haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ داووود در طول ترم درساشو خونده داوود که هروز اینجاس کی درس خونده لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ داوود که هروز اینجاس کی درس خونده مثلا الان نیستش که؛ رفته درس بوخونه دیگه؛ چه اصراریه هی میگید که این بچه درس نوموخونه ؟!!! هااان؟!!؟!!! خیلیی هم زرنگه؛ شنیدم رتبه کنکورش 3 رقمی شده لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ مثلا الان نیستش که؛ رفته درس بوخونه دیگه؛ چه اصراریه هی میگید که این بچه درس نوموخونه ؟!!! هااان؟!!؟!!! خیلیی هم زرنگه؛ شنیدم رتبه کنکورش 3 رقمی شده بابا نیمیخونه تازه یه مدت میخواست ترک تحصیل کنه بوخودا تازه اینکه چیزی نیست رتبه ی من دو رقمی بود لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ بابا نیمیخونه تازه یه مدت میخواست ترک تحصیل کنه بوخوداتازه اینکه چیزی نیست رتبه ی من دو رقمی بود عههه، جدییییییییی؟؟؟ ولی من واقعا رتبم 3 رقمی شده بود واسه کاردانی به کارشناسی، یادش بخیر،قلنا چه درسخون بودم لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ تیتان بدو برو درستو بخون 24 ساعته تو نتی:vahidrk: تموم شد داووود در طول ترم درساشو خونده مرامتو عشقه حانیه دماغ سوخته میخریم لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ عههه، جدییییییییی؟؟؟ ولی من واقعا رتبم 3 رقمی شده بود واسه کاردانی به کارشناسی، یادش بخیر،قلنا چه درسخون بودم چیه بهم نیخوره دارم جدی میحرفما لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ حانیه دماغ سوخته میخریم تیتان دیروز که یادت نرفته حسابت داره میزنه بالا ها:vahidrk: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ مرامتو عشقه حانیه دماغ سوخته میخریم چاکریم داداش . . . . (حالا ما یه چیزی به شوخی گفتیم؛ تو جدی نگیر) چیه بهم نیخوره دارم جدی میحرفما نههه؛ میدونم که دورقمی بوده رتبت + 5 رقم دیگه بقلش لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ چاکریم داداش. . . . (حالا ما یه چیزی به شوخی گفتیم؛ تو جدی نگیر) نههه؛ میدونم که دورقمی بوده رتبت + 5 رقم دیگه بقلش ایییول بابا جدی میگم دورقمی بود لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ ایییول بابا جدی میگم دورقمی بود حانیه تو چشمای من نگاه کن و بگو راست میگی دقیقا رتبت چند بود؟ لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ حانیه تو چشمای من نگاه کن و بگو راست میگی دقیقا رتبت چند بود؟ راستشو بخوای دقیقا یادم نمیاد ولی فک کنم دورقمی بود لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ راستشو بخوای دقیقا یادم نمیاد ولی فک کنم دورقمی بود نخند :vahidrk: امتوحانات تمومیده ؟؟؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ نخند :vahidrk: امتوحانات تمومیده ؟؟؟:hapydancsmil: دوس دالم اوهوم واسه تو تمومیده؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ دوس دالم اوهوم واسه تو تمومیده؟:hapydancsmil: آره؛ برا منم تمومیده:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ آره؛ برا منم تمومیده:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چه خبرا؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ محرم و صفر هم تموم شد ملت به عروسی هاشون برسند 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ چه خبرا؟ هیچییییییییییییییییییی، همه چی امن و امان است ،تو چه خبرا ؟؟ لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ هیچییییییییییییییییییی، همه چی امن و امان است ،تو چه خبرا ؟؟ هیچ خبرا اینجا پر از سرو صداس:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ هیچ خبرا اینجا پر از سرو صداس:icon_pf (34): واسههه چیییییییییی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده