* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 اسفند، 2011 :ws28:..محمد میدونه سخته میخواد بدش به تو گول نخور هنوز قبول نکردم دارم روش فکر میکنم :hapydancsmil: چیه دارین خیالبافی می کنین؟؟ :hapydancsmil: نه بابا خیالبافی کجا بود خودش گفت با این فعالیتی که درام حیفه یه پست خوب تو انجمن بهم نده ؛مونده یه پست کلیدی بده بهم
سـارا 20071 ارسال شده در 30 اسفند، 2011 هنوز قبول نکردم دارم روش فکر میکنم :hapydancsmil:نه بابا خیالبافی کجا بود خودش گفت با این فعالیتی که درام حیفه یه پست خوب تو انجمن بهم نده ؛مونده یه پست کلیدی بده بهم آخه دیده هربار میاد ، چراغ تورو روشن می بینه ، گفت یه جوری از شرمندگیت دربیاد حتما 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 اسفند، 2011 آخه دیده هربار میاد ، چراغ تورو روشن می بینه ، گفت یه جوری از شرمندگیت دربیاد حتما آره دیگه
zahra22 19502 ارسال شده در 30 اسفند، 2011 چیطوری خانوم مهندس؟ :hapydancsmil: خوووووووووووووووووووووووووووووووب خوووووووووووووووووووووووبم مهندس :music: تو چطوررررررررررری ؟:hapydancsmil: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 اسفند، 2011 خوووووووووووووووووووووووووووووووب خوووووووووووووووووووووووبم مهندس :music:تو چطوررررررررررری ؟:hapydancsmil: منم خوبم؛ درگیر درس و پروژم دیگه؛:icon_pf (34): این ترم طرحمون خیلی مسخره بود؛ هنوز استاد پلانامونو باهامون کرکسیون نکرده؛ الان داشتم رو اون کار میکردم؛ یکم هم بغلش آنتراک میگیرم میام تو انجمن(البته بیشتر تو انجمنم و آنتراک میگیرم میرم پلان میکشم )
zahra22 19502 ارسال شده در 30 اسفند، 2011 منم خوبم؛ درگیر درس و پروژم دیگه؛:icon_pf (34): این ترم طرحمون خیلی مسخره بود؛ هنوز استاد پلانامونو باهامون کرکسیون نکرده؛ الان داشتم رو اون کار میکردم؛ یکم هم بغلش آنتراک میگیرم میام تو انجمن(البته بیشتر تو انجمنم و آنتراک میگیرم میرم پلان میکشم ) خیلی به خودت سخت نگیر خسته میشیاااااا 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 فروردین، 2012 خیلی به خودت سخت نگیر خسته میشیاااااا باشه :hapydancsmil: راستی این لیست رو نگاه؛ تعداد پست و اسماشونو ؛ چه افرادی قبلا اینجا بودنا؛ کیمیا ؛ آناستازیا و....ا ینا معلوم نیست کجان؛
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 فروردین، 2012 برین سر درس و مشقتون ببینم موقع استراحتمه :hapydancsmil: وااااااای؛ ساراااااااااااا, اون عکس پایینو دیددی؟ چقدر اینجا فعال بودی و پست دادیا:hapydancsmil:
سـارا 20071 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 وااااااای؛ ساراااااااااااا, اون عکس پایینو دیددی؟ چقدر اینجا فعال بودی و پست دادیا:hapydancsmil: آره هااااااااا چقدر پر حرف بودم من 1
*mini* 37779 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 باشه :hapydancsmil: راستی این لیست رو نگاه؛ تعداد پست و اسماشونو ؛ چه افرادی قبلا اینجا بودنا؛ کیمیا ؛ آناستازیا و....ا ینا معلوم نیست کجان؛ اااااااااااااااااااااااااااااااااا من چقده پست دادم.............. اینو از کوجا اوردی ونوسی؟ 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 فروردین، 2012 #4b0082] 837903]اااااااااااااااااااااااااااااااااا:w58:من چقده پست دادم.............. اینو از کوجا اوردی ونوسی؟ فقط ما ادمینا میتونیم ببینیمش . . . . . . . . . جلو اسم تاپیک؛ تو صفحه قبلیه؛ نوشته پاسخ ها : 36 (برا مثالا) رو اون عدد بزنی؛ اینارو نشون میده
Mehr@z 1092 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 سلام منم فقط خواستم اسمم بیوفته تو اون لیسته واسه همین این اسپم رو دادم راستی جریان این تاپیک چیه؟ قراره اینجا چیکار کنیم 4
.FatiMa 36560 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 سلاممنم فقط خواستم اسمم بیوفته تو اون لیسته واسه همین این اسپم رو دادم راستی جریان این تاپیک چیه؟ قراره اینجا چیکار کنیم اینجا اسپم بازار معماریه هر چی دل تنگت می خواد بگو:دی 3
سـارا 20071 ارسال شده در 26 فروردین، 2012 الان که موقع تحویل پروژه هاس و هیچ کدوممنون وقت سر خاروندنم نداریم... بزارین از شرشون خلاص بشیم بعدش دوباره خدمت می رسم مثل تابستون با تاپیک شاخ به شاخ و اسکیس و مقاله خونییییییییی :gnugghender:خودتونو آماده کنین که بیام بهتون گیر بدم:gnugghender: نامرده هر کی بزنه زیر قولش شرکت نکنه 3
ارسالهای توصیه شده