Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ خوفم ...حالا بمون...ما یه چیزی گفتیم... الان دو صفه میخونم میام دوباره 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ الان دو صفه میخونم میام دوباره حالا چقدر طول میکشه؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ حالا چقدر طول میکشه؟ دارم میخونم 1 لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ چیه داداش؟ مشکوک میخندی مشکوک چیه!!! خواستم بگم منم هستم............ 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ دو صفحه تموم نشد...؟!!! 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ مشکوک چیه!!! خواستم بگم منم هستم............ آها، خوش هستی دو صفحه تموم نشد...؟!!! چرا تموم شد، خسته شدم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ آها، خوش هستی چرا تموم شد، خسته شدم تو قزوینیی یا شمالی؟ 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ چرا تموم شد، خسته شدم از درس خسته شدی؟ بزار چندتا سوال بپرسم ببینم چی خوندی؟!!!:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ تو قزوینیی یا شمالی؟ قزوینم الان، تا آخر امتحانا همینجا میمونم از درس خسته شدی؟بزار چندتا سوال بپرسم ببینم چی خوندی؟!!!:gnugghender: آره تمومی نداره درس خوندن بپرس:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ تو قزوینیی یا شمالی؟ آها منظورت اینه که قزوینی هستم یا شمالی؟ شمالی هستم بابا ، ولی موقع به دنیا اومدنم قزوین زندگی میکردیم، تا 4، 5 سالگی اینا 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ قزوینم الان، تا آخر امتحانا همینجا میمونم آره تمومی نداره درس خوندن بپرس:gnugghender: قزوین چیکار موکونی؟!!!...دانشگاه؟! من که نیدونمچی داری میخونی!! 2+2 چندمیشه؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ قزوین چیکار موکونی؟!!!...دانشگاه؟!من که نیدونمچی داری میخونی!! 2+2 چندمیشه؟ آره دانشگاه اینجاس دارم مدیریت روسازی میخونم 2+2 ؟ ااااامممممممم :JC_thinking: وایسا، بلت بودماااااااا چند میشد ای خدا آها دو دو تا 4 تا :connie_24: 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ آره دانشگاه اینجاس دارم مدیریت روسازی میخونم 2+2 ؟ ااااامممممممم :JC_thinking: وایسا، بلت بودماااااااا چند میشد ای خدا آها دو دو تا 4 تا :connie_24: راستشو بگم تا به حال اسم رشتتو نشنیده بودم تو همون کار ساختنی دیگه پ اونجایی اگه دقت کنی بینشون جمعه نه ضرب... ولی چون درست گفتی میتونم به عنوان جایزه یدونه بزنمت:vahidrk: بلو درس بوخون...بعد یه ذره بیا ما رو از تنهایی درآر دوباره برو درس بوخون 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ راستشو بگم تا به حال اسم رشتتو نشنیده بودمتو همون کار ساختنی دیگهپ اونجاییاگه دقت کنی بینشون جمعه نه ضرب...ولی چون درست گفتی میتونم به عنوان جایزه یدونه بزنمت:vahidrk:بلو درس بوخون...بعد یه ذره بیا ما رو از تنهایی درآردوباره برو درس بوخون کنار آواتارم نوشته همشو من برم بیرون بچرخم یکم ، فعلا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ امشب شب جمعه اس :gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ چی بسه ؟ درس خوندن امشب شب جمعه اس :gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender: شاید فردا بیاید... خب یعنی چی؟:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ امشب شب جمعه اس :gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender: خب چه فرقی به حال من و تو میکنه، اون واس متاهلا خوبه درس خوندن باشه بابا ، خودتو ناراحت نکن واس قلبت ضرر داره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده