pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ اینا ساوه رفتن اینجوری شدن اون از شکلک امید اینم شقی :gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender: شما هم تشریف بیار 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ هی وای من ؛ اسم تالار رو بزاریم +18 :icon_pf (34): برو بابا شما منحرف اییید نوشته های ما رو بد دریافت میکنید 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ اینا ساوه رفتن اینجوری شدن اون از شکلک امید اینم شقی خوبه میدونی ساوه چه خبره مگه، ما هم بریم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ برو بابا شما منحرف اییید نوشته های ما رو بد دریافت میکنید بووووووشووووووو بووووووووووشووووووووووووووو منحرف ایسی د؛ امان چی بوکونیم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ ساوه چه خبره مگه، ما هم بریم مطمئن باش مثل قزوین خبرا نیستش 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ ساوه چه خبره مگه، ما هم بریم ساوه برادر بزرگ قزوین هستش بووووووشووووووو بووووووووووشووووووووووووووو منحرف ایسی د؛ امان چی بوکونیم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ :gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender: شما هم تشریف بیار مادربزرگمو ببری بسته برو بابا شما منحرف اییید نوشته های ما رو بد دریافت میکنید 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ ساوه برادر بزرگ قزوین هستش اوتو مرا نیگا نوکن؛ تی فک مَکه آورم بیزیرا لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ مطمئن باش مثل قزوین خبرا نیستش معلومه ساوه برادر بزرگ قزوین هستش 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ اوتو مرا نیگا نوکن؛ تی فک مَکه آورم بیزیرا تو مرا نیگاه نکن بقیه اش لا مفهموم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ تو مرا نیگاه نکن بقیه اش لا مفهموم نه منو اونطوری نگاه نکن فکتو میارم پایین چونی 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ اوتو مرا نیگا نوکن؛ تی فک مَکه آورم بیزیرا 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ نهمنو اونطوری نگاه نکن فکتو میارم پایین چونی خوبم من فکر کردم حرف مکه و ایناست 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ هورااااااااااااااااا یاد گرفتم آورم بیزیرا یعنی پایین میکشم میارم زیر 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ تو مرا نیگاه نکن بقیه اش لا مفهموم همون بهتر که لامفهوم بود [ نهمنو اونطوری نگاه نکن فکتو میارم پایین چونی چونی د چیسه ؟ آهان باید میگفتم تی چانه :persiana__hahaha: خوبم من فکر کردم حرف مکه و ایناست مکهههههه هورااااااااااااااااایاد گرفتم آورم بیزیرا یعنی پایین میکشم میارم زیر آورم : میارم بیزیر : پایین چانه : فک بوشو : برو لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ مکهههههه آورم : میارم بیزیر : پایین چانه : فک بوشو : برو خب منم درست ترجمه کردم . ولی اولش فکر کردم سفر به فکه یا مکه است . 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ خب منم درست ترجمه کردم . ولی اولش فکر کردم سفر به فکه یا مکه است . نه ؛ فک مک؛ کلاس ملاس ... اون مکه؛ مکه دیگه اییه؛ اضافه ست پسر ایرونی بترسه؛ بوشو د ؛نامو بترسه : ترسید بوشو : رفت د : دیگه نامو : نیومد لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ نه ؛ فک مک؛ کلاس ملاس ... اون مکه؛ مکه دیگه اییه؛ اضافه ست پسر ایرونی بترسه؛ بوشو د ؛نامو بترسه : ترسید بوشو : رفت د : دیگه نامو : نیومد امو 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ اوتو مرا نیگا نوکن؛ تی فک مَکه آورم بیزیرا 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ نه ؛ فک مک؛ کلاس ملاس ... اون مکه؛ مکه دیگه اییه؛ اضافه ست پسر ایرونی بترسه؛ بوشو د ؛نامو بترسه : ترسید بوشو : رفت د : دیگه نامو : نیومد سلام:hapydancsmil: ببخشید من دوباره اومدم یه سوال یه شعری هست میگه بوشو بوشو مو تورو مُخوام اینجا بوشو چه معنی داره؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده