Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ از سر تفریح سلام، دیگه دیگه آق دنیزلیه دیگه من اصن فوتبالی نیستم.... شما ها هم هرچقدرم الان ذوق کنید اصنش ناراحت نمیشم...کی گفته من ناراحتم...؟...کی گفته من استقلال دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ سلام، دیگه دیگه آق دنیزلیه دیگه برو بابا کار کار موشک بود :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ من اصن فوتبالی نیستم.... شما ها هم هرچقدرم الان ذوق کنید اصنش ناراحت نمیشم...کی گفته من ناراحتم...؟...کی گفته من استقلال دوست دارم اوقعا کی گفته 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها اینجا داره برف میاد خیلی خوووووووووووووووش حالم.......ببارببار....من نرم مدرسه...ببار ببار اونجاها برف نی؟ 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ اوقعا کی گفته فقط ملوان لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ #222222] 857068] من اصن فوتبالی نیستم.... شما ها هم هرچقدرم الان ذوق کنید اصنش ناراحت نمیشم...کی گفته من ناراحتم...؟...کی گفته من استقلال دوست دارم ببین برد پرسپلیس اصلا مهم نیست، مهم اینه که که استقلال سه تا گل فقط تو 10 دیقه خورده برو بابا کار کار موشک بود :vahidrk: بی انصاف نباش، انصافا تعویضای دنیزلی خیلی باحال بود 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها اینجا داره برف میادخیلی خوووووووووووووووش حالم.......ببارببار....من نرم مدرسه...ببار ببار اونجاها برف نی؟ کجایی مگه ؟ اینجا هم داره برف میاد فقط ملوان ملوان و پرسپلیس 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ #222222]ببین برد پرسپلیس اصلا مهم نیست، مهم اینه که که استقلال سه تا گل فقط تو 10 دیقه خورده از بس بی عرضه بودن!!! گفتم که فقط ملوان...از بچگی نه از آبی خوشم میومد نه از قرمز کجایی مگه ؟ اینجا هم داره برف میاد ملوان و پرسپلیس همونجایی که ملوان هس ما هم هستیم دیه! نه نه نه اونلی ملوان شما کجایین؟...اونجا هم برفه؟...ایول برف!!! 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ از بس بی عرضه بودن!!!گفتم که فقط ملوان...از بچگی نه از آبی خوشم میومد نه از قرمز همونجایی که ملوان هس ما هم هستیم دیه! نه نه نه اونلی ملوان شما کجایین؟...اونجا هم برفه؟...ایول برف!!! انزلی هستی؟ من املشم ، اینجا برف و بارو قاطیه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ هی خداااااااااااااااااااا همه جا برف اومده اینجا کوفت هم نیومده 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ هی خداااااااااااااااااااا همه جا برف اومده اینجا کوفت هم نیومده واسه ما صبی برف اومد البته اینقدری نبود ک رو زمین بشینه .. ولی لذت بردیم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ واسه ما صبی برف اومد البته اینقدری نبود ک رو زمین بشینه .. ولی لذت بردیم خوشا به حالت ای روستایی چه شاد و خرم در روستایی لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ ول کنید تورو خدا این استقلال و پرسپولیس بابا، آخه فوتبال باشگاه های ایران ارزش دیدن داره؟ من که فوتبالی نیستم، ولی همون چند باری هم که نگاه کردم پشیمون شدم، تا وقتی تیم هایی مثل بارسلونا، رئال و ... هستند دیگه بازی اینا که دیدن نداره................. البته نظر شخصی بود ها کسی ناراحت نشه یه وقت.............. 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ ول کنید تورو خدا این استقلال و پرسپولیس بابا، آخه فوتبال باشگاه های ایران ارزش دیدن داره؟من که فوتبالی نیستم، ولی همون چند باری هم که نگاه کردم پشیمون شدم، تا وقتی تیم هایی مثل بارسلونا، رئال و ... هستند دیگه بازی اینا که دیدن نداره................. البته نظر شخصی بود ها کسی ناراحت نشه یه وقت.............. امیر آقا دانشگاه گیلان میخونی شما؟ 1 لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ امیر آقا دانشگاه گیلان میخونی شما؟ آره داداش.............. 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ آره داداش.............. به سلامتی، موفق باشی سازه های دریایی، با دکتر لشته نشائی خوش میگذره ؟ 1 لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ به سلامتی، موفق باشی سازه های دریایی، با دکتر لشته نشائی خوش میگذره ؟ نه بابا، چه خوش گذشتنی! گیر آوردن خودشون رو به خدا، همین دکتر لشته که بدتر، تازگیا یاد گرفته وقتی میریم تو دفترش که با هم بحرفیم، پا میشه میره بیرون تو راهرو یکی رو گیر میاره باهاش میحرفه، ما هم الکی میشینیم اونجا....... چگینی هم که خودت باید بشناسی............... میمونه یه مهرداد که اونم برا شاد کردن بچه ها نهایت تلاش خودش رو میکنه......... مثلا داریم ارشد میخونیم با این استادای واقعاًاًاًاًاًاًاً نمونه.......:sigh::sigh: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ نه بابا، چه خوش گذشتنی! گیر آوردن خودشون رو به خدا، همین دکتر لشته که بدتر، تازگیا یاد گرفته وقتی میریم تو دفترش که با هم بحرفیم، پا میشه میره بیرون تو راهرو یکی رو گیر میاره باهاش میحرفه، ما هم الکی میشینیم اونجا....... چگینی هم که خودت باید بشناسی............... میمونه یه مهرداد که اونم برا شاد کردن بچه ها نهایت تلاش خودش رو میکنه......... مثلا داریم ارشد میخونیم با این استادای واقعاًاًاًاًاًاًاً نمونه.......:sigh::sigh: چگینی که اصلا صوبتشو نکن، ازین بشر متنفرم . واقعا خیلی آدم گندیه . خب لشته سرش خیلی شلوغه، کاش من بازم یه استا مث لشته داشتم لشته نمره میده هلو، حال کن مگه به مهرداد کلاس ارشد دادن ؟ 1 لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ چگینی که اصلا صوبتشو نکن، ازین بشر متنفرم . واقعا خیلی آدم گندیه . خب لشته سرش خیلی شلوغه، کاش من بازم یه استا مث لشته داشتم لشته نمره میده هلو، حال کن مگه به مهرداد کلاس ارشد دادن ؟ آره دیگه، تازه پایان نامه ام برمیداره پس چرا میگم خوش نمیگذره....بعد من که فقط نمره نمیخوام، حالا که ارشد قبول شدم نباید اطلاعاتم درباره این رشته بیشتر و بیشتر بشه.....با این وضعیت که نمیشه........ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ آره دیگه، تازه پایان نامه ام برمیدارهپس چرا میگم خوش نمیگذره....بعد من که فقط نمره نمیخوام، حالا که ارشد قبول شدم نباید اطلاعاتم درباره این رشته بیشتر و بیشتر بشه.....با این وضعیت که نمیشه........ باباجان لشته که خدای اطلاعاته 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده