میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ عروسیه تولد عید شما مبارک مینا مخ کیو خوردی کدوم بنده خدایی رو فریب دادی 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ میناااااااااااا, مبااااااااااااااااااااااااااااااااارکهههههه:hapydancsmil: دست دست؛:hapydancsmil: سمیرااااااااااا بدو تاپیک عروسی رو بزن ؛ بدوووووووووووووووووو:hapydancsmil: باشه ميزنم بذار حالا عروس خانوم بياد حالا عروس چقد قشنگه ايشالا مباركش باد :hapydancsmil: كوچه تنگه بله؟عروس قشنگه بله گل به زلفاش بزنيد مرواريد بنده بله حالا گل درومد از ...:hapydancsmil: مینا مخ کیو خوردی کدوم بنده خدایی رو فریب دادی :ws28: خيليم دلشون بخواد مينامون مثل دسته گل ميمونه:1111: 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ باشه ميزنم بذار حالا عروس خانوم بياد حالا عروس چقد قشنگه ايشالا مباركش باد :hapydancsmil: كوچه تنگه بله؟عروس قشنگه بله گل به زلفاش بزنيد مرواريد بنده بله حالا گل درومد از ...:hapydancsmil: سلاممم من فقط موقع عروسی میام آبجی این کمررررررررره یا فنررررررررره این حرفارو بیخیااااال حالا کی شیرنی میخوریممم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ ونوس من يه همكلاسي دارم خيلي شبيه تو هست گاهي كلاساش با من يكيه ميبينمش ياد تو ميفتم البته زياد باهاش صميمي نيستم امروز تو آزمايشگاه كنارم بود نگاش كردم اونم داشت نگاه ميكرد بهش گفتم كه يه دوست دارم خيلي شبيه تو هست اسمش م...ه هست اينجوري شد گفتم چيه؟ گفت خوب اسم منم م..ه هست نكنه همزاديم؟!!! نكنه من بودم خودم خبر نداشتمنكنه اون همزاد منه نكنه من همزاد اونم خلاصه همينجوري خود درگيري پيدا كرد رفت پشت استريوسكوپ به هر حال خواستم بگم همزادتو پيدا كردم هم قيافش شبيهته هم اسمش 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ سلاممم من فقط موقع عروسی میام آبجی این کمررررررررره یا فنررررررررره این حرفارو بیخیااااال حالا کی شیرنی میخوریممم درود ديگه مينا هم عروس شد ديگه خانداداش بايد به فكر تهيه جهاز باشه شيريني رو از آقا داماد بايد بگيريم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ درود ديگه مينا هم عروس شد ديگه خانداداش بايد به فكر تهيه جهاز باشه شيريني رو از آقا داماد بايد بگيريم :hapydancsmil: بیچاره خانداداش الان شیرنی از اقا داماد ینی دنبال نخود سیا بریم دیگه 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ هوس اکبر جوجه اورجینال کردم 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ هوس اکبر جوجه اورجینال کردم عمویی به خودم رفتی 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ بیچاره خانداداش الان شیرنی از اقا داماد ینی دنبال نخود سیا بریم دیگه :icon_razz: خو شيرينيرو يا باس از عروس بگيري با دوماد ديگه يا هم خواهر بزرگ عروس يا بردار بزرگ عروس يني يا از مينا يا از شوبرش يا از ونوسي يا از ميلاد من اينجا هيچكاره بيدم از اصفهاني جماعت شيريني گرفتن = سوء هاضمه .................................................................................................................................................................................................................................. بچه ها قضيه چيه؟!! بچه ها كسي قضيه عباس و اسمال و اصغر يادشه ؟ واااااااااااااي:ws28: 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ من یادمه میلاد ی چیزایی در مورد من میگفت فک کنم عباس بود 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ خو شيرينيرو يا باس از عروس بگيري با دوماد ديگه يا هم خواهر بزرگ عروس يا بردار بزرگ عروس يني يا از مينا يا از شوبرش يا از ونوسي يا از ميلاد من اينجا هيچكاره بيدم از اصفهاني جماعت شيريني گرفتن = سوء هاضمه .................................................................................................................................................................................................................................. بچه ها قضيه چيه؟!! بچه ها كسي قضيه عباس و اسمال و اصغر يادشه ؟ واااااااااااااي:ws28: فکر کنم مینا مخ همون اصغرو گرفت به کار من یادمه میلاد ی چیزایی در مورد من میگفت فک کنم عباس بود 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ ونوس من يه همكلاسي دارم خيلي شبيه تو هست گاهي كلاساش با من يكيه ميبينمش ياد تو ميفتم البته زياد باهاش صميمي نيستم امروز تو آزمايشگاه كنارم بود نگاش كردم اونم داشت نگاه ميكرد بهش گفتم كه يه دوست دارم خيلي شبيه تو هست اسمش م...ه هست اينجوري شد گفتم چيه؟ گفت خوب اسم منم م..ه هست نكنه همزاديم؟!!! نكنه من بودم خودم خبر نداشتمنكنه اون همزاد منه نكنه من همزاد اونم خلاصه همينجوري خود درگيري پيدا كرد رفت پشت استريوسكوپ به هر حال خواستم بگم همزادتو پيدا كردم هم قيافش شبيهته هم اسمش شوخییییی نکن؛ هم اسم من؟ شبیه من ؟ متولد چنده؟ اما یه چیز جالبه ؛ تا حالا هر کی رو با این اسم دیدم هم از لحاظ رفتار هم حدودا قیافه به هم شباهت داشتیم؛ خداایی اسما تو ساختن شخصیت تاثیر میذارن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ کیه؟چی خبرز؟ لالا دارمممممم چیهههه؟ تو کی هستیییی؟ یوزرت چه آشناستا لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ چیهههه؟ تو کی هستیییی؟ یوزرت چه آشناستا ها؟ من همون دخترم دیگه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ ها؟من همون دخترم دیگه همون دختره که رشتش مدیریت صنعتی بود؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فکر کنم مینا مخ همون اصغرو گرفت به کار:w330: :w155: اصغر كه مال ونوس بود يادت نمياد مينا هي ميومد ميخوند اسمال آقا سيبيل سيا اين اسماله ديگه شوخییییی نکن؛ هم اسم من؟ شبیه من ؟ متولد چنده؟ اما یه چیز جالبه ؛ تا حالا هر کی رو با این اسم دیدم هم از لحاظ رفتار هم حدودا قیافه به هم شباهت داشتیم؛ خداایی اسما تو ساختن شخصیت تاثیر میذارن اگه بگم وروديه ما هست بعد 68 تيه باورت ميشهالبته خودمم يادم رفته بود 68تيه الان يادم اومد !!انقدر شباهت کیه؟چی خبرز؟ لالا دارمممممم هيشكي نيس آروم باش چيز خاصي نيست لا لا بكن بچه پيش پيش پيشكههه 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها قضيه چيه؟!! بچه ها كسي قضيه عباس و اسمال و اصغر يادشه ؟ واااااااااااااي:ws28: بااواتار من چیکار داری؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اصغر كه مال ونوس بود يادت نمياد مينا هي ميومد ميخوند اسمال آقا سيبيل سيا اين اسماله ديگه اگه بگم وروديه ما هست بعد 68 تيه باورت ميشهالبته خودمم يادم رفته بود 68تيه الان يادم اومد !!انقدر شباهت همیشه کوچیک بودم احساس میکردم باید یه خواهر دوقلو داشته باشم، رویام به حقیقت پیوست من باید ببینمششششآخه چرا اسمامون یکی شدهحتما برا اینکه همو بعدها پیدا کنیییییییم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده