش که سانسور شده چیه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اون اخرش که سانسور شده چیه لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو الان سربازی هستی یا مرخصی؟ الان تو چالم سلام میخوام برم دریا کنار، دریا کنار هنوز قشنگه دلم یه آرامش دریایی میخواد، فقط صدای دریا کسی منو صدا نکرد؟ چرا هیشکی منو صدا نمیکنه مام تنهاییم خ سلام داداش امین جیگری دلستر وا کنم کنا دریا میل بفرمایید 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :ws28: منظورت از روباه تهرونیه چی بود 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي جانمممممممممممممممممممممممممممممم از اف بي آورديش؟ توي اف بي دو تا پيج هست يكي به نام اون چي گه ري ( يه چيزي مثل پ ن پ هست به جاش ميگن اون چي گه رييييييي) يكي پيجم هست آبرار رشت شينه :hapydancsmil:من خيلي اين دو تارو دوس ميدارم ولي ...حالا يه جا بود عكس دو تا آفتاب پرستو گذاشته بود داشتن با هم گيلكي ميحرفيدن يني پكيدم از خنده وقتي خوندمش 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده