pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ چه خوشش هم اومده :icon_pf (34): ممد ادمین تو راههه :hapydancsmil: قبلا تهران الان بوشهر هستش 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ چه خوشش هم اومده :icon_pf (34): ممد ادمین تو راههه :hapydancsmil: قبلا تهران الان بوشهر هستش 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ لا مصب نقل قول نگیرهمه حرفات با اسم من نقل قول میشه من شوهرم کجا بود حیثیتم رفت ؟ چاه نکن بهر کسی اول خودت بعدا کسی پوریا جان شوبل به به چشممون روشن پخشش نکن ما ابرو داریمنمیدونم از دست این پوریا چی کنیمچی بکشه شوهرم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ ما میرویم درس بخوانیم از الان دست بدعا شید 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ ما میرویم درس بخوانیم از الان دست بدعا شید الان با یه اس یه دعا رسیده دستم دعای قبل از مصرف واجبی از این دعا ها میخوای 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ اینو ببنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ خدايا مهر آنان را که در دلشان بر من محبتي نيست از دلم بيرون کن يا به من صبري ده که کساني را که دوستم ندارند دوست داشته باشم. خداوندا راه گم کرده ام ، هدايتم کن. خدايا قلبم را از تمام کينه ها پاک کن که غير از تو کسي را بر اين کار قادر نيست. خدايا هر آنچه دارم از آن توست پس آنچه خير من است بر زبانم جاري کن تا از تو تمنايش کنم که خود بسيار نادانم... :hanghead: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ خدايا مهر آنان را که در دلشان بر من محبتي نيست از دلم بيرون کن يا به من صبري ده که کساني را که دوستم ندارند دوست داشته باشم.خداوندا راه گم کرده ام ، هدايتم کن. خدايا قلبم را از تمام کينه ها پاک کن که غير از تو کسي را بر اين کار قادر نيست. خدايا هر آنچه دارم از آن توست پس آنچه خير من است بر زبانم جاري کن تا از تو تمنايش کنم که خود بسيار نادانم... :hanghead: بسی زیبا بود 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اسم این تاپیکو بذاریم تاپیک "ایرانیها بیان پرچمو ببرن بالا" بهتره والا 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اسم این تاپیکو بذاریم تاپیک "ایرانیها بیان پرچمو ببرن بالا" بهتره والا بوخودا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اسم این تاپیکو بذاریم تاپیک "ایرانیها بیان پرچمو ببرن بالا" بهتره والا بوشو رررررررررررر بوشو 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ شاکی نشو، با توجه به سابقت ، الان تو هم یک گیله مرد به حساب میای 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ ایرانیا بیایید پرچم شمالی ها را بالا ببرید 2 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ مثل همیشه ما آمدیم و هیچکس نیست ما تنهای اول هستیم... اگر کسی است جواب مارا بدهد نمیدانم چرا صفحه کلیدم مشکلش اساسی است!! یک ت میزنیم دو تا میآید...دوتا ت بزنیم چندتا میآید!!(الان اون ت های اضافی رو پاک کردم) 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ مثل همیشه ما آمدیم و هیچکس نیستما تنهای اول هستیم... اگر کسی است جواب مارا بدهد نمیدانم چرا صفحه کلیدم مشکلش اساسی است!! یک ت میزنیم دو تا میآید...دوتا ت بزنیم چندتا میآید!!(الان اون ت های اضافی رو پاک کردم) من هستم ، بازم دو صفه درس خوندم یه ساعت آنتراکتم شروع شد 4 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ من هستم ، بازم دو صفه درس خوندم یه ساعت آنتراکتم شروع شد سلام هم استانی... ما گاهی این شمالی ها هستیم... گاهی اون شمالی ها... دچار دوگانگی شدم... بیشین درس بخون که پشیمون میشی 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ #222222] 841341]سلام هم استانی...ما گاهی این شمالی ها هستیم... گاهی اون شمالی ها... دچار دوگانگی شدم... بیشین درس بخون که پشیمون میشی سلام چطوری؟ فرقی نمیکنه، اینجا و اونجا جفتش گیلانه الان میرم چیه داداش؟ مشکوک میخندی 3 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ خوفم ... حالا بمون...ما یه چیزی گفتیم... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده