* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 چراااااااااا :icon_pf (34): پر شده بوددددد؟؟؟؟ :icon_pf (34):من هم طرح 5 هم نهایی با شفیعی دارمممممم با شفیعیه؛ بچه ها میگن بر نداریم تا تو حذف و اضافه با یه استاد دیگه برداریم؛ من نهایی و کارورزی با کامیاب برداشتم, خوبه ؟؟؟
سـارا 20071 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 با شفیعیه؛ بچه ها میگن بر نداریم تا تو حذف و اضافه با یه استاد دیگه برداریم؛ من نهایی و کارورزی با کامیاب برداشتم, خوبه ؟؟؟ نهایی رو می خواستم با مهردوست بردارم که هردوتاش با شفیعی نباشه اما زود پر شد کاراموزی منم با کامیابم اما طرح 5 بیشتر جورابچی کرکسیون می کنه واسه همین یکم ترسم کم شده
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 نهایی رو می خواستم با مهردوست بردارم که هردوتاش با شفیعی نباشه اما زود پر شد:icon_pf (34):کاراموزی منم با کامیابم :hapydancsmil: اما طرح 5 بیشتر جورابچی کرکسیون می کنه واسه همین یکم ترسم کم شده یعنی کامیاب خوبه ؟؟؟؟ من که هنوز طرح 5 برداشتم؛3 تا ظرفیت داره شفیعی ؛خیلی دوست دارم باهاش بردارم اما چه کنیم که دوستان میگویند نه:icon_razz: وای این ترم 2 تا درس رو با دکتر داری:icon_pf (34):
سـارا 20071 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 یعنی کامیاب خوبه ؟؟؟؟:hapydancsmil: من که هنوز طرح 5 برداشتم؛3 تا ظرفیت داره شفیعی ؛خیلی دوست دارم باهاش بردارم اما چه کنیم که دوستان میگویند نه:icon_razz: وای این ترم 2 تا درس رو با دکتر داری:icon_pf (34): راستش برنامه من این بود که طرح 5 با شفیعی باشم ، نهایی و کاآموزی با مهردوست! اما تا بیام ثبت نهایی کنم، جفتش واسه مهردوست پر شده بود هیچی زنگ زدم خانوم مهرزاد اونم کارآموزی و با کامیاب اضافه کرد! اما طرح 5 مهردوست هم دیگه اضافه نشد ما هم شفیعی موندیم...واسه طرح 5 زیاد نگران نیستم اما می گن سر پایان نامه گیر می ده
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 راستش برنامه من این بود که طرح 5 با شفیعی باشم ، نهایی و کاآموزی با مهردوست! اما تا بیام ثبت نهایی کنم، جفتش واسه مهردوست پر شده بودهیچی زنگ زدم خانوم مهرزاد اونم کارآموزی و با کامیاب اضافه کرد! اما طرح 5 مهردوست هم دیگه اضافه نشد ما هم شفیعی موندیم...:icon_pf (34):واسه طرح 5 زیاد نگران نیستم اما می گن سر پایان نامه گیر می ده :icon_pf (34): من فقط موندم کی بچه ها اومدن و انتخاب واحد کردن...این کلاسا پر شد!!!! آخه من 9.5 بیدار شدم؛آروم آروم ؛ با خیال راحت؛ اومدم نت ,فکر کردم حالا حالا ها پر نمیشه، وقتی دیدم پر شد شوکه شدم؛اون لحظه هیچی نبود نه کارورزی نه نهایی!!! فقط طرح 5 دکتر بود؛ زنگیدم مهرزاد گفت کامیاب رو اضافه کردن؛ بچه ها میگن کامیاب از همشون بهتره:hapydancsmil:
سـارا 20071 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 من فقط موندم کی بچه ها اومدن و انتخاب واحد کردن...این کلاسا پر شد!!!! آخه من 9.5 بیدار شدم؛آروم آروم ؛ با خیال راحت؛ اومدم نت ,فکر کردم حالا حالا ها پر نمیشه، وقتی دیدم پر شد شوکه شدم؛اون لحظه هیچی نبود نه کارورزی نه نهایی!!! فقط طرح 5 دکتر بود؛ زنگیدم مهرزاد گفت کامیاب رو اضافه کردن؛ بچه ها میگن کامیاب از همشون بهتره:hapydancsmil: عزیزم من 8 صبح دقیقا سایتو باز کردم، کاروزری مهردوست یدونه ظرفیت داشت، طرحشم چند نفر فقط انگار از قبل پر شده باشه وگرنه من سر ساعت 8 تو سایت بودم این ترم کامیاب یکی از استادای طرحمون بود دیگه...نظرات خوبی می ده کلا دیدش خوبه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 خوشمم میاد هر دو هستید ولی هیچکی اینجا نی اما من هستمااااا:hapydancsmil:
Dezire1536972473 620 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 سلام ؛ خوبم، تو خوبی؟ چه خبرا ؟ خوبم ... نمیدوم...نمیونم درس بخونم اینجا تلپ شدم راستی اونورا لرزید؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 خوبم ...نمیدوم...نمیونم درس بخونم اینجا تلپ شدم راستی اونورا لرزید؟ منم کلی کار دارم؛ باید برم انجام بدم؛ باید نقشه بکشم و.. آره ,میگن لرزید ؛ اما من که حالیم نشد سلام به بروبچ شمال سلام بر تو ای پسر همدانی
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 سلام بر تو ای پسر همدانی سلام خوبی دختر شمالی حال احوال چطوره ؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 سلام خوبی دختر شمالی حال احوال چطوره ؟ خوبم میسسسییییی؛ حال و احوال هم خوبه، میگذرونه؛
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 خوبم میسسسییییی؛ حال و احوال هم خوبه، میگذرونه؛ خداروشکر چه خفرااا
island1991 416 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 تمامه بوست ؟؟؟:hapydancsmil: چرا نایی تاپیک معماریان ؟؟؟هاااان ؟:vahidrk: :4564: نتــــــانم 2
ارسالهای توصیه شده