سـارا 20071 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 چرا همچین فکری کردی!!! فعلا وقت تحویل پروژه و امتحاناست، و نزدیک کنکور ارشد؛ همه فعالیتاشون کم شده، بزارین پروژهامو بدممممممممممممممم 2
*mini* 37779 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 احساس می کنم به یه کاربر بی مصرف تالار معماری تبدیل شدم . نظر شما چیه؟؟؟؟ نشنوماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1
سـارا 20071 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 :vahidrk::vahidrk:نشنوماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خو 1
*mini* 37779 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 سلام بر همگی.............. سولووووووووووووووووم آقا مصطفییییییییییییییییییییی خوش اومدیییییییییییییییی
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 30 فروردین، 2012 سولووووووووووووووووم آقا مصطفیییییییییییییییییییییخوش اومدیییییییییییییییی ممنون مینا خانوم.... چه خبر...؟ اهان ی چیزی...میدونی تعداد واحد های گذرانده در مقطع کارشناسی چند واحده؟
سـارا 20071 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 بچه ها می دونین اون چیزی ما دانشجوهای معماری همیشه کم داریم چیه؟؟؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 بچه ها می دونین اون چیزی ما دانشجوهای معماری همیشه کم داریم چیه؟؟؟ چیه ؟؟؟وقت ؟؟
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 چیه ؟؟؟وقت ؟؟ :ws3:وقت که همیشه کم داریم..... دیروز کار طرح 4 را در دقیقه 90 تحویل دادم.... حسابشو کن استاد 5 پرواز داشت و من ساعت 3:45 کار را تحویلش دادم..... کم مونده بود خفم کنه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 :ws3:وقت که همیشه کم داریم..... دیروز کار طرح 4 را در دقیقه 90 تحویل دادم.... حسابشو کن استاد 5 پرواز داشت و من ساعت 3:45 کار را تحویلش دادم..... کم مونده بود خفم کنه شماها چقدر زود تحویل دادینا؛ ما تازه 18 بهمن کرکسیونه طرح 4 رو داریم:persiana__hahaha: حالا چطور بود؟ خوب تحویل دادین ؟؟ خسته نباشید:hapydancsmil:
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 شماها چقدر زود تحویل دادینا؛ ما تازه 18 بهمن کرکسیونه طرح 4 رو داریم:persiana__hahaha: حالا چطور بود؟ خوب تحویل دادین ؟؟ خسته نباشید:hapydancsmil: آره خوب بود.... ایشالله بعد از کنکور کار را می ذارم تو تالار ... ولی 10 روز خواب و خوراک نداشتم . روند حجمیم و طراحی پلان ها و هم حوزه بندی داغونم کرد... آخرشم کم مونده بود نتونم پلات بگیرم.... واقعا طراحی هتل و بیمارستان از سخت ترین طراحی ها هستند ... بیش از حد فضا دارند . و ارتباط های عمودی حساس در طبقات برای عملکرد بهتر ....
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 آره خوب بود.... ایشالله بعد از کنکور کار را می ذارم تو تالار ... ولی 10 روز خواب و خوراک نداشتم . روند حجمیم و طراحی پلان ها و هم حوزه بندی داغونم کرد... آخرشم کم مونده بود نتونم پلات بگیرم.... واقعا طراحی هتل و بیمارستان از سخت ترین طراحی ها هستند ... بیش از حد فضا دارند . و ارتباط های عمودی حساس در طبقات برای عملکرد بهتر .... هتل طراحی کردین یا بیمارستان؟؟؟ ما طرحمون هتله؛ تازه میخوام از یکشنبه شروع کنم احتمالا آخر بهمن تحویلمونه؛ متاسفانه هتل چون روابط فضاهای داخلیش مهمتره خیلی سخته که بشه حجم خوبی ازش درآورد
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 هتل طراحی کردین یا بیمارستان؟؟؟ ما طرحمون هتله؛ تازه میخوام از یکشنبه شروع کنم احتمالا آخر بهمن تحویلمونه؛ متاسفانه هتل چون روابط فضاهای داخلیش مهمتره خیلی سخته که بشه حجم خوبی ازش درآورد گروه ما طراحی هتل ....بسیار سخت بود... اون گروه طراحی بیمارستان ... اون سخت تر . من که 3 ماه به کوببببب کار کردم. بسیار وقت گیر و طاقت فرسا بود. بسیاری از روابط باید در نظر بگیری . ایشالله که خوب تمومش کنی ..
