Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ سلام .توی محیط اسمبلی ، برای هم محور کردن آکس یاتاقان و درپوش اون ، قید Coincidence رو استفاده کردم + Snap برای چسبیدن سطوح دو قطعه . اما بعد از چسبیدن ، محور دوتا قطعه دقیقا منطبق نمیشه و با هم فاصله داره . چیکار کنم که این دوتا محور دقیقا منطبق بشن ؟؟ یه جای کار اشتباه داری که خودت باید پیداش کنی حالا یا در مدلسازی یا جای دیگه از روی عکس نمیشه تشخیص داد همه قید هاتو پاک کن و اصلی رو فیکس کن ابتدا با دستور coincidence constraint هم محور کن بعد برای چسباندن دو سطح به هم از offset constraint استفاده کن از contact constraint هم میتونی استفاده کنی ولی پیشنهاد میکنم از offset استفاده کن که بهتر بتونی کنترل کنی یا تغییر بدی مقدار رو صفر بده 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ چیکار کنیم سی پی یو یوزیج هنگام رندر گرفتن تو کتیا کمتر بشه لامصب میره رو 100 درصد هر لحظه احتمال فروپاشی میره:دی 2 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ چیکار کنیم سی پی یو یوزیج هنگام رندر گرفتن تو کتیا کمتر بشهلامصب میره رو 100 درصد هر لحظه احتمال فروپاشی میره:دی اگه فقط موقع رندره که بهترین راه اینه که یه سی پی یو دو هسته ای بخری از بازار اما اگه موقع کار با نرم افزار سی پی یوت میره زیر فشار میتونی گرافیک خود نرم افزار رو بیاری پایین! یه بخشی هست که میتونی ازون طریق پیکسل تصاویر رو کمتر کنی 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ آی فایوه رو آی سون دوستم هم همین شرایط هست راهی از طریق خود نرم افزار وجود نداره؟ 1 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ مسیر زیر رو دنبال کن tools-- option--general--display بعد شاخه ی performance رو باز کن و تو قسمت 3D accuracy اون عدد اعشاری رو به کمترین مقدار خودش برسون! 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ آی فایوه رو آی سون دوستم هم همین شرایط هستراهی از طریق خود نرم افزار وجود نداره؟ میتونی از تو Power planeه ویندوز هم یه حرکتایی بزنی...مثلاً ماکزیمم استفاده از CPU رو از 100 بیاری رو 50. لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلام .توی محیط اسمبلی ، برای هم محور کردن آکس یاتاقان و درپوش اون ، قید Coincidence رو استفاده کردم + Snap برای چسبیدن سطوح دو قطعه . اما بعد از چسبیدن ، محور دوتا قطعه دقیقا منطبق نمیشه و با هم فاصله داره . چیکار کنم که این دوتا محور دقیقا منطبق بشن ؟؟ تو سالید ما یه راه قاچاق داریم برای اینکار...امیدوارم برای شما هم کارساز باشه! برای دو سوراخ دو قطعه برای هر کدوم خطی رسم کن که از مرکزشون رد میشه(درست عین شکل خودت) بعد این خط ها رو همراستا کن. لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ تو سالید ما یه راه قاچاق داریم برای اینکار...امیدوارم برای شما هم کارساز باشه!برای دو سوراخ دو قطعه برای هر کدوم خطی رسم کن که از مرکزشون رد میشه(درست عین شکل خودت) بعد این خط ها رو همراستا کن. با اجازت مهندس - خوب شد اشاره ای به محور قطعات کردی خدمت دوستان دیگه میگم - یکی از ایراداتی که به کتیا وارد میکنند اینه که مثل نرم افزار های دیگه دستوری برای ایجاد محور نداره و کاربران کتیا بعضا مجبور میشن خودشون ایجاد کنن شاید قبلا بحث هایی شده باشه برای نحوه مدل سازی در شرایطی که میشه هم از دستور پارت استفاده کرد و هم از دستور شفت که خوب حجم ایجادی با شفت کمتر و سریعتره - اما یک مزیت دیگه ای که داره اینه که در نمودار درختی و زیر شاخه شفت محور دوران رو به صورت پنهان ایجاد میکنه و میشه ازش استفاده کرد - نمیدونم میدونستید یا نه - گفتم مجدد یادآوری کنم 4 لینک به دیدگاه
mohsen500 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ سلام ماشالا این سیستم جستجوی سایت که هیچ وقت هیچی پیدا نمیکنه. ببخشید که شاید سوالم تکراری باشه. آموزش آنالیز قطعات اسمبل شده رو میخوام .یه مرجعی معرفی کنید یا اگه لینک آموزش تو انجمن هست بذارید ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ سلام .توی محیط اسمبلی ، برای هم محور کردن آکس یاتاقان و درپوش اون ، قید Coincidence رو استفاده کردم + Snap برای چسبیدن سطوح دو قطعه . اما بعد از چسبیدن ، محور دوتا قطعه دقیقا منطبق نمیشه و با هم فاصله داره . چیکار کنم که این دوتا محور دقیقا منطبق بشن ؟؟ یه جای کار اشتباه داری که خودت باید پیداش کنی حالا یا در مدلسازی یا جای دیگه از روی عکس نمیشه تشخیص داد همه قید هاتو پاک کن و اصلی رو فیکس کن ابتدا با دستور coincidence constraint هم محور کن بعد برای چسباندن دو سطح به هم از offset constraint استفاده کن از contact constraint هم میتونی استفاده کنی ولی پیشنهاد میکنم از offset استفاده کن که بهتر بتونی کنترل کنی یا تغییر بدی مقدار رو صفر بده تو سالید ما یه راه قاچاق داریم برای اینکار...امیدوارم برای شما هم کارساز باشه!برای دو سوراخ دو قطعه برای هر کدوم خطی رسم کن که از مرکزشون رد میشه(درست عین شکل خودت) بعد این خط ها رو همراستا کن. ممنون . مشکل از آپدیت کردن بود . یعنی هر قیدی که میذاریم ، باید Ctrl+U بگیریم که قید گذاری آپدیت بشه 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون .مشکل از آپدیت کردن بود . یعنی هر قیدی که میذاریم ، باید Ctrl+U بگیریم که قید گذاری آپدیت بشه شاید یه زمانی نیازت بشه - همیشه از همین حالت manual استفاده کن که کنترلش دست خودت باشه 4 لینک به دیدگاه
mohsen500 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سلامماشالا این سیستم جستجوی سایت که هیچ وقت هیچی پیدا نمیکنه. ببخشید که شاید سوالم تکراری باشه. آموزش آنالیز قطعات اسمبل شده رو میخوام .یه مرجعی معرفی کنید یا اگه لینک آموزش تو انجمن هست بذارید ممنون میشم یعنی واقعا هیچ کس آموزش آنالیز قطعات اسمبلی سراغ نداره ؟! 2 لینک به دیدگاه
2afm 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ چیکار کنیم همه این علایم سبز و محور ها رو در یک حرکت از بین ببریم و دیده نشوند نمیخوام یکی یکی با کنترل بگیرم هایدشون کنم 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ یعنی واقعا هیچ کس آموزش آنالیز قطعات اسمبلی سراغ نداره ؟! pdf آموزشی که بشه اپ کرد نیست ولی قطعا تو بازار کتابی باید باشه که توضیح داده باشه 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ چیکار کنیم همه این علایم سبز و محور ها رو در یک حرکت از بین ببریم و دیده نشوند نمیخوام یکی یکی با کنترل بگیرم هایدشون کنم خوب شاخه اصلیشو هاید کن 1 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان میخوام یه ناودانی رو از طریق خمکاری بسازم توی کتیا چطور میتونم طول گسترده و خط خم رو بدست بیارم ؟ 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان میخوام یه ناودانی رو از طریق خمکاری بسازم توی کتیا چطور میتونم طول گسترده و خط خم رو بدست بیارم ؟ یعنی میخوای از طریق ورق کاری بسازی ؟ باید از محیط sheet metal design استفاده کنی در ابتدا ضخامت ورق و شعاع خم رو باید براش تعریف کنی - اگر واقعا میخوای بسازی بهتره دستگاه خم کاری رو برای خم زدن ضخامت مورد نظر بررسی کنی تا صرفا کار نرم افزاری نباشه تو همون محیط دستور برای طول گسترده داره 3 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ یعنی میخوای از طریق ورق کاری بسازی ؟باید از محیط sheet metal design استفاده کنی در ابتدا ضخامت ورق و شعاع خم رو باید براش تعریف کنی - اگر واقعا میخوای بسازی بهتره دستگاه خم کاری رو برای خم زدن ضخامت مورد نظر بررسی کنی تا صرفا کار نرم افزاری نباشه تو همون محیط دستور برای طول گسترده داره اگه یه آموزش گام به گام بذارید خیلی خوب میشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 با ورق 15 میخوایم یه ناودانی 380 بسازیم ( طول 500 ) ، طول گسترده و محل خط خم رو میخوام با نرم افزار بدست بیارم 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ اگه یه آموزش گام به گام بذارید خیلی خوب میشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3با ورق 15 میخوایم یه ناودانی 380 بسازیم ( طول 500 ) ، طول گسترده و محل خط خم رو میخوام با نرم افزار بدست بیارم مهندس به نظرم یک کتاب بگیری و شروع کنی خیلی بهتره راستش من وقت آموزش گام به گام رو ندارم سعی ام بر اینه در حد بضاعت رفع اشکال کنم فکر کنم تو یکی از کتابهای نیما جمشیدی یا مهندس علیپور حقیقی(اگه باشه تو جلد اولش هست) این محیط رو توضیح داده باشه 3 لینک به دیدگاه
qc_javadi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز یه سوال داشتم لینکی که گذاشتم یه تصویر یه بعدیه لطف کنید بگید که تو چه محیطی از کتیا بکشم و از چه روشی ؟ ممنون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده