VINA 31339 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 یه مثَل رشتی داریم که میگه؛ براره زن خواستی ؛گوفتی خواخوره مرد نخوایی؟ یعنی داداشه زن میخواست به خواهرش میگفت شوهر نمیخوای؛ حکایته مینایه که اینطورمیتینگ بعدی شوبرمو میارم ببینید دیگه حرف در نیارید 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 شقی تو نمیونی امید اینجا دنباله چیه دنبال یه روح مونث این جن انجمنه همه جا هست تو همه تالار ها خوب اگر من نرم که بهم روح نمیگن میگم مادر بزرگم تنهاسبندازیمش به امید؟ مخلصش هم هستیم :hapydancsmil: فردا مخابرات :icon_pf (34):شنبه سیگنال دوشنبه الکترونیک ایشاللله پس تو هم روح میشی :gnugghender: 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 که اینطورمیتینگ بعدی شوبرمو میارم ببینید دیگه حرف در نیارید خواستی میتونم نقش شوبلت رو بازی کنم 2
VINA 31339 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 دنبال یه روح مونث خوب اگر من نرم که بهم روح نمیگن مخلصش هم هستیم :hapydancsmil: ایشاللله پس تو هم روح میشی :gnugghender: بیا مادربزرگمو بگیر تنهاست بنده خدا خواستی میتونم نقش شوبلت رو بازی کنم لازم نکرده ، خودم شوبر دارم خوبشم دارم 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 بیا مادربزرگمو بگیر تنهاست بنده خدا اون موقع باید بهم بگی اقا جون لازم نکرده ، خودم شوبر دارم خوبشم دارم کووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو 2
VINA 31339 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 اون موقع باید بهم بگی اقا جون کووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو خب میگیم اقاجون بزار پوریا میاد نشونت میده شوبرمو 1
poor!a 15131 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 اولا من خودم شوبر دارم تو که میدونیبعد اومد میگم چی کردی نزاشتی بچم بیاد خونتون با کاغذای خونتون بازی کنه اینم که اینطوریاونموقع یادت میارم حرفاتو:vahidrk: یعنی من دیدمت تیکه تیکه ات میکنمفقط بزار ببینمت بهش بگو فقط دیگه خودت و شوهرت نیاین خونه ما این بچه زر زرو تونم ببرین ما کار داریم وقت نداریم وای مینا یه لحظه رفتم تو جلد تو حرص بقیه رو در بیارم 1
poor!a 15131 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 خب میگیم اقاجون بزار پوریا میاد نشونت میده شوبرمو اون موقع باید بهم بگی اقا جون کووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو راست میگه امید برای مینا برنامه های ویژه ای داریم 2
VINA 31339 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 بهش بگوفقط دیگه خودت و شوهرت نیاین خونه ما این بچه زر زرو تونم ببرین ما کار داریم وقت نداریم وای مینا یه لحظه رفتم تو جلد تو حرص بقیه رو در بیارم [/quote دوست داریم میایمشوبرم میگه بریم من که نمیتونم بگم نه موتورمونو بده راست میگه امید برای مینا برنامه های ویژه ای داریم 1
poor!a 15131 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 دوست داریم میایم:vahidrk:شوبرم میگه بریم من که نمیتونم بگم نه :vahidrk:موتورمونو بده:vahidrk: :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیخود میکنه تو بیا بچتو اون تحفه نمیخواد بیان بعدشم موتور پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپر 2
VINA 31339 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 دوست داریم میایم:vahidrk:شوبرم میگه بریم من که نمیتونم بگم نه :vahidrk:موتورمونو بده:vahidrk: :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیخود میکنه تو بیا بچتو اون تحفه نمیخواد بیان بعدشم موتور پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپر من بی شوهرم هیچ جا نمیرمموتور ندی ماشینتونو برمیداریم
poor!a 15131 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 بیخود میکنه تو بیا بچتو اون تحفه نمیخواد بیان بعدشم موتور پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپر من بی شوهرم هیچ جا نمیرمموتور ندی ماشینتونو برمیداریم:vahidrk: بیخود 1
VINA 31339 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 من بی شوهرم هیچ جا نمیرمموتور ندی ماشینتونو برمیداریم:vahidrk: بیخود بله ما بی هم هیچ جا نمیریمالانم تو فکر بچه دومی هستیم که تو راههاین بچمون تنهاستالانم باید برم شام بچمو بدمبعدشم این وینامون دلش هواتو کرده داریم میارمیش چند روز پیش تون باشه بعد شما هم میره پس ارغوان اینا 1
poor!a 15131 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 بله ما بی هم هیچ جا نمیریمالانم تو فکر بچه دومی هستیم که تو راههاین بچمون تنهاستالانم باید برم شام بچمو بدمبعدشم این وینامون دلش هواتو کرده داریم میارمیش چند روز پیش تون باشه بعد شما هم میره پس ارغوان اینا لا مصب نقل قول نگیر همه حرفات با اسم من نقل قول میشه من شوهرم کجا بود حیثیتم رفت ؟ 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 لا مصب نقل قول نگیرهمه حرفات با اسم من نقل قول میشه من شوهرم کجا بود حیثیتم رفت ؟ پوریا جان شوبل به به چشممون روشن 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 بی حیثیت میکنن ادمو نه دیگه حتما خبر هایییه که میگن تا نباشد چیزکی ملت نگویید چیز هااااااااااااااااااا 1
poor!a 15131 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 نه دیگه حتما خبر هایییه که میگن تا نباشد چیزکی ملت نگویید چیز هااااااااااااااااااا ای زرنگ 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 ای زرنگ یادم باشه ممد ادمین رو بفرستم پیشت برای تست 1
ارسالهای توصیه شده