* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 اسفند، 2011 [h=2]مهندسی معماری (76 مشاهده)[/h] [h=2]مهندسی مکانیک(13 مشاهده)[/h] [h=2]مهندسی برق(5 مشاهده)[/h] [h=2]مهندسی کامپیوتر(4 مشاهده)[/h] [h=2]مهندسی عمران(6 مشاهده)[/h] [h=2]مهندسی شهرسازی(10 مشاهده)[/h] [h=2]گفتگوی آزاد(11 مشاهده)[/h] ایوللللللللللللللل تالار معماری:hapydancsmil:
.FatiMa 36560 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 ایوللللللللللللللل تالار معماری:hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: حالا من یه بار 90 و خورده ای دیده بودم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 اسفند، 2011 :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: حالا من یه بار 90 و خورده ای دیده بودم ووووووووووووووووووووووووی:hapydancsmil: خیلی عالیه :hapydancsmil: این 76 نفر کجا هستند؟ بعضیا مهمانن؛ تو تاپیکا میان دیگه؛ :hapydancsmil:
lilac 5892 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 70 نفرشون مهمانن:icon_razz: مهمان حبیب خداست ولی نه 70 تا....... 1
سـارا 20071 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 70 نفرشون مهمانن:icon_razz: این به خاطر مهمان نواز بودن معماراس 2
*mini* 37779 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil:
*mini* 37779 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 اره والا اوون همه اسپمر داریم توو تالار..به جای اینکه بیان اینجا تخلیه کنن خودشونو میرن توو تالارای تخصصی پاشین بیاین اینجا بینمممممممممممممممممممم 1
سـارا 20071 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 حالا نه اینکه همش صبح تا شب اینجا باشنا..ولی هرچندوقت یه بار بیان لااقل یه حال و احوالی بپرسیم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 اسفند، 2011 اره والااوون همه اسپمر داریم توو تالار..به جای اینکه بیان اینجا تخلیه کنن خودشونو میرن توو تالارای تخصصی پاشین بیاین اینجا بینمممممممممممممممممممم حالا که بچه خوبی شدم و پستای علمی میدم ،چرا منو اخفال میکنین آخه
*mini* 37779 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 حالا که بچه خوبی شدم و پستای علمی میدم ،چرا منو اخفال میکنین آخه الهییییییییییییییییییییییییییی دلم کباب شد ونوس:hapydancsmil: آخخیییییییی.....اون دفه رفته بود صفحات قبلی رو میدیدم....دختر چه کل کلایی که نمیکردم......خودم مونده بودم اوون همه حرف قلمبه رو از کجا میاوردم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 اسفند، 2011 الهیییییییییییییییییییییییییییدلم کباب شد ونوس:hapydancsmil: آخخیییییییی.....اون دفه رفته بود صفحات قبلی رو میدیدم....دختر چه کل کلایی که نمیکردم......خودم مونده بودم اوون همه حرف قلمبه رو از کجا میاوردم خدایی راست میگی مینا؛ منم گاهی پستای قدیمم رو میبینم؛ میگم این حرفا رو من کی زدم !!!!!!!!!!!! چه جوری اینا به ذهنم رسیدن و....
ارسالهای توصیه شده