رفتن به مطلب

╬♥╬ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس ╬♥╬

zafar

ارسال های توصیه شده

[h=1]حسيني:استوک بازيکن‌حريف زانويم را زخمي کرد[/h]

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD=colspan: 3][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] ميثم حسيني در خصوص برتري يک بر صفر پرسپوليس مقابل سايپا گفت: در بازي رفت در کرج بازي را به سايپا باخته بوديم و همين مسئله کارمان را در اين بازي سخت کرده بود، خصوصا که شرايط بالاي جدول بر حساسيت مسابقه افزوده بود.

به گزارش تسنيم، وي در مورد مصدوميتش در دقايق پاياني اين ديدار تصريح کرد: در يک صحنه استوک بازيکن حريف به زانويم خورد و آن را زخمي کرد. فردا بايد به پزشک مراجعه کنم تا پايم را معاينه کند.

مدافع پرسپوليس افزود: همه تلاش ما اين است که صدرنشيني پرسپوليس ادامه داشته باشد و اين فصل بتوانيم ناکامي‌هاي چند سال اخير را جبران کنيم.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 724
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

[h=1]حاتمي: داور اجازه نداد گل بزنم![/h]

فرزاد حاتمي بعد از پيروزي پرسپوليس در جمع خبرنگاران بيان کرد: خوشحالم که امروز مقابل سايپا سه امتياز را کسب کرديم و صدرنشين مانديم. امروز دوست داشتم واقعا گل بزنم ولي واقعا (زرگر) داور بازي اجازه نداد. هربار که پريدم توپ را بزنم، خطا گرفت. شايد به خاطر اينکه قدم بلندتر بود خطايم را مي‌گرفت. اما پرش‌هاي من کاملا نرمال بود.

به گزارش ايسنا، مهاجم پرسپوليس درباره صدرنشيني تيمش نيز خاطرنشان کرد: پرسپوليس روي غلتک افتاده و تمام امتيازهاي لازم را کسب مي‌کند. اميدوارم اين روند را ادامه دهيم و همچنان صدرنشين بمانيم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

[h=1]پرسپوليس آمال و آرزوهاي خلعتبري نيست[/h]

رضا ناصحي درباره درگيري‌اش در بازي پرسپوليس و سايپا با محمدرضا خلعتبري گفت: برخلاف اينکه گفته مي‌شود من در اين بازي عصبي بودم بايد بگويم که اصلا اينطور نيست و فيلم اين بازي همه‌چيز را نشان مي‌دهد. محسن مسلمان روي زمين افتاد و من رفتم از او دلجويي کنم اما خلعتبري آمد و ضربه‌اي به صورتم زد و خودم از اين حرکت او جا خوردم.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: اين در حالي است که من نه خطا کرده بودم و نه حرفي زده بودم اما متاسفانه او حرکتي انجام داد که باعث تعجب من است. البته من حرکت او را بي‌پاسخ گذاشتم و ديگر بحث را ادامه ندادم.

ناصحي در خصوص اينکه اگر او صحبتي نکرده چرا خلعتبري با او درگير شده افزود: براي خودم هم جاي سوال است که چرا او اين کار را کرد. من و خلعتبري هم‌باشگاهي بوديم و اين کار از او بعيد بود چراکه انتظار ديگري از او داشتم. البته او الگو نيست اما بايد طوري رفتار کند که نگاه خوبي به او بشود. من انتظار اين برخورد را نداشتم و هنوز هم برايم جاي سوال است که چرا اين کار را کرد.

بازيکن تيم فوتبال سايپا درباره اينکه خلعتبري گفته از او عذرخواهي کرده ادامه داد: چه بگويم. شايد در آن لحظه جو بازي او را گرفته بود اما انتظار اين برخورد را از او نداشتم و از خلعتبري دلخورم.

ناصحي در پايان درباره اينکه گفته مي‌شود بعضي از بازيکنان با حضور در استقلال و پرسپوليس رفتارشان تغيير مي‌کند تصريح کرد: فکر نمي‌کنم پرسپوليس آمال و آرزوهاي بازيکني مثل خلعتبري باشد که هم لژيونر بوده و هم بازيکن ملي است. البته سيدجلال حسيني و محسن بنگر هم از دوستان صميمي من هستند اما هيچ تغيير رفتاري در آنها نديدم اما شايد محيط بر روي بعضي از بازيکنان تاثير مي‌گذارد و آنها را تغيير مي‌دهد. انتظار ندارم خلعتبري با من خوب رفتار کند و نيازي هم به عذرخواهي او ندارم چون با او در ارتباط نيستم که اين مسائل برايم مهم باشد.

• Like 1
لینک به دیدگاه

[h=1]عاليشاه استارت زد، پولادي به درفشي‌فر رفت[/h]

اميد عاليشاه که از ناحيه کشاله دچار مصدوميت شده بود با تشخيص پزشکان تمرينات خود را با دويدن زير نظر دکتر حقيقت و عليپور از امروز آغاز کرد.

به گزارش فارس، عاليشاه پس از بازي دوستانه امروز پرسپوليس با نيروي زميني اختصاصي به دور زمين دويد. مهرداد پولادي نيز که اين روزها آماده مي‌شود تا براي قرمزپوشان به زمين برود امروز تمرينات بدنسازي خود را در ورزشگاه درفشي‌فر دنبال کرد. او قرار است ظرف يک هفته آينده در تمرينات گروهي پرسپوليس شرکت کند.

همچنين خبر ديگر از قرمزپوشان اينکه محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس که در بازي دوستانه امروز قرمزپوشان در دانشگاه شهيد بهشتي حضور پيدا کرده بود قبل و بعد از بازي روبوسي با بازيکنان داشت و با آنها به شوخي پرداخت. البته با توجه به فاصله خبرنگاران با رويانيان و دايي حرف‌هاي زيادي درباره اين ديد و بازديد مطرح مي‌شود ولي رويانيان هرکدام از بازيکنان را پس از بازي دوستانه امروز و قبل از ترک دانشگاه شهيد بهشتي در آغوش مي‌گرفت و با آنها به گفت‌وگو مي‌پرداخت.

