RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 16 آبان، 2011 بنده خدا رعنا اگه من نباشم زیر دست این ابل... کشته میشهراستی آباجی تو دانشگاه بهت میگن ابل... اَبُل خودتی نخیر این بی ادب اینجا بهم گفت دیگه آبجیم نیستی گفتم پس چیم فوش داد منم زدم تو دهنش 3
sinister89 4246 ارسال شده در 16 آبان، 2011 نه دیگه به ما چه تا عباس و میلاد هستن به ما نمیرسه چایی بدیماینم چایی عباس ریخته بخور نوش جونت بشه دادا آبجی راپانزل دستت طلا عباس آقا رو هم از طرف ما ببوس دیگه باس رفع زحمت کنیم با اجازه عزت زیاد 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 16 آبان، 2011 بروبچ ما باید برگردیم شهر خودمون بااجازتون داداش خوش آمدین باز پیش ما بیا:rose: 3
sipi 923 ارسال شده در 16 آبان، 2011 داداش شرمنده درستشون میکنم حالا چه خبر کجا بودی از این ورا کیا رو درست می کنی؟:167: 3
sinister89 4246 ارسال شده در 16 آبان، 2011 داداش خوش آمدین باز پیش ما بیا:rose: میلاد من شب میام بای خانجووون و راپانزل خانوم خدافظ اگه اذیت کردیم حلال کنید 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 16 آبان، 2011 بروبچ ما باید برگردیم شهر خودمون بااجازتون به سلومت بازم تشریف بیارین...خوشحال میشیم :flowerysmile: 3
میلاد68 3471 ارسال شده در 16 آبان، 2011 اَبُل خودتینخیر این بی ادب اینجا بهم گفت دیگه آبجیم نیستی گفتم پس چیم فوش داد منم زدم تو دهنش نه آباجی ابُل نه ابل... همون ابلیس که تو دانشگاه بهت میگن 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 16 آبان، 2011 آبجی راپانزل دستت طلاعباس آقا رو هم از طرف ما ببوس دیگه باس رفع زحمت کنیم با اجازه عزت زیاد چه مرد نازنینیه این وایکینگ 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 16 آبان، 2011 آبجی راپانزل دستت طلاعباس آقا رو هم از طرف ما ببوس دیگه باس رفع زحمت کنیم با اجازه عزت زیاد خواهش دست عباس درد نکنه به سلامت خدافظ شوما 2
sipi 923 ارسال شده در 16 آبان، 2011 اَبُل خودتینخیر این بی ادب اینجا بهم گفت دیگه آبجیم نیستی گفتم پس چیم فوش داد منم زدم تو دهنش :banel_smiley_4: 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 16 آبان، 2011 چه مرد نازنینیه این وایکینگ ااااااااااااااااا خوشت اومد؟عباسو دوس داری؟ 2
sipi 923 ارسال شده در 16 آبان، 2011 نه آباجی ابُل نه ابل... همون ابلیس که تو دانشگاه بهت میگن گفتم بچه کوچیکمه ما از این اسما رو هم نمیذاریم 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 16 آبان، 2011 گفتم بچه کوچیکمه ما از این اسما رو هم نمیذاریم خا خودت گفتی خان جون پستش هم هنوز هست :there: 2
sipi 923 ارسال شده در 16 آبان، 2011 خا خودت گفتی خان جون پستش هم هنوز هست :there: اینجا گفتم تو دانشگاه که نگفتم 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 16 آبان، 2011 آباجی گفته بودم بهت که این عباسو بهمون انداختن و از مردونگی هیچی نفهمیده نه دادا مردونگی رو ملت ایران اشتب گرفتن مردونگی به خواب و خوراک و تعصب بی جا داشتن و زور گویی و چیزایی که خیلیا فک میکنن مردونگیه نیست... مردونگی به مرامه به احترام گذاشتنه به قابل اعتماد بودنه به اینه که بشه رو یه مرد حساب کرد یا نه بعد ظهر خوبی داشته باشی داداش تو خونه ما که یاد نگرفتی ایشالا در کنار امثال رعنا یاد میگیری ما رفتیم که استاد رفت سر کلاس بدرود تا بعد 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 16 آبان، 2011 نه دادا مردونگی رو ملت ایران اشتب گرفتن مردونگی به خواب و خوراک و تعصب بی جا داشتن و زور گویی و چیزایی که خیلیا فک میکنن مردونگیه نیست...مردونگی به مرامه به احترام گذاشتنه به قابل اعتماد بودنه به اینه که بشه رو یه مرد حساب کرد یا نه بعد ظهر خوبی داشته باشی داداش تو خونه ما که یاد نگرفتی ایشالا در کنار امثال رعنا یاد میگیری ما رفتیم که استاد رفت سر کلاس بدرود تا بعد چیزایی که من میگم اینجا بعضی هاش به شوخیه البته بعضی هاش چیزایی هم که تو فکر میکنی درستن درست نیستن حالا یه وقت که 2تامون حال داشتیم میتایپیم دربارش 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 16 آبان، 2011 اینجا گفتم تو دانشگاه که نگفتم من هم اینجا گفتم تو خونه خودمون 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 16 آبان، 2011 چیزایی که من میگم اینجا بعضی هاش به شوخیه البته بعضی هاش چیزایی هم که تو فکر میکنی درستن درست نیستن حالا یه وقت که 2تامون حال داشتیم میتایپیم دربارش میدونم جنبه شوخی داره بابا:w963: منم نمیگم همه ی حرفهام درسته منم اشتباه میکنم چطوری انقد قطعی میتونی بگی یه حرفی درسته یا درست نیست؟ راجع به درستی یا نادرستی نظریه ها هم دانشمندا انقد قطعی نظر نمیدن!!! مسئله ای که راجع بهش بحث شد یه عقیده ی شخصی نیست، حرف من نیست، حرف هر انسانیه که قدرت وقف دادن خودش با جامعه کنونی رو داره و در زمان حال زندگی میکنه و میخواد افکارش متحول بشه پیشرفت کنه نه پسرفت حالا نمیدونم اون حرفت که بر فرض یک عباس نامی یک روزی برا زنش چایی بیاره مرد نیست شوخی بود یا جدی 2
ارسالهای توصیه شده