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 گروه ما طراحی هتل ....بسیار سخت بود... اون گروه طراحی بیمارستان ... اون سخت تر . من که 3 ماه به کوببببب کار کردم. بسیار وقت گیر و طاقت فرسا بود. بسیاری از روابط باید در نظر بگیری . ایشالله که خوب تمومش کنی .. ما در طول ترم فقط مثل پایان نامه رو هتل کار کردیم؛(3 مااااااه فقط رو دیاگراما و روابط بودیم) واسه همین تو این قسمتش هیچ مشکلی نداریم ؛ پلانامون رو هم فقط یه بار با استاد کرکسیون کردیم؛ بد نبود, خوب بود؛:hapydancsmil: یکم دیگه روش کار کنیم تمومه,:hapydancsmil: ایشالله خوب تموم بشه :hapydancsmil: راستی واسه کنکور آماده اید ؟؟؟
سـارا 20071 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 چیه ؟؟؟وقت ؟؟ جواب درسته.100 امتیاز راستی واقعا فقط یه بار با استادتون کرکسیون کردین؟؟؟ چیزی هم یاد گرفتین؟؟ اصلا استاد کاراتون تو ذهنش هست؟؟؟ با غلامعلی داشتی؟؟؟ بگو استادت کیه باهاش طرح برندارم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 جواب درسته.100 امتیاز راستی واقعا فقط یه بار با استادتون کرکسیون کردین؟؟؟ چیزی هم یاد گرفتین؟؟:w58: اصلا استاد کاراتون تو ذهنش هست؟؟؟ با غلامعلی داشتی؟؟؟ بگو استادت کیه باهاش طرح برندارم آره ؛ غلامعلی بود, نه بابا چی چی یادش باشه!!! این ترم نداره که, فقط مهردوست و شفیعی دارن, نهایی هم مهردوست و شفیعی و مومن دارن,کارورزی هم همین 3 تا دارن, من میخوام با شفیعی بردارم دوستام میگن نه سااارااا, من و عاطفه قرار بود امروز بریم دانشگاه و سمینارمونو باهم جمع بندی کنیم(سازه بتنی) برف اومده راه بسته شد نتونست بیاد؛ آخه من چقده بدشانسم
سـارا 20071 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 آره ؛ غلامعلی بود, نه بابا چی چی یادش باشه!!! این ترم نداره که, فقط مهردوست و شفیعی دارن, نهایی هم مهردوست و شفیعی و مومن دارن,کارورزی هم همین 3 تا دارن, من میخوام با شفیعی بردارم دوستام میگن نه سااارااا, من و عاطفه قرار بود امروز بریم دانشگاه و سمینارمونو باهم جمع بندی کنیم(سازه بتنی) برف اومده راه بسته شد نتونست بیاد؛ آخه من چقده بدشانسم کلی جواب تایپ کردم ولی همش پرید می گم کاش با غلامعلی بر نمی داشتی اگه می دونستی اینجوریه...آخه مگه می شه نما و برش ها کرکسیون نشه؟؟ ماکه اینهمه کرکسیون کردیم ، باز جلسه آخر کرکسیون هم کلی سوال داشتیم راستی عاطفه مگه از کجا می خواد بیاد که راه بسته شده؟؟؟برفی نیومده که کنفرانس سازه چجوریه؟؟؟ باید تو کلاس کنفرانس داد؟؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 کلی جواب تایپ کردم ولی همش پرید می گم کاش با غلامعلی بر نمی داشتی اگه می دونستی اینجوریه...آخه مگه می شه نما و برش ها کرکسیون نشه؟؟ ماکه اینهمه کرکسیون کردیم ، باز جلسه آخر کرکسیون هم کلی سوال داشتیم :icon_pf (34): راستی عاطفه مگه از کجا می خواد بیاد که راه بسته شده؟؟؟برفی نیومده که کنفرانس سازه چجوریه؟؟؟ باید تو کلاس کنفرانس داد؟؟ :icon_pf (34)::icon_pf (34): خب از کجا میدونستم اینجوریه؛ تازش هم؛ بد نبود که ؛ در طول ترم خوش گذشت بهمون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از شفت, کنفرانسه دیگه؛ مثل بقیه درسا...مردیم اینقد این ترم کنفرانس دادیم:icon_razz:
ارسالهای توصیه شده