• Like 1
لینک به دیدگاه

[h=1]پيشنهاد پروين به وزير براي خريد پرسپوليس/جمشيدي پرده از برنامه سلطان برداشت/آقا هدايتي پول مياره مشكلات حله![/h]

عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که علی پروین وعده داد در صورت خرید سهام این باشگاه می‌تواند مشکلات را مرتفع کند.

سايت گل- محمد جمشیدی امروز در مصاحبه اي كه با تسنيم داشت صريحا عنوان كرد پروين به وزير پيشنهاد داده است كه سهام پرسپوليس را به دوستانش بسپارند تا مشكلات مالي قرمزها براي هميشه حل شود! جمشيدي در اين مورد توضيح داد:«در حال حاضر وضعیت مالی باشگاه خوب نیست و به کمک نیاز دارد. با توجه به صحبت‌های معاون اداره مالی وزارت ورزش و جوانان مبنی بر اینکه به باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال دیگر کمک مالی نمی‌شود، در این شرایط به وزارت ورزش پیشنهاد کردیم که سهام پرسپولیس را واگذار کند.بعد از ارائه این پیشنهاد علی پروین اعلام کرد با توجه به ارتباطی که با وزیر ورزش و جوانان دارد اگر اختیار این قضیه با او باشد با دوستان علاقه مندی که مانند حسین هدایتی دارد، می‌تواند به پرسپولیس کمک کند. واقعیت این است که نباید به خاطر بقای خودمان پرسپولیس را فنا کنیم و اتفاقاً رویانیان هم این مسئله را پذیرفت. علی پروین وعده داد که می‌تواند مشکلات پرسپولیس را مرتفع کند.»

با اين حرف ها روشن شد كه دليل قهرهاي مكرر رويانيان چيست. پروين به وزارت ورزش پيشنهاد كرده كه سهام باشگاه را به حسين هدايتي واگذار كنند تا آنها بدون هيچ دغدغه اي امور مالي پرسپوليس را سر و سامان ببخشند. البته در اين بين دو مشكل اساسي وجود دارد؛ نحوه واگذاري پرسپوليس كه خود يك پروسه طولاني و زمان بر است. از سويي فراموش نكنيد كه همواره دولت نگاهي استرات‍ژيك به سرخابي هاي پايتخت داشته است. همانطور كه پيشتر اعلام شد بنا به مسائل امنيتي درست نيست مخابرات به صورت صد در صد به بخش خصوصي واگذار شود، چنين نگاهي هم به سرخابي هاي پايتخت وجود دارد. در هر صورت تيم هايي كه هوادار چند ده ميليوني دارند به همين سادگي ها به بخش خصوصي سپرده نمي شوند.

مضاف بر اين پروين و هدايتي يك بار پيش از اين سابقه تيم داري در استيل آذين را دارند و همگان ديدند كه پايان ان همه ريخت و پاش تقريبا هيچ بود! آيا قرار است همان پروژه محكوم به شكست باز در پرسپوليس اجرا شود؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

کارشناس و پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس تهران در خصوص جدال های اخیر باشگاه پرسپولیس و وزارت ورزش و جوانان گفت: مقصر اتفاقات فعلی باشگاه پرسپولیس، شخص «محمد رویانیان» است.

به گزارش ایرنا، «افشین پیروانی» عصر امروز (سه شنبه) در گفت و گو با یک برنامه رادیویی گفت: در خصوص مشکلاتی که وجود دارد، به نوعی حق با هر دو طرف است، بازیکن قراردادی بسته و بالاخره حق و حقوق خود را می خواهد و اینجا حق با بازیکن است. از آن طرف مدیرعاملی مثل «محمد رویانیان» همینطور بی حساب و کتاب قرارداد بسته و وزارت ورزش و جوانان واقعا نمی تواند بی دلیل این همه پول به این باشگاه بدهد.

وی با بیان اینکه اکنون واقعا پرسپولیس نیازمند یک عاشق است که بدون چشمداشت برای این باشگاه هزینه کند، افزود: هر فردی که می خواهد باشگاه پرسپولیس را بخرد، وقتی می بیند باشگاه این همه بدهی دارد، راه را نیامده بر می گردد.

پیروانی ادامه داد: من قرار بود زمان رویانیان پول بگیرم اما او یک ریال نیز به من نداده است؛ در کشورمان بازیکن فوتبال وقتی روز آخر بازی اش را کرد، دیگر کسی جوابش را نمی دهد؛ من خودم کاپیتان تیم پرسپولیس بودم و 15 سال برای این باشگاه بازی کردم. از سال 80 تا کنون من هنوز از این باشگاه طلبکارم و حتی مالیات آن را هم باید بدهم و به خاطر ندادنش ممنوع الخروج می شوم.

وی در خصوص ضعف مدیریت ها در باشگاه پرسپولیس گفت: هر مدیرعاملی که به این باشگاه آمده فقط ریخت و پاش کرده و رفته و با قول و قرارهای بی اساس فقط دل هواداران را شاد کرده است و بعد که رفته، تیم را تا سال ها در بحران فرو برده است.

وی یادآور شد: دوشنبه شب، رقم قرارداد بازیکنان در برنامه تلویزیونی 90 به همگان نشان داده شد. طرف یک رقمی قرارداد بسته و یک رقم دیگری گرفته است. مردم با دیدن این رقم های سرسام آور و هنگفت عصبانی شده اند و حق دارند.

مردم ما در خرج زندگی خود مانده اند آنوقت این ها اینقدر می گیرند؛ آن بازیکنی که می گوید 200 میلیون تومان پول توجیبی اش است به نظرم این حرف را از روی عصبانیت زده است.

پیروانی ادامه داد: کل بودجه وزارت ورزش و جوانان 500 میلیارد تومان است. چرا باید از بودجه این وزارتخانه پول قراردادهای کلان

بازیکنانی را بدهیم که مدیری آمده و به خاطر اسم در کردن خود با رقم های نجومی قرارداد بسته است.

وی در پایان گفت: مقصر همه این اتفاقات در باشگاه پرسپولیس، همان مدیر قبلی یعنی شخص «محمد رویانیان است». من چهار

ماه پیش این اتفاقات را پیش بینی کردم و متاسفم برای هوادار عاشق این تیم که حالا باید این مسایل را ببیند و بشنود و تحمل کند.

منبع: تدبیر

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

[TR]

[TD][h=2] در تمرين امروز (سه‌شنبه) تيم فوتبال پرسپوليس بازيکنان و مربيان اين تيم واليبال بازي کردند.[/h][/TD]

[TD=align: left]00977821.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD=colspan: 3]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] تمرين امروز پرسپوليس از ساعت 17:30 در ورزشگاه تختي شهر اردبيل برگزار شد.

به نقل از تسنيم، با توجه به اينکه فردا بعدازظهر تيم‌هاي پرسپوليس و دانشگاه آزاد اردبيل از ساعت 18 در ورزشگاه تختي اين شهر با هم روبه‌رو مي‌شوند و همچنين سرخپوشان هر روز صبح يک جلسه تمرين بدنسازي را پشت سر مي‌گذارند، تمرين امروز بيشتر حالت تفريحي داشت.

* بازيکنان پرسپوليس امروز ابتدا در زمين چمن ورزشگاه تختي به تنيس فوتبال مشغول شدند و بعد از آن به سالن اين ورزشگاه رفتند و در قالب دو تيم بازيکنان مازندراني و مربيان به بازي واليبال مشغول شدند که در نهايت تيم مربيان با نتيجه 3 بر 2 از سد بازيکنان مازندراني پرسپوليس گذشت.

* حدود 100 تماشاگر واليبال تمريني و تفريحي سرخپوشان را در سالن تماشا کردند و بازيکنان و اعضاي کادر فني را به شدت مورد تشويق قرار دادند.

* با توجه به طولاني شدن بازي واليبال سرخپوشان تمرين امروز پرسپوليس بيش از دو ساعت و 30 دقيقه به طول انجاميد.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 5 هفته بعد...

[TR]

[TD][h=1]گزارش تمرين پرسپوليس در ترکيه[/h]

[h=2] تمرين امروز پرسپوليس در شرايطي با يک ريکاوري ساده برگزار شد که بازيکنان سانتر از جناحين و شوت به دروازه را در دستور کار خود قرار دادند.[/h][/TD]

[TD=align: left]00977638.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز در زمين شماره 1 گرين‌پارک ترکيه در هوايي بسيار مطلوب و خنک برگزار شد.

در اين تمرين که به دليل بازي دوستانه فردا بسيار سبک بود بازيکنان شوت‌زني و سانتر از جناحين و ضربه به گل را با تاکيدات دايي در دستور کار خود قرار دادند.

اما پرسپوليسي‌ها امروز به دليل ديدن بازي واليبال تيم‌ملي ايران مقابل روسيه کمي زودتر زمين تمرين را ترک کردند و به سمت خوابگاه رفتند.

تمرين امروز سرخپوشان همچنين تحت تاثير جدايي سيدجلال حسيني از جمع پرسپوليسي‌ها بود که در اين‌باره با يکديگر و حتي دايي گفت‌وگو مي‌کردند.

بازيکن برزيلي هم همچنان در تمرين پرسپوليس حضور دارد و قرار است تا روز جمعه تکليفش روشن شود.

از تمرين امروز حدود 10 هوادار خارجي از نزديک ديدن کردند.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

[TR]

[TD][h=2] حميدرضا سياسي با بيان اين که هيچ‌کس به هيات مديره پرسپوليس اضافه نخواهد شد، گفت: تصميم گرفتيم که رحيمي با حفظ مديرعاملي از ميان اعضا خارج شود.[/h][/TD]

[TD=align: left]00989773.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس درباره نشست ديشب هيات مديره اين باشگاه اظهار کرد: در دو، سه هفته اخير چند مسئله مالي و مشکلاتي درباره اسپانسر داشتيم که خوشبختانه حل شد و در جلسه روز گذشته بيشتر راجع به همين مسائل صحبت کرديم.

به گزارش ايسنا، او در پاسخ به اين سؤال که تغييرات هيات مديره باشگاه چگونه خواهد بود، گفت: هيچ‌کس به اعضاي هيات مديره اضافه نخواهد شد و همين افراد فعلي باقي مي‌مانند. با اين تفاوت که براي فرد کردن تعداد اعضا رحيمي با حفظ سمت مديرعاملي از هيات مديره خارج مي‌شود.

سياسي در ادامه گفت: اين موضوعي است که در همه جاي دنيا وجود دارد. مديرعامل مي‌تواند از اعضاي هيات مديره نباشد و ما هم تصميم گرفتيم با توجه به وضعيت کنوني رحيمي از ميان اعضا خارج شود. با اين حال او بالاترين مقام اجرايي باشگاه است و چه در داخل هيات مديره باشد و چه خارج از آن، به باشگاه کمک مي‌کند. ما خروج رحيمي از هيات مديره را به وزارت ورزش اعلام خواهيم کرد.

رئيس هيات مديره پرسپوليس درباره اين که برخي اعضاي هيات مديره در هفته‌هاي گذشته به نوعي مقابل رحيمي قرار گرفته بودند به ايسنا گفت: همان‌طور که قبلا گفته بودم ما از اين جهت مشکلي احساس نمي‌کنيم. همه اعضا نظر خاص خود را دارند و مي‌توانند آن را بيان کنند. من که نمي‌توانم به يکي از اعضا بگويم چرا نظرت را گفتي؟

سياسي درباره آخرين وضعيت مذاکره با "اومانيا"، مدافع تيم ملي کاستاريکا براي پيوستن به پرسپوليس گفت: من در حاشيه جلسه از رحيمي در اين رابطه سؤال کردم و او گفت که مشکلاتي در گرفتن ويزا وجود داشته و اين بازيکن طي يکي دو روز آينده به ايران مي‌آيد. دايي هم اصرار زيادي براي جذب اين بازيکن دارد اما تأکيد دارد که قبل از امضاي قرارداد با او در تمرينات عملکردش را ببيند و بعد همه چيز نهايي شود.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه

[TR]

[TD][h=1]شکست پرسپوليس مقابل فولاد خوزستان[/h]

[h=2] فولاد خوزستان با برتري مقابل پرسپوليس، نخستين برد خود در ليگ برتر چهاردهم را کسب کرد.[/h][/TD]

[TD=align: left]00990281.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] در ادامه ديدارهاي هفته دوم ليگ برتر فوتبال کشور، فولاد خوزستان از ساعت 19:30 در ورزشگاه غدير اهواز به مصاف پرسپوليس رفت که اين ديدار با برتري 2 بر صفر فولاد روي گل‌هاي دقيقه 45 سروش رفيعي و دقيقه 53 اسماعيل شريفات خاتمه يافت.

به گزارش تسنيم، بازي تحت تاثير زمين ناهموار آغاز شد و ميزبان اهوازي از ابتدا بازي تهاجمي ظاهر شد با اين حال پرسپوليس هم در ضد حملات خطرناک نشان داد که دقيقه 7 ضربه رضا نوروزي از کنار دروازه فولاد بيرون رفت. دقيقه 12 مدافعان پرسپوليس در يک‌قدمي دروازه توپ را از مقابل ايوب والي دور کردند. 2 دقيقه بعد نوبت سروش رفيعي بود که دروازه را هدف بگيرد اما شوت او به جايي نرسيد.

دقيقه 20 و لحظاتي بعد از آنکه محسن بنگر با ضربه سر از فروپاشي دروازه پرسپوليس جلوگيري کرد، محمدرضا خانزاده با خطا بر روي بازيکن فولاد کارت زرد گرفت. 2 دقيقه بعد شوت سروش رفيعي با واکنش نيلسون دفع شد و در ادامه بازي دامنه حملات فولاد افزايش پيدا کرد. فشار حملات فولاد به ويژه از سمت راست، سبب شد مدافعان پرسپوليس به خطاهاي متوالي روي بياورند که حاصل آن دومين کارت زرد پرسپوليس براي حميد علي عسگر بود.

لحظات پاياني نيمه نخست با حملات بي‌امان فولاد همراه بود، نيلسون دقيقه 43 شوت چاگو را مهار کرد اما اشتباه مدافع پرسپوليس در دقيقه 45 و توپي که به سروش رفيعي برخورد کرد دور از دستان اين دروازه بان وارد دروازه شد تا نيمه نخست با برتري يک بر صفر فولاد خاتمه يابد.

نيمه دوم با دو کارت زرد براي رضا حقيقي و احمد نوراللهي بازيکنان پرسپوليس آغاز شد و در همان نخستين موج حملات اين نيمه اسماعيل شريفات در دقيقه 53 با شوتي مهار نشدني گل دوم تيمش را وارد دروازه نيلسون کرد. دقايقي بعد سروش رفيعي در مقابل دروازه فرصت ديگري را از دست داد. لحظاتي بعد از آنکه محمد نوري جايگزين رضا حقيقي شد شوت رفيعي به تير دروازه پرسپوليس اصابت کرد.

دقيقه 73 رضا نورمحمدي پنجمين کارت زرد بازيکنان پرسپوليس را در اين ديدار دريافت کرد. دقيقه 82 محمد عباس زاده جاي خودش را به مهدي طارمي داد. دقيقه 85 اعتراض پيام صادقيان به داور سبب شد تا کارت قرمز مستقيم را در مقابل چشمانش ببيند و محسن بنگر هم ششمين اخطاري پرسپوليس در اين ديدار بود، ضمن آنکه يوسف وکيا و سروش رفيعي هم جاي خود را به بهمن کامل و رضا احمدي دادند. ايوب والي ديگر بازيکني بود که در ادامه ديدار کارت زرد گرفت تا فولاد هم در اين بازي از اخطارهاي داور بي نصيب نماند.

در نهايت اين ديدار با برتري 2 بر صفر فولاد خاتمه يافت تا اين تيم اهوازي نخستين برد در ليگ چهاردهم را کسب کند و پرسپوليس هم در پايان هفته دوم يک امتيازي باقي بماند.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه

[TR]

[TD][h=1]حاشيه ديدار دوستانه پرسپوليس و پيکان[/h]

[h=2] دروازه‌بان تيم فوتبال پيکان در ورزشگاه درفشي‌فر حاضر نشد.[/h][/TD]

[TD=align: left]00946609.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] ديدار دوستانه پرسپوليس و پيکان امروز در ورزشگاه درفشي‌فر (محل تمرين پرسپوليس) آغاز شد که اين مسابقه تا دقيقه 75 يا نتيجه 4 بر يک به سود پرسپوليس در جريان است.

به گزارش فارس، هادي نوروزي، علي آستاني و طارمي (دو گل) پرسپوليس را زدند و جهانگير عسگري تک گل پيکان را به ثمر رساند.

* ترکيب پرسپوليس در اين مسابقه به اين ترتيب است: سوشا مکاني، ميثم حسيني، حسين ماهيني، خانزاده، قاسمي، اسماعيل‌زاده، کفشگري، هادي نوروزي، فاطمي، محمد نوري و آستاني.

* مهدي دغاغله به دليل مصدوميت جدا از بازيکنان تمرين کرد و دور زمين دويد.

* بازيکنان اصلي پرسپوليس ريکاوري داشتند و پس از تمرين ريکاوري نشستند و بازي را تماشا کردند.

* هر دو تيم با نفرات ذخيره خود در اين بازي به ميدان رفتند.

*سيد مهدي رحمتي دروازه‌بان سابق استقلال که عضو تيم پيکان است در ورزشگاه درفشي‌فر حاضر نشد و مسئولان پيکان مصدوميت را دليل اين مسأله عنوان کردند.

* منصور ابراهيم‌زاده سرمربي پيکان در دقيقه 30 مسابقه به داور اعتراض کرد و از داور خواست که به سمت او برود و گفت اگر اين کار را نکني من وارد زمين مي‌شوم. در دقيقه 40 مسابقه نيز بار ديگر ابراهيم‌زاده به داور اعتراض کرد که اين مرتبه محمد نوري کاپيتان پرسپوليس به سمت مربي پيکان رفت و با او صحبت کرد.

* اعتراض‌هاي ابراهيم‌زاده بين دو نيمه نيز به داور ادامه داشت.

* فقط 10 تماشاگر شاهد اين مسابقه بودند.

* رضا حقيقي بازيکن پرسپوليس از ناحيه کمر دچار مصدوميت شده است.

* سعيد حلافي و عليرضا محمد از بازيکنان پيکان با بازيکنان پرسپوليس خوش و بش کردند.

اين مسابقه همچنان در جريان است.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه

[TR]

[TD][h=1]پيشنهاد جديد قطري‌ها به هافبک سرخپوشان[/h]

[h=2] يک باشگاه قطري در نامه‌اي به باشگاه پرسپوليس خواهان جذب هافبک دفاعي اين تيم با مبلغي بالا شد.[/h][/TD]

[TD=align: left]00945751.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] پس از جذب سیدجلال حسینی، باشگاه‌های قطری به دنبال جذب سایر ملی‌پوشان پرسپولیس نیز هستند. از همین‌رو امروز یک باشگاه قطری در نامه‌ای به پرسپولیسی‌ها و رضا حقیقی خواستار جذب این بازیکن تا انتهای فصل جاری شد.

به گزارش فارس، مدیر برنامه‌های حقیقی ضمن تأیید این خبر به فارس گفت: این نامه به دست ما رسیده و آن را فردا به باشگاه خواهیم داد اما با توجه به اینکه حقیقی قرارداد دارد، تابع دستور علی دایی و نظر ایشان در مورد پیوستن یا جواب منفی به قطری‌ها هستیم.

قطری‌های در نامه خود اعلام کرده‌اند که حقیقی باید زودتر تکلیف نهایی خود را برای حضور در تیم‌شان روشن کند.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 1
لینک به دیدگاه

[TR]

[TD][h=1]دومين شکست شاگردان دايي در چهارمين بازي[/h]

[h=2] تيم فوتبال پرسپوليس برابر ملوان انزلي تن به شکست داد تا دومين شکست خود را در 4 بازي اول ليگ تجربه کند.[/h][/TD]

[TD=align: left]00990713.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]هفته چهارم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال امروز (چهارشنبه) با دیدار تیم‌های ملوان و پرسپولیس به پایان رسید که این بازی 2 بر یک به سود ملوان خاتمه یافت.

در این دیدار که از ساعت 18 در ورزشگاه تختی انزلی آغاز شده بود، مهرداد اولادی (6) و محسن یوسفی (43) برای ملوان گلزنی کردند و تک گل پرسپولیس را رضا نوروزی (18) از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.

این اولین پیروزی ملوانی‌ها بود که به دست آمد و شاگردان نصرت ایراندوست با این پیروزی 5 امتیازی شدند و به رتبه هشتم جدول رده‌بندی رسیدند. پرسپولیس نیز 4 امتیازی باقی ماند و به رتبه یازدهم جدول سقوط کرد و دومین شکستش را در لیگ چهاردهم پذیرفت.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 2
لینک به دیدگاه

فهرست 18 نفره پرسپوليس اعلام شد

کادر فني پرسپوليس فهرست 18 نفره اين تيم را اعلام کرد.

[فهرست 18 نفره پرسپوليس اعلام شد]

کادر فنی پرسپولیس فهرست 18 نفره این تیم را برای بازی با پدیده به شرح زیر اعلام کرد:

نیسلون، سوشا مکانی، علی فاطمی، محمدعباس‌زاده، فرشاد قاسمی، محمد خانزاده،محسن بنگر، علیرضا نورمحمدی، اومانیا، میثم حسینی، حسین ماهینی، محمد نوری، افشین اسماعیل‌زاده، مهدی طارمی، امید عالیشاه، مهرداد کفشگری، احمد نورالهی، رضا حقیقی

پرسپولیسی‌ها امشب به هتل آزادی رفتند تا فردا در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم پدیده بروند.

حمید علی عسگر، رضا نوروزی، هادی نوروزی مصدومان پرسپولیس هستند.

• Like 1
لینک به دیدگاه

[TR]

[TD]پيشنهاد جديد قطري‌ها به هافبک سرخپوشان

يک باشگاه قطري در نامه‌اي به باشگاه پرسپوليس خواهان جذب هافبک دفاعي اين تيم با مبلغي بالا شد.

[/TD]

[TD=align: left]00945751.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] پس از جذب سیدجلال حسینی، باشگاه‌های قطری به دنبال جذب سایر ملی‌پوشان پرسپولیس نیز هستند. از همین‌رو امروز یک باشگاه قطری در نامه‌ای به پرسپولیسی‌ها و رضا حقیقی خواستار جذب این بازیکن تا انتهای فصل جاری شد.

به گزارش فارس، مدیر برنامه‌های حقیقی ضمن تأیید این خبر به فارس گفت: این نامه به دست ما رسیده و آن را فردا به باشگاه خواهیم داد اما با توجه به اینکه حقیقی قرارداد دارد، تابع دستور علی دایی و نظر ایشان در مورد پیوستن یا جواب منفی به قطری‌ها هستیم.

قطری‌های در نامه خود اعلام کرده‌اند که حقیقی باید زودتر تکلیف نهایی خود را برای حضور در تیم‌شان روشن کند.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

قطری ها هم این فصل گیر دادن به پرسپولیس

برادره من بذار 4 تا بازیکن داشته باشیم بفرستیم توو زمین خوب :sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه

[TR]

[TD][h=1]صبا 0 - پرسپوليس 2؛ بازگشت قرمزها به ليگ برتر[/h]

[h=2] ديدار تيم‌هاي صباي قم و پرسپوليس تهران با پيروزي ياران دايي به پايان رسيد.[/h][/TD]

[TD=align: left]00946141.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس با گل‌های عالیشاه و طارمی ، میزبانش را شکست داد تا به رده هفتم جدول صعود کند.

هفته ششم لیگ برتر؛ ورزشگاه یادگار امام قم، تماشاچی: 12 هزار نفر

گل: عالیشاه (6) و طارمی (60) برای پرسپولیس

داور: البرز حاجی‌پور، کمک‌ها: حمید غمزه، مهدی عالیقدر

اخطار: محمد نوری 36، مهدی طارمی 62 (پرسپولیس) و آچیله 90 (صبای قم)

صبا: مهرداد طهماسبی، مسعود حق جو، روزبه چشمی، هادی شکوری، ابوالفضل ابراهیمی، محسن بیات، غلامحسین بادامکی، ایوب کلانتری (69 آچیله)، جلال الدین علی محمدی، امید قربانی (63 آرام طبع)، احمد حسن زاده

سرمربی: صمد مرفاوی

پرسپولیس: سوشا مکانی، محسن بنگر، میشل اومانیا، میثم حسینی، حسین ماهینی، مهرداد کفشگری (66 رضا حقیقی)، احمد نورالهی، امید عالیشاه (91 علی فاطمی)، محمد نوری، مهدی طارمی، محمد عباس‌زاده (74 اسماعیل زاده)

سرمربی: علی دایی

شرح بازی:

پرسپولیسی ها که در 5 بازی گذشته خود نتوانسته بودند انتظارات را برآورده کنند در قم دست به کار بزرگی زدند و صبا را با دو گل شکست دادند.

علی دایی این بار هم نشان داد راه عبور از بحران را بلد است و درست زمانی که نیاز بود دست پر از زمین خارج شود به اولین پیروزی تاریخ پرسپولیس در قم دست یافت. این بازی در نیمه اول با حملات نصفه و نیمه دو تیم همراه بود که پرسپولیس زهردارتر نشان داد و امید عالیشاه در دقیقه 6 موفق شد پاس طارمی را به گل اول تیمش تبدیل کند. در دقیقه 22 عباس‌زاده می توانست با ضربه سر دروازه طهماسبی را باز کند که توپش با اختلاف کمی به بیرون رفت. در دقایق آخر نیمه اول ایوب کلانتری با ضربه کاشته دروازه پرسپولیس را تهدید کرد که توپش با اختلاف به بیرون رفت.

در نیمه دوم صبایی ها با انگیزه جبران گل خورده به زمین آمدند تا شکست در نیمه اول را جبران کنند. احمد حسن زاده از پشت محوطه جریمه پرسپولیس شوت سرکشی را روانه دروازه سرخپوشان کرد که با واکنش سوشا توپ مهار شد.

مهدی طارمی پدیده این فصل پرسپولیس در دقیقه 58 و با شوتی دیدنی توانست پرسپولیس را به گل دوم برساند.

حملات دو تیم در دقایق پایانی سودی نداشت تا نتیجه نهایی 2 بر صفر به نفع پرسپولیس رقم بخورد و علی دایی موفق شود یکی از شیرین ترین بردهایش را به نام خود ثبت کند.

شرح گل‌ها:

0 - 1(پرسپولیس): دقیقه 6 پاس خوب طارمی به عالیشاه و ضربه زیرطاقی این بازیکن تبدیل به گل اول بازی شد.

0 - 2(پرسپولیس): دقیقه 60 مهدی طارمی با یک شوت سرکش و مهارنشدنی دروازه صبا را فرو ریخت.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 1
لینک به دیدگاه

[TR]

[TD][h=1]درخواست پولادي از باشگاه پرسپوليس[/h]

[h=2] امروز بالاخره سرنوشت مهرداد پولادي براي بازگشت به پرسپوليس يا جدايي از آن مشخص مي شود.[/h][/TD]

[TD=align: left]00945444.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]به گزارش "ورزش سه"،پولادی به یکباره بعد از بازی های جام جهانی غیب و از دسترس پرسپولیسی ها به طور کامل خارج شد. موضوعی که به شدت اسباب ناراحتی رحیمی ،دایی و هوادارن پرتعداد این تیم را فراهم کرده است.

آخرین اخبار حاکی از آن است که پولادی با توجه به اینکه هنوز با تیمی به توافق نرسیده برای بازگشت شرط و شروطی تعیین کرده است که دریافت مطالبات فصل قبلش یکی از آنهاست. پولادی خواهان دریافت طلب 500 میلیونی فصل قبلش شده و جالب اینکه رحیمی صراحتا اعلام کرده اگر پولادی شرط و شروط یا حرفی دارد بهتر است رو در رو و دور میز مذاکره بزند. چراکه هیچ چیز با پیغام و پسغام حل نخواهد شد. به خصوص اینکه طی چند ماه گذشته شخص رحیمی بارها و بارها با پولادی تماس گرفته و او طبق ادعای مدیرعامل پرسپولیس حتی جواب تماس های تلفنی او را نداده است.

