pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ اولیشو مرسیشام چی دارین چیکار به شام ما دارید عدسی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ من مامانمو میخوام اخی :there: خوابگاهی هستی؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ اخی :there:خوابگاهی هستی؟ نه ولی دانشجوی تهرانم 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ بچه جان باید پند بگیری از حرفام باشه مادربزرگ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی آجی جون، امتحان آخریم شنبست :hapydancsmil: خوبی؟ دوران تعطیلی خوش میگذره ؟ آره؛ خیلییی خوبه ، بههههههههههههههههههههههبلامیسراااااااااااااااااااااااااا تی جان قووربان برم من خوبیین؟:hapydancsmil::hapydancsmil: بهههههه, بیدین کی ایا بامو ( ببین کی اینجا اومده) تی فداااااا؛ خوش بوممممووووووییی ( خوش اومدی ) امان خوبیم ؛ تو چیطوری ؟؟؟(ما خوبیم , تو چطوری ؟) hey boddy!nothing....that wasn't for you.... venoos knows.... right venoos? رایت خوش اومدی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هنوز که نیومدم؛ اماااا میسیییییییییییییییییییی از مهمان نوازیتون:hapydancsmil: بیا خوش اومدی باشه ؛ انشالله 5 شنبه خوش می آیم لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ نه ولی دانشجوی تهرانم انشالاه زودتر خانوادتونو میبینید باشه مادربزرگ بچه پررووووووو:vahidrk:من سن ندیده ی تو رو دارم هنوز که نیومدم؛ اماااا میسیییییییییییییییییییی از مهمان نوازیتون:hapydancsmil: خواش میکنم گلم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ [/indent] بچه پررووووووو:vahidrk:من سن ندیده ی تو رو دارم قرار شد صلح کنی :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ قرار شد صلح کنی :vahidrk: مگه تو میزاری 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا رشت است؛ ساعت 13:00 ؛ بهرام در حال درس خواندن مینا در حال درس خواندن میلاد در حال کشیک سر پست در سربازی امین : در حال ناهار خوردم سمیرا : در حال کشت باکتری داداش رضا : با همسرشان در حال قدم زدن در سواحل دریای خزر آرمین و مهیار در حال انجام پروژه لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا رشت است؛ ساعت 13:00 ؛ بهرام در حال درس خواندن مینا در حال درس خواندن میلاد در حال کشیک سر پست در سربازی امین : در حال ناهار خوردم سمیرا : در حال کشت باکتری داداش رضا : با همسرشان در حال قدم زدن در سواحل دریای خزر آرمین و مهیار در حال انجام پروژه خودت موندی جا 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا رشت است؛ ساعت 13:00 ؛ بهرام در حال درس خواندن مینا در حال درس خواندن میلاد در حال کشیک سر پست در سربازی امین : در حال ناهار خوردم سمیرا : در حال کشت باکتری داداش رضا : با همسرشان در حال قدم زدن در سواحل دریای خزر آرمین و مهیار در حال انجام پروژه اینکه داره به اردکا دون میده خودتی؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ خودت موندی جا منم که داشتم به غازا دون میدادم؛ بعد اومدم نت دیگه منو چرا نگفتی بچه های گیلانیو نوشتم؛ تو که روحی و همش در حال اسپم ؛ :persiana__hahaha: اینکه داره به اردکا دون میده خودتی؟ اوهوم ؛ تنهای تنها ؛ دارم بهشون دون میدم لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ منم که داشتم به غازا دون میدادم؛ بعد اومدم نت دیگه پس کارت مثبت بوده لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا رشت است؛ ساعت 13:00 ؛ بهرام در حال درس خواندن مینا در حال درس خواندن میلاد در حال کشیک سر پست در سربازی امین : در حال ناهار خوردم سمیرا : در حال کشت باکتری داداش رضا : با همسرشان در حال قدم زدن در سواحل دریای خزر آرمین و مهیار در حال انجام پروژه :banel_smiley_4: بچه های گیلانیو نوشتم؛ . . . . . . . . . . . . . . . 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ بله میزارم تیتان بدو برو درستو بخون 24 ساعته تو نتی:vahidrk: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: . . . . . . . . . . . . . . . آخه من از کجا بدونم در چه حالی ؟ دیر به دیر میای خو؛ تقصیر خودته ؛ نسترن( ایسلند) در حال پاسبااانی بگو چی بنویسم ؛میخوام پست قبلو ویرایش کنم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ تیتان بدو برو درستو بخون 24 ساعته تو نتی:vahidrk: داووود در طول ترم درساشو خونده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده