* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ نمدونم چرا تقصیره پویاس شاید چه ربطی داشت خو؟ گفتم چرا مارکوپولو لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ چه ربطی داشت خو؟ گفتم چرا مارکوپولو بابا من دارم مزخرف میگم تو ام هی جواب میدی اخه داری کشف میکنی این کاربر رو میگم بهت مارکوپولو لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ بابا من دارم مزخرف میگم تو ام هی جواب میدیاخه داری کشف میکنی این کاربر رو میگم بهت مارکوپولو آخه زشته آدم براش مهمون بیاد و تنهاش بزاره بره, مجبورم جواب بدم تا رسم مهمون نوازی رو بجا آورده باشم لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ چاکر بروبچ تاپیک گیلانیا مخصوصا گیلانیا..... چه خبر مبرا؟ ................ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ چاکر بروبچ تاپیک گیلانیا مخصوصا گیلانیا.....چه خبر مبرا؟ ................ سلاااااام :hapydancsmil: سلامتی؛ درس و پروژه , برف و بارون برررررررررررررردددددددددد :hapydancsmil: :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ سلاااااام :hapydancsmil: سلامتی؛ درس و پروژه , برف و بارون من که خودم تا امروز ظهر رشت بودم، بعد اومدم لنگرود، این لنگرودم که هیچ وقت برف نمیاد، تا مرز بین لنگرود و لاهیجان میادا، ولی اینجا نمیاد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ من که خودم تا امروز ظهر رشت بودم، بعد اومدم لنگرود، این لنگرودم که هیچ وقت برف نمیاد، تا مرز بین لنگرود و لاهیجان میادا، ولی اینجا نمیاد آخی؛ تا چند روز دیگه اونور هم میاد :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ آخی؛ تا چند روز دیگه اونور هم میاد :hapydancsmil: امروز غروب لطف کرد یه ذره بارید...........البته من که هر دفعه برف اومده رشت بودم.... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ برررررررررررررردددددددددد :hapydancsmil: من انقدددددددددد جیغ زدم گلوووم گرفته من به مهدوی کیا ایمان داشتم که می تونه کاری انجام بده اما نه انقد 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ من انقدددددددددد جیغ زدم گلوووم گرفته من به مهدوی کیا ایمان داشتم که می تونه کاری انجام بده اما نه انقد جونم گریه نکن :there: نمیدونی وقتی گل سومو زد منو بابام چقد پریدیم بالا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ اخه داری کشف میکنی این کاربر رو کجا داری میری؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ جونم گریه نکن :there: نمیدونی وقتی گل سومو زد منو بابام چقد پریدیم بالا به زنبوره میگن تا حالا سه تا گل تو ده دقیقه خوردی میگه مگه من استقلالی ام 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ به زنبوره میگن تا حالا سه تا گل تو ده دقیقه خوردی میگه مگه من استقلالی ام 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ به یارو میگن درد دندون بدتره یا درده کلیه..... میگه هنوز از تیم 10 نفره گل نخوردی تا بفهمی درد چیه..... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ به یارو میگن درد دندون بدتره یا درده کلیه..... میگه هنوز از تیم 10 نفره گل نخوردی تا بفهمی درد چیه..... تشکر منو پای اون پستی که اینو ازش برداشتی ندیدی؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ تشکر منو پای اون پستی که اینو ازش برداشتی ندیدی؟ خوب برا بقیه گزاشتم شاد بشن نه:icon_pf (34): چشام ضعیفه 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ سلام بچه ها چرا پرسولیس برد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ سلام بچه هاچرا پرسولیس برد از سر تفریح 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ خوب برا بقیه گزاشتم شاد بشن نه:icon_pf (34): چشام ضعیفه عب نداره ، برد پیروزیو بچسب سلام بچه هاچرا پرسولیس برد سلام، دیگه دیگه آق دنیزلیه دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده