Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ من سورس 5(R17) رو دارم. R19 تفاوت زیادی کرده با R17 ؟؟؟ نرم افزارهای جانبی مثل simdesigner و fluent for catia روش R17 سوار میشه؟؟؟لطف کنید لینک دانلود مستقیم R19 رو بگذارید. اونم خوبه اما simdesigner 3 روش سوار میشه نه 4 fluent for catia رو اما نمیدونم روش سوار میشه یا نه release 19 بهتره با این حال من حتی خودم از بین r19 و r20 و r21 با همون r19 راحت ترم 3 لینک به دیدگاه
ali_f_sme 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ لطف کنید لینک دانلود R19(V5), simdesigner 4, fluent for catia رو بگذارید. 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ لطف کنید لینک دانلود R19(V5), simdesigner 4, fluent for catia رو بگذارید. نرم افزار fluent for Catia رو نتونستم پیدا کنم اما نرم افزار simdesigner رو میتونین از تاپیک های موجود توی همین انجمن دانلود کنین http://www.noandishaan.com/forums/thread99925.html 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ لطف کنید لینک دانلود R19(V5), simdesigner 4, fluent for catia رو بگذارید. مهندس جان در نهایت اگر تو نت پیداش نکردی و خواستی تهیه اش کنی میتونی یه سر به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدرس بزنی و خریداری کنی جناب مهندس زارع پور - راهنماهای نصبی هم که تو نت هست ایشون تهیه کردن نرم افزار fluent for Catia رو نتونستم پیدا کنماما نرم افزار simdesigner رو میتونین از تاپیک های موجود توی همین انجمن دانلود کنین http://www.noandishaan.com/forums/thread99925.html 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ سلام میخواستم این دایره ها را به فاصله یک سان از هم بزنم در این جا چطوری میشه یا مثلا سوراخ بالاش را میخوام دقیقا وسط نیم کره باشه 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ سلام میخواستم این دایره ها را به فاصله یک سان از هم بزنم در این جا چطوری میشه یا مثلا سوراخ بالاش را میخوام دقیقا وسط نیم کره باشه در صورتی که سوراخ ایجاد شده راستای مستقیم داشته باشه و در راستای شعاع نباشه 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ این جوری درستش کردم ولی فاصله بینشون را چطوری میشه تعیین کرد 2 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ من يه روش پارامتري براي اين مدل سراغ دارم اين فيلم رو دانلود كنيد متوجه مي شيد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ این جوری درستش کردم ولی فاصله بینشون را چطوری میشه تعیین کرد خودت اینطوری زدی دیگه .. وگرنه فاصله صفحاتت رو میتونی بیشتر کنی پیشنهاد میکنم از مهندس موسویان هم نهایت استفاده رو ببری چرا که ایشون استاد کتیا هستن و نظر ایشان بر پاسخ ما ارجحیت داره 3 لینک به دیدگاه
ali_f_sme 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ آیا میشه با کتیا دیاگرام ممان پیچشی، خمشی و دیاگرام نیروی برشی رو برای یک شفت کشید؟؟؟ در غیر اینصورت نرم افزار خاصی برای این کار هست؟؟؟ با تشکر 5 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ آیا میشه با کتیا دیاگرام ممان پیچشی، خمشی و دیاگرام نیروی برشی رو برای یک شفت کشید؟؟؟ در غیر اینصورت نرم افزار خاصی برای این کار هست؟؟؟ با تشکر سلام دوست عزیز. تو کتیا بعید می دونم ولی یادمه یه m-file داشتم که مربوط به یه تولباکس تو نرم افزار matlab میشد که با وارد کردن نیرو و فاصله و نوع تکیه گاه دیاگرام های خمشی و برشی رو می کشید. 5 لینک به دیدگاه
