pesare irani 41807 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 آره دزدی تو روز روشن حال میده هاولی من نمیشنوم اما هیچ دزدی ای مثل اون 500 تومان نمیشه اصل من هستم که میشنوم
شقایق31 40377 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 شقی تو نمیونی امید اینجا دنباله چیه این جن انجمنه همه جا هست تو همه تالار ها 1
VINA 31339 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 این جن انجمنه همه جا هست تو همه تالار ها میگم مادر بزرگم تنهاس بندازیمش به امید؟ 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 میگم مادر بزرگم تنهاسبندازیمش به امید؟ ها خوبه ها به مامان بزرگت بگو برو اتو شویی بعد بیاد زن امید بشه 1
!Hooman 10133 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 بچه ها شما آهنگ و میشنوید؟ فردا مخابرات :icon_pf (34): شنبه سیگنال دوشنبه الکترونیک
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 فروردین، 2012 بچه ها شما آهنگ و میشنوید؟ من میشنوم :hapydancsmil: این جن انجمنه همه جا هست تو همه تالار ها میگم مادر بزرگم تنهاسبندازیمش به امید؟ مادربزرگت حیفه ها، دلت میاد بدبختش کنی
!Hooman 10133 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 مادربزرگت حیفه ها، دلت میاد بدبختش کنی ینی خیلی ترازش بالاست
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 فروردین، 2012 ینی خیلی ترازش بالاست چی شد؟ میخوای واسه خودت جورش کنم؟
!Hooman 10133 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 چی شد؟ میخوای واسه خودت جورش کنم؟ اخه گفتی بدبختش نکن :wow: نه مرسی :4chsmu1: 1
VINA 31339 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 ها خوبه هابه مامان بزرگت بگو برو اتو شویی بعد بیاد زن امید بشه بابا از نپر هیکلی از من بهتره من موندم 6 تا بچه بدنیا اورده چرا باز رو فرمه من میشنوم :hapydancsmil: مادربزرگت حیفه ها، دلت میاد بدبختش کنی نه بهم میان چی شد؟ میخوای واسه خودت جورش کنم؟ نه نه اینا تعصبی هستن مادر بزرگم بدبخت میشهبیچاره ارزو داره دکلته بپوشه عروسیش این رحمان نمیزاره
poor!a 15131 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 هر جا مینا هست بحث عروسی هست بالاخره یکی و به یکی وصل میکنه این 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 فروردین، 2012 نه بهم میان نه نه اینا تعصبی هستن مادر بزرگم بدبخت میشهبیچاره ارزو داره دکلته بپوشه عروسیش این رحمان نمیزاره اوووووووووووو, آمار تعصبی بودنش رو هم داری باشه؛ همون پسر ایرونیو بده بهش؛ بگو هر جور دلش خواست میتونه لباس بپوشه؛ من رحمانو میدم به مادربزرگه خودم؛ از مردای متعصب خوشش میاد
VINA 31339 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 [quote هر جا مینا هست بحث عروسی هست بالاخره یکی و به یکی وصل میکنه این ما برای وصل کردن امدیم نه برای فصل کرد امدیم نگرانه مادربزرگمم اخه اوووووووووووو, آمار تعصبی بودنش رو هم داری باشه؛ همون پسر ایرونیو بده بهش؛ بگو هر جور دلش خواست میتونه لباس بپوشه؛ من رحمانو میدم به مادربزرگه خودم؛ از مردای متعصب خوشش میاد بده همین امید خوبه چاخم هست اون یکی شوهرش لاغر بود بزار این یکی چاخ باشه تنوع خوبه 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 فروردین، 2012 هر جا مینا هست بحث عروسی هست بالاخره یکی و به یکی وصل میکنه این دقیقا ؛ همش به فکر شوهر دادنو ازدواجه
poor!a 15131 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 دقیقا ؛ همش به فکر شوهر دادنو ازدواجه دلش شوهر میخواد روش نمیشه بگه از مسیر های غیر مستقیم میره جلو [quote ما برای وصل کردن امدیم نه برای فصل کرد امدیم نگرانه مادربزرگمم اخه بده همین امید خوبه چاخم هست اون یکی شوهرش لاغر بود بزار این یکی چاخ باشه تنوع خوبه نکنه مادر بزرگتو انداختی جلو واسه امید که ما بگیم نه خودت بهتری خودتو بدیم به امید اره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزنم له و په شی ؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 فروردین، 2012 دلش شوهر میخواد روش نمیشه بگهاز مسیر های غیر مستقیم میره جلو یه مثَل رشتی داریم که میگه؛ براره زن خواستی ؛گوفتی خواخوره مرد نخوایی؟ یعنی داداشه زن میخواست به خواهرش میگفت شوهر نمیخوای؛ حکایته مینایه
poor!a 15131 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 یه مثَل رشتی داریم که میگه؛ براره زن خواستی ؛گوفتی خواخوره مرد نخوایی؟ یعنی داداشه زن میخواست به خواهرش میگفت شوهر نمیخوای؛ حکایته مینایه اره واقعا عمق فاجعه رو بیان کرد این ضرب المثله مینا سر بیابون گذاشتی نه ؟ هر جا بری پیدات میکنم ( من چی کاره ام خودم؟ الان سوالتون اینه ؟ ) مینا بیا بگو قبلا قولتو جای دیگه دادیم انقدر با ابروی من بازی نکن 1
VINA 31339 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 دلش شوهر میخواد روش نمیشه بگهاز مسیر های غیر مستقیم میره جلو نکنه مادر بزرگتو انداختی جلو واسه امید که ما بگیم نه خودت بهتری خودتو بدیم به امید اره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزنم له و په شی ؟ اولا من خودم شوبر دارم تو که میدونیبعد اومد میگم چی کردی نزاشتی بچم بیاد خونتون با کاغذای خونتون بازی کنه اینم که اینطوریاونموقع یادت میارم حرفاتو اره واقعا عمق فاجعه رو بیان کرد این ضرب المثله مینا سر بیابون گذاشتی نه ؟ هر جا بری پیدات میکنم ( من چی کاره ام خودم؟ الان سوالتون اینه ؟ ) مینا بیا بگو قبلا قولتو جای دیگه دادیم انقدر با ابروی من بازی نکن یعنی من دیدمت تیکه تیکه ات میکنمفقط بزار ببینمت 1
ارسالهای توصیه شده