به هر روی به نظر می رسد امروز آخرین روز این کشمکش ها باشد. به تمام اینها اضافه کنید که پولادی مدعی است از تراکتورسازی هم پیشنهاد دارد.هر چند که به نظر می رسد سهمیه و لیست بازیکنان لیگ برتری تراکتور پر شده است.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه

[TR]

[TD][h=1]شاهرودي: جاي دايي بودم استعفا مي دادم[/h]

[h=2] سوشا مکاني طي اظهارنظري اعلام کرد بازي پرسپوليس مقابل تراکتورسازي بهترين بازي تاريخ پرسپوليس بوده است، اظهارنظر عجيبي که با واکنش برخي از پيشکسوتان اين تيم از جمله رضا شاهرودي مواجه شد.[/h][/TD]

[TD=align: left]00942416.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]شاهرودی در گفت و گو با "ورزش سه" در مورد این اظهارنظر دروازه بان پرسپولیس گفت: والا من ندیدم تیمی بهترین بازی تاریخش را انجام دهد اما 3 گل بخورد. البته اشکالی هم ندارد این بچه ها بازی های پرسپولیس را ندیده اند و به یاد ندارند که این تیم چگونه مقابل حریفانش بازی می کرد و در همان 20 دقیقه اول 3 گل جلو می افتاد. پرسپولیس درست است که مقابل تراکتور در نیمه اول بازی قابل قبولی ارائه داد اما اینکه مدعی شود بهترین بازی تاریخ پرسپولیس بوده چندان منطقی و درست نیست.

شاهرودی در ادامه در مورد نمایش پرسپولیس مقابل تراکتورسازی گفت: متاسفانه تاکتیکی به نام «شیفت» در تیم پرسپولیس دیده نمی شود، بازیکنان هر طور که می خواهند بازی می کنند بدون اینکه دستور تاکتیکی مشخصی داشته باشند. من متاسفم که دوندگی تیم در نیمه دوم اینقدر پایین آمد تا پرسپولیس بازی یک ـ صفر برده آن هم در زمین خودش با 3 گل شکست بخورد.

مدافع چپ سال های گذشته پرسپولیس ادامه داد من نمی گویم محمد نوری بازی تاپ کلاسی را از خودش مقابل تراکتور ارائه داد اما اصلا متوجه نمی شوم که دلیل تعویض او چه بود؟ نوری اگرچه بازیکن دونده و درگیری نیست اما با پاس هایش حسابی مهاجمان تیم را راه می اندازد و برایشان موقعیت گل ایجاد می کند. تعویض او باعث شد وزن پرسپولیس در میانه میدان کم شود و همه چیز به نفع حریف شد.

شاهرودی ادامه داد: بارها در مصاحبه هایم گفته ام که عالیشاه فقط در عرض حرکت می کند و در حالی که سرعت خوبی دارد و می تواند یار مستقیمش را جا بگذارد با حرکت بیهوده در عرض تمام زحماتش به هدر می رود. ضمن اینکه متاسفانه هیچ کس هم در کادرفنی پرسپولیس این موضوع را به او گوشزد نمی کند، من هنوز عالیشاه را ندیده ام اما اگر او را جایی یا در مراسمی ببینم حتما این نکته را به او گوشزد می کنم.

شاهرودی افزود: متاسفانه پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات هم عملکرد خوبی نداشت، تمام بازیکنان بزرگ و تاپ به تیم های استقلال، سپاهان و تیم های دیگر رفته اند و پرسپولیس مجبور شد بازیکنانی که بیرون مانده اند را جذب کند دلیلش هم این بود که قلعه نویی می دانست چه بازیکنانی را می خواهد. اما دایی معلوم نبود می ماند یا از پرسپولیس می رود به همین دلیل نتوانست در یارگیری عملکرد خوبی داشته باشد.

همبازی سابق دایی باز هم به همان نکته کلیدی اشاره می کند و راه رستگاری پرسپولیس را استعفای دایی می داند: من چندبار گفته ام و باز هم می گویم که اگر علی دایی عرق و تعصبی به پرسپولیس دارد بهتر است اگر در یکی، دو بازی بعدی هم نتیجه نگرفت استعفا بدهد آن هم به احترام این تیم و هوادارانی که نمی دانند بابت نتایج بد تیمشان چه باید بکنند.

«اگر خود شما جای دایی بودید و چنین قراردادی با پرسپولیس می بستید و پرسپولیس چنین نتایجی می گرفت واقعا استعفا می دادید؟» شاهرودی در پاسخ به این سوال ورزش سه گفت: مطمئن باشید اگر جای دایی بودم استعفا می دادم. آن هم به احترام 2 هواداری که سکته کرده اند و دیگر هوادارانی که پرسپولیس تمام زندگی شان است. بالاخره عشق و تعصب به پرسپولیس یک جایی باید مشخص شود. به همین خاطر است که می گویم اگر رضا شاهرودی بود و پرسپولیس چنین نتایجی را می گرفت استعفا می داد، حالا باید دید دایی که این همه دم از عشق و تعصب به پرسپولیس می زند هم چنین کاری را می کند و در عمل نشان می دهد که پرسپولیسی است یا نه؟

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

[TR]

[TD][h=1]عابدزاده: گفتند دايي گفته گلرها را تمرين نده[/h]

[h=2] بازي پرسپوليس و راه آهن مصاف پرسوليسي هاست و مي توان به رويارويي احمدرضا عابدزاده با پرسوليس اشاره کرد.[/h][/TD]

[TD=align: left]00991646.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] به گزارش "ورزش سه"، دروازه بان محبوب سال های نه چندان دور پرسپولیس بعد از جدایی دایی از این تیم اظهار نظری نکرد در حالی که به اعتقاد خیلی ها به بدترین شکل توسط دایی از این تیم گنار گذاشته شد.

عابدزاده پیش از این دیدار حساس گفت و گویی داشت که می خوانید:

به راه آهن تعهد دارم

من نه این طرفی هستم نه آن طرفی و فقط با مردم هستم!امیدوارم جدا از نتیجه هواداران بازی خوب . جذابی را ببینند.دوست دارم بازی بدون حاشیه و جنجال جذاب شود. من هم به راه آهن تعهد دارم و کارم را انجام می دهم.

آدم تلافی نبودم

از وقتی پرسپولیس در این فصل نتوانست نتیجه بگیرد خیلی ها علیه دایی مصاحبه کردند اما من یک کلمه حرف نزدم و فقط برای تیمم آرزوی موفقیت کردم.آدم تلافی نبودم بگویم حالا وقتش رسیده انتقاد کنم. نخواستم با انتقاداتم از دایی مسائل شخصی را وارد کنم و سکوت کردم. من حتی از هواداران خواستم از تیم حمایت کنند. من نمی توانم برای پرسپولیس بد بخواهم حتی اگر خودم نباشم و بدخواهانم در این تیم باشند.

همه چیز را به خدا سپردم

در آن زمان مسئولان باشگاه برای کرانچار مراسم تودیع گرفتند و به او کادو دادند و بعد از تسویه حسابش او را بدرقه کردند. اما به من وسط تمرین گفتند دایی گفته گلرها را تمرین را نده و بعد هم گفتند باید پشت دروازه بروی ودروازه بانان را آنالیز کنی. آخرش هم گفتند نیا و پولم را ندادند و گفتند برو شکایت کن.من خیلی ناراحت شدم اما همه چیز را به خدا سپردم. در حال حاضر هم حرفی ندارم اما عادل فردوسی پور حواسش است و این سوال را در شرایطی را پرسید که همه می گویند دایی با بی احترامی از پرسپولیس رفته.

دایی نباید سر تمرین می رفت

او نباید سر تمرین می رفت تا این اتفاقات هم نمی افتاد و حاشیه درست نمی شد. البته دایی برای اینکه مدرکی برای اخراجش داشته باشد سر تمرین رفت تا نامه برکناری اش را بدهند. اما درست نبود شاهد لشگر کشی این و آن باشیم. من نمی دانم چرا همان روز 2 سرمربی و چند مربی سرتمرین بودند و تیم تمرین نکرد. یعنی پرسپولیس باید قربانی دیگران شود. هواداران چه گناهی کرده اند؟

علیه کسی حرف نمی زنم

از من انتظار نداشته باشید علیه کسی حرف بزنم. من گذشته را فراموش کردم و هر چه بود تمام شد و رفت. من را به بدترین شکل کنار گذاشتند اما حالا حرف از برکناری غیر محترمانه دایی است.در حال حاضر خیلی ها برخورد دایی با من را مطرح کرده اند و خیلی ها این اتفاقات و رفتارها را با هم مقایسه می کنند. من فقط می گویم همه چیز را به خدا سپردم و مردم.

به رحیمی گفتم 3 ماه دیگر می روی

من به آقای رحیمی گفتم شما 3 ماه دیگر می روی. طوری کار کن که حرف پشت سرت نباشد و نگویند موفق نبود.درباره طلب امیر و مالیات قراردادم با رحیمی حرف زدم و کلی وعده وعید داد اما خبری نشد.اتفاقا همان روز که دایی به جای کرانچار آمد سر تمرین رفتم و به دایی گفتم کاشانی چند ماه دیگر تو را بیرون می اندازند اما دایی گفت اینطور نیست و من کاشانی را می شناسم. دیدید حرف من درست بود. اتفاقا به استی گفتم باید طوری با هم کار کنیم که دو سال دیگر وقتی همدیگر را دیدیم دل خوشی از هم داشته باشیم نه اینکه حاضر نشویم با هم سلام و علیک کنیم.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه

[TR]

[TD][h=1]سياسي: پولادي را برمي گردانيم[/h]

[h=2] اگرچه با حکمي که براي مهرداد پولادي از سوي سازمان ليگ صادر شده هواداران پرسپوليس هيچ اميدي به بازگشت او ندارند اما باشگاه پرسپوليس بسيار اميدوار است تا بتواند اين بازيکن را بار ديگر جذب کند.[/h][/TD]

[TD=align: left]00957186.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]به گزارش "ورزش سه"، روز چهارشنبه بود که سازمان لیگ مهرداد پولادی مدافع ملی پوش پرسپولیس را بازیکن آزاد اعلام کرد. حکمی که صدور آن باعث ناامیدی هواداران پرسپولیس و کادرفنی این تیم برای به خدمت گرفتن این بازیکن ملی پوش شد. اما در گفت و گویی که با حمیدرضا سیاسی رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس داشتیم او به شدت امیدوار بود که بار دیگر مهرداد پولادی را جذب کند. سیاسی در گفت و گوی کوتاهی که با "ورزش سه" داشت در این مورد گفت: ما قطعا بی خیال پولادی نخواهیم شد به همین خاطر به حکم کمیته انضباطی اعتراض خواهیم کرد و در انتظار پاسخ و حکم کمیته استیناف خواهیم ماند. ما هرگز ناامید نخواهیم شد و تمام تلاشمان را به کار خواهیم گرفت تا با برگرداندن این حکم زمینه بازگشت پولادی را فراهم کنیم.

سیاسی در پاسخ به این سوال "ورزش سه" که گویا دل مهرداد پولادی با پرسپولیس نیست و او دوست دارد فوتبالش را در خارج از ایران دنبال کند چنین گفت: من بعید می‌دانم دل پولادی با پرسپولیس نباشد ضمنا با حضور او در خارج از کشور مشکلی نداریم. ما تمام تلاشمان را می‌کنیم تا پولادی را به خدمت گرفته واگر این بازیکن خواست در تیم های خارجی فوتبالش را ادامه دهد از طریق باشگاه پرسپولیس ترانسفر شود تا این انتقال سروشکل بهتر و حرفه ای تری به خود بگیرد.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...