hosbh 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ با سلام و خسته نباشید من کتیا 5 نسخه 21 رو نصب کردم همه چیزش درسته به جز گزینه های save که تو منوی file هر 5 گزینه برای save کردن مدل ایجاد شده غیر فعاله واقعا نمیدونم چیکار کنم ؛ ممنون میشم راهنماییم کنید . موقع خروج از نرم افزارم این پیغام و میده ? save not available : you will loose the document modifications . do you want to proceed 5 لینک به دیدگاه
yasser2222 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ با سلام و خسته نباشید من کتیا 5 نسخه 21 رو نصب کردم همه چیزش درسته به جز گزینه های save که تو منوی file هر 5 گزینه برای save کردن مدل ایجاد شده غیر فعاله واقعا نمیدونم چیکار کنم ؛ ممنون میشم راهنماییم کنید . موقع خروج از نرم افزارم این پیغام و میده ? save not available : you will loose the document modifications . do you want to proceed برم به این مسیر و تیک لایسنس I3D رو بردار درست میشه! tools-option-general-licensing 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ آیا میشه با کتیا دیاگرام ممان پیچشی، خمشی و دیاگرام نیروی برشی رو برای یک شفت کشید؟؟؟ در غیر اینصورت نرم افزار خاصی برای این کار هست؟؟؟ با تشکر این کار رو با نرم افزار MDesign میشه انجام داد که لینک دانلودش همین بخش از انجمن هست 3 لینک به دیدگاه
a1l2i3z4a5h6r7 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان چطور میشه یک مستطیل رسم رو با روش corner چهار طرف مستطیل رو انحنا داد که شعاع یک گوشه مستطیل مثال 20 عوض کنیم 3 طرف دیگشم بشه 20 مثال من خودم corner چهار گوش تغییر میدم اما بخوام یک طرف 20 کنم اونطرف 20 نمیشه میخوام که Raduis یک طرف عوض شد طرفای دیگه هم عوض شه اینم شکل : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mohsen500 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان چطور میشه یک مستطیل رسم رو با روش corner چهار طرف مستطیل رو انحنا داد که شعاع یک گوشه مستطیل مثال 20 عوض کنیم 3 طرف دیگشم بشه 20 مثال من خودم corner چهار گوش تغییر میدم اما بخوام یک طرف 20 کنم اونطرف 20 نمیشه میخوام که Raduis یک طرف عوض شد طرفای دیگه هم عوض شه اینم شکل : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کار راحتیه. بعد از اینکه با استفاده از corner گوشه ها رو منحنی کردی ، کلید control رو بگیر و روی اندازه شعاعها کلیک کن و همه رو انتخاب کن. بعد با استفاده از ابزار Equivalent Dimensions از نوار ابزار Knowledge هر اندازه ای میخوای بده. بعدا هر کردوم از اندازه ها رو که تغییر بدی بقیه هم با اون تغییر میکنه. فقط یادت باشه این دستور روی مقادیر شعاع جواب میده و اگه قطر داده باشی نمیتونی ازش استفاده کنی. موفق باشی 5 لینک به دیدگاه
uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ سلام من وقتي مي خوام به حجم هايي كه طراحي كردم نوع جنسشون رو مشخص كنم برام غير فعال هست توي CATIA كامپيوتر دوستم كار مي كنه اما برا من غير فعال هست ! مي شه كمك كنيد :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ سلام من وقتي مي خوام به حجم هايي كه طراحي كردم نوع جنسشون رو مشخص كنم برام غير فعال هست توي CATIA كامپيوتر دوستم كار مي كنه اما برا من غير فعال هست ! مي شه كمك كنيد :icon_gol: معمولا مشکل از اینجاست: همه رو من فعال کردم و مشکلی هم ندارم! 3 لینک به دیدگاه
ali_f_sme 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ این کار رو با نرم افزار MDesign میشه انجام داد که لینک دانلودش همین بخش از انجمن هست اینک دانلود رو پیدا نکردم لطف کنید لینکش رو بگذارید. 1 لینک به دیدگاه
a1l2i3z4a5h6r7 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان کسی کتابی یا ویدویی برای تمرین های دوبعدی کتیا تو محیط Sketcher و حلش داره؟ که ما تازه کارا یاد بگیریم استفاده کنیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده