Artaria 13629 ارسال شده در 21 تیر، 2012 از سالهای دور از خانه بگو ... چه کردی؟ کجا رفتی؟ همین دورو ورا، زیر سایه خدا بودم ..... دعا به جون شما میکردم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 تیر، 2012 همین دورو ورا، زیر سایه خدا بودم ..... دعا به جون شما میکردم وااای؛ چه مهربووووووووووووون
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 21 تیر، 2012 افسرده ام از دست شما دختر هاااا از بی وفایی شما دختر هاااا از دنبال شوهر بودن دخترررر هاااااااااااااااااااااااا آخيييييييييييييي نيس شما پسرا خيلي موجودات معصومي هستين آخه هر بلايي تو اين روزگار سرتون مياد حقتونه دارين تقاص سالها جفا به خاونما رو پس ميدين سالهاي سال خانوما طفلكا معصوم بودن هر بلايي خواستين شما مردا سرشون آوردين الان زنا تبديل به دراكولا شدن دارن حق اجداد مادريشونو از شماها ميگيرن بكشيد تا ببينيد چه طعمي داره جفا... اون موقه كه 4 تا هوو مياوردين سرشون اون موقه كه ولشون ميكردين با احساساتشون بازي ميكردين اون موقه كه شخصيتشونو با خاك يكسان ميكردين انقدر تعداد بالاست که اسماشون جابجا میشه دیگه:texc5lhcbtrocnmvtp8 اونجا رو کثیف نکنی منم 2یا 3 روز دیگه میرم:icon_pf (95): سلام كجا تعدادشون بالاست اتفاقا كاملا به تعداد تقسيم شده:girl_blush2: نه داداشي ما دختراي خوبي هستيم آشغالامونو ميندازيم درون سطل زباله به بهههه جناب سناتور نموک آبرود خوش گذشت؟ یعنی ما سه قلو بودیییییییم الان امین هم میاد میگه یکی مثل منو دیده و... سلام واااي خييييييييلي خوش گذشت از طرف كانون يوني مارو بردن خيلي خوب بود :hapydancsmil:جاي همگي خالي بود 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 تیر، 2012 مچکررررررررررم سلام واااي خييييييييلي خوش گذشت از طرف كانون يوني مارو بردن خيلي خوب بود :hapydancsmil:جاي همگي خالي بود :دی ما هم با خانواده و عمه و... رفتیم در دامان طبیعت؛ به ما نیز خوش گذشت
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 21 تیر، 2012 بهههه جناب راپوزول ، سوغاتیت کو پس؟ تلكابين برات سوغاتي مياوردم؟ :دی ما هم با خانواده و عمه و... رفتیم در دامان طبیعت؛ به ما نیز خوش گذشت پس به شوما نيز خوش گذشت شكر خدا چه خبر ها ؟ 3
Artaria 13629 ارسال شده در 21 تیر، 2012 تلكابين برات سوغاتي مياوردم؟ الان میخواستی بگی تلکابین سوار شدم ؟ 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 21 تیر، 2012 الان میخواستی بگی تلکابین سوار شدم ؟ نمك آبرود ميرن خر سوار ميشن؟نمك آبرود برا چي ميرن چي داره اصلا ؟ 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 تیر، 2012 پس به شوما نيز خوش گذشت شكر خداچه خبر ها ؟ سلااامتی؛ همزادم چطوره ؟ خوبه ؟ عکسشو نداری؟ دقیقا چقد شبیهمه؟ فامیلیش چیه؟
Artaria 13629 ارسال شده در 21 تیر، 2012 نمك آبرود ميرن خر سوار ميشن؟نمك آبرود برا چي ميرن چي داره اصلا ؟ خدارو چه دیدی، شایدم برن خر سوار شن :4chsmu1: 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 21 تیر، 2012 خدارو چه دیدی، شایدم برن خر سوار شن :4chsmu1: من دوس دارم يه بار خر يا اسب سوار شم ولي ميدونم كه خيلي ميترسم :girl_in_dreams: 2
Artaria 13629 ارسال شده در 21 تیر، 2012 من دوس دارم يه بار خر يا اسب سوار شم ولي ميدونم كه خيلي ميترسم :girl_in_dreams: خر آروم میره حال نمیده ، من دوس دارم اسب سوار شم . تند برونم ، کنار دریا 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 21 تیر، 2012 خر آروم میره حال نمیده ، من دوس دارم اسب سوار شم . تند برونم ، کنار دریا كنار دريا ميگن با موتور بري خيلي ذوق برانگيزه سرعتشم از اسب بيشتره تازه 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 21 تیر، 2012 سلااامتی؛ همزادم چطوره ؟ خوبه ؟ عکسشو نداری؟ دقیقا چقد شبیهمه؟ فامیلیش چیه؟ شكر خوداااااااا همزادتم خوبه امروزم ديدمش عكسشوووووووو:JC_thinking: چرا دارم چند ترم پيشا يه بار تو آزمايشگا با هم عكس گرفتيم اگه ديدمت حتما نشونت ميدم عكسشو 2
Artaria 13629 ارسال شده در 21 تیر، 2012 كنار دريا ميگن با موتور بري خيلي ذوق برانگيزه سرعتشم از اسب بيشتره تازه موتور دوس ندارم بچه ها راستي چرا دعوت كاربران رو برداشتن ؟ اوهوم، نقل قولم برداشتن 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 تیر، 2012 شكر خوداااااااا همزادتم خوبه امروزم ديدمش عكسشوووووووو:JC_thinking: چرا دارم چند ترم پيشا يه بار تو آزمايشگا با هم عكس گرفتيم اگه ديدمت حتما نشونت ميدم عكسشو باشه
pesare irani 41807 ارسال شده در 21 تیر، 2012 آخيييييييييييييي نيس شما پسرا خيلي موجودات معصومي هستين آخه هر بلايي تو اين روزگار سرتون مياد حقتونه دارين تقاص سالها جفا به خاونما رو پس ميدين سالهاي سال خانوما طفلكا معصوم بودن هر بلايي خواستين شما مردا سرشون آوردين الان زنا تبديل به دراكولا شدن دارن حق اجداد مادريشونو از شماها ميگيرن بكشيد تا ببينيد چه طعمي داره جفا... اون موقه كه 4 تا هوو مياوردين سرشون اون موقه كه ولشون ميكردين با احساساتشون بازي ميكردين اون موقه كه شخصيتشونو با یعنی الان شما دختر ها دارین انتقام میگیرید از پسر هاااااااااااااااااااااا 3
ارسالهای توصیه شده