VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ یه مثَل رشتی داریم که میگه؛ براره زن خواستی ؛گوفتی خواخوره مرد نخوایی؟ یعنی داداشه زن میخواست به خواهرش میگفت شوهر نمیخوای؛ حکایته مینایه که اینطورمیتینگ بعدی شوبرمو میارم ببینید دیگه حرف در نیارید 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ شقی تو نمیونی امید اینجا دنباله چیه دنبال یه روح مونث این جن انجمنه همه جا هست تو همه تالار ها خوب اگر من نرم که بهم روح نمیگن میگم مادر بزرگم تنهاسبندازیمش به امید؟ مخلصش هم هستیم :hapydancsmil: فردا مخابرات :icon_pf (34):شنبه سیگنال دوشنبه الکترونیک ایشاللله پس تو هم روح میشی :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ که اینطورمیتینگ بعدی شوبرمو میارم ببینید دیگه حرف در نیارید خواستی میتونم نقش شوبلت رو بازی کنم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دنبال یه روح مونث خوب اگر من نرم که بهم روح نمیگن مخلصش هم هستیم :hapydancsmil: ایشاللله پس تو هم روح میشی :gnugghender: بیا مادربزرگمو بگیر تنهاست بنده خدا خواستی میتونم نقش شوبلت رو بازی کنم لازم نکرده ، خودم شوبر دارم خوبشم دارم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ بیا مادربزرگمو بگیر تنهاست بنده خدا اون موقع باید بهم بگی اقا جون لازم نکرده ، خودم شوبر دارم خوبشم دارم کووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ اون موقع باید بهم بگی اقا جون کووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو خب میگیم اقاجون بزار پوریا میاد نشونت میده شوبرمو 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ اولا من خودم شوبر دارم تو که میدونیبعد اومد میگم چی کردی نزاشتی بچم بیاد خونتون با کاغذای خونتون بازی کنه اینم که اینطوریاونموقع یادت میارم حرفاتو:vahidrk: یعنی من دیدمت تیکه تیکه ات میکنمفقط بزار ببینمت بهش بگو فقط دیگه خودت و شوهرت نیاین خونه ما این بچه زر زرو تونم ببرین ما کار داریم وقت نداریم وای مینا یه لحظه رفتم تو جلد تو حرص بقیه رو در بیارم 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ خب میگیم اقاجون بزار پوریا میاد نشونت میده شوبرمو اون موقع باید بهم بگی اقا جون کووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو راست میگه امید برای مینا برنامه های ویژه ای داریم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ بهش بگوفقط دیگه خودت و شوهرت نیاین خونه ما این بچه زر زرو تونم ببرین ما کار داریم وقت نداریم وای مینا یه لحظه رفتم تو جلد تو حرص بقیه رو در بیارم [/quote دوست داریم میایمشوبرم میگه بریم من که نمیتونم بگم نه موتورمونو بده راست میگه امید برای مینا برنامه های ویژه ای داریم 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دوست داریم میایم:vahidrk:شوبرم میگه بریم من که نمیتونم بگم نه :vahidrk:موتورمونو بده:vahidrk: :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیخود میکنه تو بیا بچتو اون تحفه نمیخواد بیان بعدشم موتور پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپر 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دوست داریم میایم:vahidrk:شوبرم میگه بریم من که نمیتونم بگم نه :vahidrk:موتورمونو بده:vahidrk: :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیخود میکنه تو بیا بچتو اون تحفه نمیخواد بیان بعدشم موتور پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپر من بی شوهرم هیچ جا نمیرمموتور ندی ماشینتونو برمیداریم لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ بیخود میکنه تو بیا بچتو اون تحفه نمیخواد بیان بعدشم موتور پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپر من بی شوهرم هیچ جا نمیرمموتور ندی ماشینتونو برمیداریم:vahidrk: بیخود 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ من بی شوهرم هیچ جا نمیرمموتور ندی ماشینتونو برمیداریم:vahidrk: بیخود بله ما بی هم هیچ جا نمیریمالانم تو فکر بچه دومی هستیم که تو راههاین بچمون تنهاستالانم باید برم شام بچمو بدمبعدشم این وینامون دلش هواتو کرده داریم میارمیش چند روز پیش تون باشه بعد شما هم میره پس ارغوان اینا 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ بله ما بی هم هیچ جا نمیریمالانم تو فکر بچه دومی هستیم که تو راههاین بچمون تنهاستالانم باید برم شام بچمو بدمبعدشم این وینامون دلش هواتو کرده داریم میارمیش چند روز پیش تون باشه بعد شما هم میره پس ارغوان اینا لا مصب نقل قول نگیر همه حرفات با اسم من نقل قول میشه من شوهرم کجا بود حیثیتم رفت ؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ لا مصب نقل قول نگیرهمه حرفات با اسم من نقل قول میشه من شوهرم کجا بود حیثیتم رفت ؟ پوریا جان شوبل به به چشممون روشن 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ پوریا جان شوبل به به چشممون روشن بی حیثیت میکنن ادمو 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ بی حیثیت میکنن ادمو نه دیگه حتما خبر هایییه که میگن تا نباشد چیزکی ملت نگویید چیز هااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ نه دیگه حتما خبر هایییه که میگن تا نباشد چیزکی ملت نگویید چیز هااااااااااااااااااا ای زرنگ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ ای زرنگ یادم باشه ممد ادمین رو بفرستم پیشت برای تست 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ یادم باشه ممد ادمین رو بفرستم پیشت برای تست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده