RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ این برچسب ها رو کی زیاد کرده اون آها دس شله کار من نیستا بقیه کار خودمه ترکوندم:Ghelyon: من که دسترسی ندارم ااااااااااا شوخی میکنی؟کاربر فعالا دسترسی ندارن رو برچسب؟ ایول؛ آفرین به بانوان گیلانی ونوس و مینا و راپولی همگی میرن تو قوری ، قوری که در نداره هیچکی خبر نداره حسنی نگو موی بلند روی سیاه ناخن دراز واه واه واه نه فلفلی نه قلقلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکی باهاش رفیق نبود تنها روی سه پایه نشسته بود تو سایه باباش میگفت حسنی میای بریم حموم نه نمیام نه نمیام... :w963: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من به خدا لهجه ندارم دادا!اما واس خاطر شوما چشم یه اصفهونی می حرفیم چشه مگه لهجه اصفهانی به این باحالی من کلا عاشق انواع لهجه ام یه مدت آموزشگاه زبان گیلکی باز کرده بودم در همین انجمن:Ghelyon: 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ چشه مگه لهجه اصفهانی به این باحالی من کلا عاشق انواع لهجه ام یه مدت آموزشگاه زبان گیلکی باز کرده بودم در همین انجمن:ghelyon: خوفه خوفه جدا شوما اصفهانی هستید ؟! 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خوفه خوفه جدا شوما اصفهانی هستید ؟! من اصفهان به دنیا اومدم تا 12 سالگی هم اصفهان بودمولی اصلالتم رشتی هست 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من اصفهان به دنیا اومدم تا 12 سالگی هم اصفهان بودمولی اصلالتم رشتی هست منم اصفهان زندگی میکنم و اصالتم مال پشت کوهه ! 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ منم اصفهان زندگی میکنم و اصالتم مال پشت کوهه ! عجب! پشت کوه 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ عجب! پشت کوه تعجب داره ؟ ما از پشت کوه با هلیکوپتر میایم ! 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ تعجب داره ؟ما از پشت کوه با هلیکوپتر میایم ! :w963: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها استاد میگفت چرا دیر میای میگفتم ما خونمون پشت کوهه تا بیایم اینور خو دیر میشه بنده خدا مونده بود با من 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اون آها دس شله کار من نیستا بقیه کار خودمه ترکوندم:Ghelyon: ااااااااااا شوخی میکنی؟کاربر فعالا دسترسی ندارن رو برچسب؟ ونوس و مینا و راپولی همگی میرن تو قوری ، قوری که در نداره هیچکی خبر نداره حسنی نگو موی بلند روی سیاه ناخن دراز واه واه واه نه فلفلی نه قلقلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکی باهاش رفیق نبود تنها روی سه پایه نشسته بود تو سایه باباش میگفت حسنی میای بریم حموم نه نمیام نه نمیام... :w963: خب دسترسی نداریم دیگه :w14::w14::w14: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): چیه؟ هنوز درگیر موسی؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ چیه؟ هنوز درگیر موسی؟ وای مردم از خنده یه ربه نیشم تا بناگوش بازه ینی:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ وای مردم از خنده یه ربه نیشم تا بناگوش بازه ینی:icon_pf (34): زود گفتم؛ کاش یکم بیشتر عکس میموند :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ زود گفتم؛ کاش یکم بیشتر عکس میموند :persiana__hahaha: هنوز زیاد نمونده و با اینکه چیزی دیده نمیشد ... 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ وای خدااااااااااااااااااااااااا :w74:همین الان رفتم تو پروف یکی فوجولی تو گفت و گوی میان یک پت و یک مت متوجه یک حقیقت دردناک شدم:w821:ولی نمیتونم بگم:w821:ای خدااااااااااااااااااااا :w821: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ هیچکی نیست یکم دلداریم بده....همه رفتن کسی دور و برم نیست که این بی کسی شدن در باورم نیست...:w821: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ وای خدااااااااااااااااااااااااا :w74:همین الان رفتم تو پروف یکی فوجولی تو گفت و گوی میان یک پت و یک مت متوجه یک حقیقت دردناک شدم:w821:ولی نمیتونم بگم:w821:ای خدااااااااااااااااااااا:w821: واقعا داره گریم میگیره... هیچکی نیست یکم دلداریم بده....همه رفتن کسی دور و برم نیست که این بی کسی شدن در باورم نیست...:w821: چی شده سمیرا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده