Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ سلام;طبق مراحلی که گفتین پیش رفتم اما متاسفانه بازهم نشد. احتمالا دلیلش همونطور که گفتین نرم افزاری هستش. سلام اینم فیلمش توجه کن شاید تو فیلم معلوم نباشه بعد از انتخاب نقطه - ورق رو انتخاب کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mohsen500 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ سلام من یه مشکلی با قسمت Section view تو کتیا دارم وقتی با ابزار Algined Section view میخوام یه برش با زاویه بدم با ارور نشون داده تو عکس مواجه میشم نمیدونم مشکل چیه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ سلاممن یه مشکلی با قسمت Section view تو کتیا دارم وقتی با ابزار Algined Section view میخوام یه برش با زاویه بدم با ارور نشون داده تو عکس مواجه میشم نمیدونم مشکل چیه ؟ اگه همه چیو درست انجام داده باشی و ایجاد شده باشه از خود نرم افزاره - به خاطر قفل شکسته بودن اما اگه میخوای دقیقا بررسی کنیم باید مو به مو کارایی که انجام میدی رو بگی تا چک کنیم ببنیم علت چیه ... 3 لینک به دیدگاه
mohsen500 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ والا تا اونجا که میدونم همه چیز رو درست انجام دادم دوباره امروز همین کارو کردم مشکلی نداشت فکر کنم همون که گفتین ایراد از نرم افزار باشه 2 لینک به دیدگاه
mohsen500 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ سلام از دوستان کسی میدونه که چطور میشه با کتیا رزوه اینچی برای قطعات درست کرد ؟ 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ سلاماز دوستان کسی میدونه که چطور میشه با کتیا رزوه اینچی برای قطعات درست کرد ؟ سلام اینکه چطور میشه رزوه اینچی زد نمیدونم یعنی هیچ وقت نیاز پیدا نکردم که بررسیش کنم ولی خودم برا رزوه اینچی در تهیه نقشه دستی شماره استاندارشو وارد میکنم هر رزوه ای که زده بشه نشون که نمیده - حتی وقتی ازش Draft میگیریم بازم نشون نمیده - پس فقط میمونه اینکه بخوای گام و طولشو وارد کنی که اینو معمولا میشه از استاندارد کاملشو تایپ کرد روی عدد اندازه کلیک راست کن و property - اگه اشتباه نکنم تب پنجمی یا ششمی در محیط سازه ایش هم چنین مشکلی هست شاید بشه تو option گزینه ای پیدا کرد ولی برای ' محیط سازه ش ' من چیزی پیدا نکردم 2 لینک به دیدگاه
mohsen500 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ منم اتفاقا برای همین شماره استانداردها میخواستم ببینم خود نرم افزار گزینه ای برای رزوه اینچی داره یا نه یه سوال دیگه هم دارم منبعی برای آموزش کامل محیط آنالیز کتیا وجود داره ؟ چون یه سری نرم افزارها مثل Ansys کار باهاشون راحت نیست همین آنالیز کتیا کار منو راه میندازه 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ منم اتفاقا برای همین شماره استانداردها میخواستم ببینم خود نرم افزار گزینه ای برای رزوه اینچی داره یا نهیه سوال دیگه هم دارم منبعی برای آموزش کامل محیط آنالیز کتیا وجود داره ؟ چون یه سری نرم افزارها مثل Ansys کار باهاشون راحت نیست همین آنالیز کتیا کار منو راه میندازه برا استاندارها کتاب عبدالله ولی نژاد خوبه کتابهای دیگه هم هستن کاتالوگ کتیا رو هم نگاه بنداز منبع فکر کنم تو کتاب وکیلی - (با عنوان المان محدود) ترجمه هلپ هست خود تحلیل کتیا ضعیفه کسایی هم که با کتیا تحلیل میکنن با خود کتیا انجام نمیدن بلکه simdesigner رو روش نصب میکنن و از این استفاده میکنن جوابهاش مقایسه شده - قابل قبوله فقط یه کتاب کم حجم از simdesigner تو بازار هست - مولف آقای روحانی - انتشاراتشو یادم نیست که cd همراهش هست 2 لینک به دیدگاه
mohsen500 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ برا استاندارها کتاب عبدالله ولی نژاد خوبه کتابهای دیگه هم هستن کاتالوگ کتیا رو هم نگاه بنداز منبع فکر کنم تو کتاب وکیلی - (با عنوان المان محدود) ترجمه هلپ هست خود تحلیل کتیا ضعیفه کسایی هم که با کتیا تحلیل میکنن با خود کتیا انجام نمیدن بلکه simdesigner رو روش نصب میکنن و از این استفاده میکنن جوابهاش مقایسه شده - قابل قبوله فقط یه کتاب کم حجم از simdesigner تو بازار هست - مولف آقای روحانی - انتشاراتشو یادم نیست که cd همراهش هست ممنون از جوابتون من میخواستم برای تحلیل سراغ Abaqus برم. شما کدومش رو برای من که با کتیا کار کردم بیشتر توصیه میکنید ؟ (کارم بیشتر تحلیل نیروهای وارد به قطعات مکانیکی و مقدار تنش و جابجایی و .... هست) 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ ممنون از جوابتونمن میخواستم برای تحلیل سراغ Abaqus برم. شما کدومش رو برای من که با کتیا کار کردم بیشتر توصیه میکنید ؟ (کارم بیشتر تحلیل نیروهای وارد به قطعات مکانیکی و مقدار تنش و جابجایی و .... هست) من خودم قبل از اینکه آباکوسو شروع کنم میخواستم با Simdesigner کار کنم ... Simdesigner دامنه تحلیل هاش محدوده ولی آباکوس و انسیس دامنه گسترده ای از مسائل رو دربرداره آباکوس خوبه 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ دوستان عزیز کتیا کار لینک دانلود نرم افزار simdesigner رو تو صفحه اصلی بخش نرم افزار های مکانیک گذاشتم اگه میخواهید دان کنید الان لینکهاش سالمه - با توجه به بستن از سرور اصلی به خاطر کپی رایت ممکنه ببندنش 4 روز دیگه نیایید بگید لینکهاش مشکل دارهااااااااا 3 لینک به دیدگاه
MHM1365 390 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ سلام می خوام یه منحنی بصورت پارامتریک بکشم و بعد به یک شکل تبدیلش کنم لطفا راهنمایی کنید 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ سلام می خوام یه منحنی بصورت پارامتریک بکشم و بعد به یک شکل تبدیلش کنم لطفا راهنمایی کنید سلام مهندس جان اولا سوالت به طور کامل مشخص نیست ثانیا اما چندتا راه برا رسم منحنی و بعدش تبدیل به سطح هست یکیش مربوط به part design هست و اون یکی توی محیط سیم و سطحه 4 لینک به دیدگاه
MHM1365 390 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ سلام مهندس جاناولا سوالت به طور کامل مشخص نیست ثانیا اما چندتا راه برا رسم منحنی و بعدش تبدیل به سطح هست یکیش مربوط به part design هست و اون یکی توی محیط سیم و سطحه بله این که چطوری و کجاها میشه منحنی رسم کرد رو می دونم مشکل من اینه که یک منحی با معادله خاص دارم بعد از تعریف پارامترها و معادله حالا می خوام منحنی رو بکشم ولی نمی دونم چجوری بکشم که بشه معادله رو براش اعمال کرد با اسپیلاین نمی شه و جور دیگه من بلد نیستم 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ بله این که چطوری و کجاها میشه منحنی رسم کرد رو می دونممشکل من اینه که یک منحی با معادله خاص دارم بعد از تعریف پارامترها و معادله حالا می خوام منحنی رو بکشم ولی نمی دونم چجوری بکشم که بشه معادله رو براش اعمال کرد با اسپیلاین نمی شه و جور دیگه من بلد نیستم باید از دستور low استفاده کنی همون رابطه ای که داری رو باید وارد کنی منتها باید تغییرات مربوط به نرم افزار کتیا رو اعمال کنی تا بپذیره مثلا عدد پی تو کتیا اینجوری باید وارد کنی PI با حروف بزرگ و ... من خیلی وقته انجام ندادم اگه میخوای معادلتو بفرست تا 2-3 روزی با هم روش کار کنیم راستی میتونی برای اینکار از دستور sweep استفاده کنی و یه گزینه داره که میتونی حالت یا معادله رو براش تعریف کنی کار سختی نیست فقط یکم باید تمرین کرد 3 لینک به دیدگاه
mohsen500 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ سلام من مدتی هست که تو محل کارم یه مشکلی با catia پیدا کردم از وقتی ویندوز رو از XP به 7 ارتقاع دادم با اینکه کامپیوتر قوی ای هست ولی خیلی نرم افزار کند عمل می کنه. ( تو خونه هم همین مشکل رو دارم ) بعلاوه اینکه وقتی تو محیط Drafting می خوام از قسمت Raster تو Properties یک نما با رنگهای واقعی از قطعه درست کنم با این ارور مواجه میشم. هرچقدر هم سایز نما رو عوض میکنم فرقی نمیکنه . یه سوال هم دارم. آیا میشه نمودار کرنش یک قطعه رو تو catia مشاهده کرد ؟ با تشکر 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ سلاممن مدتی هست که تو محل کارم یه مشکلی با catia پیدا کردم از وقتی ویندوز رو از XP به 7 ارتقاع دادم با اینکه کامپیوتر قوی ای هست ولی خیلی نرم افزار کند عمل می کنه. ( تو خونه هم همین مشکل رو دارم ) بعلاوه اینکه وقتی تو محیط Drafting می خوام از قسمت Raster تو Properties یک نما با رنگهای واقعی از قطعه درست کنم با این ارور مواجه میشم. هرچقدر هم سایز نما رو عوض میکنم فرقی نمیکنه . یه سوال هم دارم. آیا میشه نمودار کرنش یک قطعه رو تو catia مشاهده کرد ؟ با تشکر سلام من تا حالا این کار رو نکردم یعنی زمانی که نیاز داشتم نمای ایزومتریک رنگی مدلمو داشته باشم از عکسش استفاده کردم یه عکس زمینه سفید و ایمپورت به محیط drafting حالا بعد امتحان میکنم ببینم نتیجه کار شما چطوره نمودار کرنش میخواهید بگیرید یا قرار یه فایلی رو باز کنید در محیط تحلیل کتیا قطعا این امکان هست چرا که ابتدایی ترین خروجی های یه تحلیل مکانیکی بررسی تنش و کرنش و جابجایی هست من با این محیط کار نمیکنم ولی یکم وقت بزارید میتونید یه تحلیل درش انجام بدید 2 لینک به دیدگاه
mohsen500 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ سلام من تا حالا این کار رو نکردم یعنی زمانی که نیاز داشتم نمای ایزومتریک رنگی مدلمو داشته باشم از عکسش استفاده کردم یه عکس زمینه سفید و ایمپورت به محیط drafting حالا بعد امتحان میکنم ببینم نتیجه کار شما چطوره نمودار کرنش میخواهید بگیرید یا قرار یه فایلی رو باز کنید در محیط تحلیل کتیا قطعا این امکان هست چرا که ابتدایی ترین خروجی های یه تحلیل مکانیکی بررسی تنش و کرنش و جابجایی هست من با این محیط کار نمیکنم ولی یکم وقت بزارید میتونید یه تحلیل درش انجام بدید من یک دیافراگم استیل درست کردم که وقتی بهش نیروی مورد نظر رو وارد میکنم میتونم Displacement و تنش رو توش ببینم اما به یک نمودار کرنش هم ازش احتیاج دارم . خودم هرچی گشتم هیچی پیدا نکردم. متاسفانه با Abaqus هم آشنایی ندارم وگرنه مشکل حل بود مشکل کند بودن نرم افزار هم که دیگه خیلی داره اذیت میکنه. من الان با R20 کار میکنم. ممکنه R21 این مشکل رو نداشته باشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ من یک دیافراگم استیل درست کردم که وقتی بهش نیروی مورد نظر رو وارد میکنم میتونم Displacement و تنش رو توش ببینم اما به یک نمودار کرنش هم ازش احتیاج دارم . خودم هرچی گشتم هیچی پیدا نکردم. متاسفانه با Abaqus هم آشنایی ندارم وگرنه مشکل حل بودمشکل کند بودن نرم افزار هم که دیگه خیلی داره اذیت میکنه. من الان با R20 کار میکنم. ممکنه R21 این مشکل رو نداشته باشه ؟ راستش من با تحلیل کتیا کار نمیکنم ولی چیزی نیست که نشده حلش کرد اگه فهمیدم بهت خبر میدم 1 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان این سوال رو توی تالار همسایه پرسیدم کسی ج نداد 1- آقا فرق Catia V5R21 با CATIA V5-6R2012 چیه ؟!؟ 2- کتیا رو میشه آپگرید کرد ؟ یعنی من که رلیز 19 از یه کرک دیگه دارم میتونم رلیز 21 رو نصب کنم ؟ یا باید ورژن قبلی رو پاک کنم ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده