رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

چرا همچین فکری کردی!!!

فعلا وقت تحویل پروژه و امتحاناست، و نزدیک کنکور ارشد؛ همه فعالیتاشون کم شده، (2343).gif

بزارین پروژهامو بدممممممممممممممم hapydancsmil.gif

• Like 2
  • پاسخ 7.9k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

ارسال شده در
احساس می کنم به یه کاربر بی مصرف تالار معماری تبدیل شدم :4564:. نظر شما چیه؟؟؟؟:w02:

vahidrk.gifvahidrk.gif

نشنوماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

• Like 1
ارسال شده در
:vahidrk::vahidrk:

نشنوماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خو hanghead.gif

• Like 1
ارسال شده در

آمدم کسی نبود...........:ws37:

ارسال شده در

:2eaoapgxehimkak1y7e

~M~O~J~ مهمان
ارسال شده در

سلام بر همگی..............:w02:

ارسال شده در
سلام بر همگی..............:w02:

سولووووووووووووووووم آقا مصطفییییییییییییییییییییی

خوش اومدیییییییییییییییی

:w02:

~M~O~J~ مهمان
ارسال شده در
سولووووووووووووووووم آقا مصطفییییییییییییییییییییی

خوش اومدیییییییییییییییی

:w02:

ممنون مینا خانوم....

چه خبر...؟

اهان ی چیزی...میدونی تعداد واحد های گذرانده در مقطع کارشناسی چند واحده؟

ارسال شده در

بچه ها می دونین اون چیزی ما دانشجوهای معماری همیشه کم داریم چیه؟؟؟ :banel_smiley_4:

* v e n o o s * مهمان
ارسال شده در
بچه ها می دونین اون چیزی ما دانشجوهای معماری همیشه کم داریم چیه؟؟؟ :banel_smiley_4:

چیه ؟؟؟وقت ؟؟:whistle:

Bahram Sh مهمان
ارسال شده در

:ws3::ws3:وقت که همیشه کم داریم..... دیروز کار طرح 4 را در دقیقه 90 تحویل دادم.... حسابشو کن استاد 5 پرواز داشت و من ساعت 3:45 کار را تحویلش دادم..... کم مونده بود خفم کنه:ws3:

* v e n o o s * مهمان
ارسال شده در
:ws3::ws3:وقت که همیشه کم داریم..... دیروز کار طرح 4 را در دقیقه 90 تحویل دادم.... حسابشو کن استاد 5 پرواز داشت و من ساعت 3:45 کار را تحویلش دادم..... کم مونده بود خفم کنه:ws3:

شماها چقدر زود تحویل دادینا؛ ما تازه 18 بهمن کرکسیونه طرح 4 رو داریم:persiana__hahaha:

حالا چطور بود؟ خوب تحویل دادین ؟؟ خسته نباشید:hapydancsmil:

Bahram Sh مهمان
ارسال شده در
شماها چقدر زود تحویل دادینا؛ ما تازه 18 بهمن کرکسیونه طرح 4 رو داریم:persiana__hahaha:

حالا چطور بود؟ خوب تحویل دادین ؟؟ خسته نباشید:hapydancsmil:

آره خوب بود.... ایشالله بعد از کنکور کار را می ذارم تو تالار ... ولی 10 روز خواب و خوراک نداشتم . روند حجمیم و طراحی پلان ها و هم حوزه بندی داغونم کرد... آخرشم کم مونده بود نتونم پلات بگیرم.... واقعا طراحی هتل و بیمارستان از سخت ترین طراحی ها هستند ... بیش از حد فضا دارند . و ارتباط های عمودی حساس در طبقات برای عملکرد بهتر ....:ws3:

* v e n o o s * مهمان
ارسال شده در
آره خوب بود.... ایشالله بعد از کنکور کار را می ذارم تو تالار ... ولی 10 روز خواب و خوراک نداشتم . روند حجمیم و طراحی پلان ها و هم حوزه بندی داغونم کرد... آخرشم کم مونده بود نتونم پلات بگیرم.... واقعا طراحی هتل و بیمارستان از سخت ترین طراحی ها هستند ... بیش از حد فضا دارند . و ارتباط های عمودی حساس در طبقات برای عملکرد بهتر ....:ws3:

هتل طراحی کردین یا بیمارستان؟؟؟

ما طرحمون هتله؛ تازه میخوام از یکشنبه شروع کنم(279).gif احتمالا آخر بهمن تحویلمونه؛

متاسفانه هتل چون روابط فضاهای داخلیش مهمتره خیلی سخته که بشه حجم خوبی ازش درآورد:sigh:

Bahram Sh مهمان
ارسال شده در
هتل طراحی کردین یا بیمارستان؟؟؟

ما طرحمون هتله؛ تازه میخوام از یکشنبه شروع کنم(279).gif احتمالا آخر بهمن تحویلمونه؛

متاسفانه هتل چون روابط فضاهای داخلیش مهمتره خیلی سخته که بشه حجم خوبی ازش درآورد:sigh:

گروه ما طراحی هتل ....بسیار سخت بود... اون گروه طراحی بیمارستان ... اون سخت تر .

من که 3 ماه به کوببببب کار کردم. بسیار وقت گیر و طاقت فرسا بود. بسیاری از روابط باید در نظر بگیری . ایشالله که خوب تمومش کنی ..:ws3:

* v e n o o s * مهمان
ارسال شده در
گروه ما طراحی هتل ....بسیار سخت بود... اون گروه طراحی بیمارستان ... اون سخت تر .

من که 3 ماه به کوببببب کار کردم. بسیار وقت گیر و طاقت فرسا بود. بسیاری از روابط باید در نظر بگیری . ایشالله که خوب تمومش کنی ..:ws3:

ما در طول ترم فقط مثل پایان نامه رو هتل کار کردیم؛(3 مااااااه فقط رو دیاگراما و روابط بودیم) واسه همین تو این قسمتش هیچ مشکلی نداریم ؛ پلانامون رو هم فقط یه بار با استاد کرکسیون کردیم؛ بد نبود, خوب بود؛:hapydancsmil:

یکم دیگه روش کار کنیم تمومه,:hapydancsmil:

ایشالله خوب تموم بشه :hapydancsmil:

راستی واسه کنکور آماده اید ؟؟؟(279).gif

ارسال شده در

جواب درسته.100 امتیاز :w02:

راستی واقعا فقط یه بار با استادتون کرکسیون کردین؟؟؟ چیزی هم یاد گرفتین؟؟w58.gifw58.gifw58.gif

اصلا استاد کاراتون تو ذهنش هست؟؟؟

با غلامعلی داشتی؟؟؟ بگو استادت کیه باهاش طرح برندارم :w02:

• Like 1
* v e n o o s * مهمان
ارسال شده در
جواب درسته.100 امتیاز :w02:

راستی واقعا فقط یه بار با استادتون کرکسیون کردین؟؟؟ چیزی هم یاد گرفتین؟؟:w58::w58::w58:

اصلا استاد کاراتون تو ذهنش هست؟؟؟

با غلامعلی داشتی؟؟؟ بگو استادت کیه باهاش طرح برندارم :w02:

آره ؛ غلامعلی بود, نه بابا چی چی یادش باشه!!!

این ترم نداره که, فقط مهردوست و شفیعی دارن, نهایی هم مهردوست و شفیعی و مومن دارن,کارورزی هم همین 3 تا دارن,

من میخوام با شفیعی بردارم دوستام میگن نه:4564:

سااارااا, من و عاطفه قرار بود امروز بریم دانشگاه و سمینارمونو باهم جمع بندی کنیم(سازه بتنی)

برف اومده راه بسته شد نتونست بیاد؛

آخه من چقده بدشانسم:4564:

ارسال شده در
آره ؛ غلامعلی بود, نه بابا چی چی یادش باشه!!!

این ترم نداره که, فقط مهردوست و شفیعی دارن, نهایی هم مهردوست و شفیعی و مومن دارن,کارورزی هم همین 3 تا دارن,

من میخوام با شفیعی بردارم دوستام میگن نه:4564:

سااارااا, من و عاطفه قرار بود امروز بریم دانشگاه و سمینارمونو باهم جمع بندی کنیم(سازه بتنی)

برف اومده راه بسته شد نتونست بیاد؛

آخه من چقده بدشانسم:4564:

کلی جواب تایپ کردم ولی همش پرید :banel_smiley_4:

می گم کاش با غلامعلی بر نمی داشتی اگه می دونستی اینجوریه...آخه مگه می شه نما و برش ها کرکسیون نشه؟؟hanghead.gif ماکه اینهمه کرکسیون کردیم ، باز جلسه آخر کرکسیون هم کلی سوال داشتیم icon_pf%20(34).gif

راستی عاطفه مگه از کجا می خواد بیاد که راه بسته شده؟؟؟برفی نیومده که hanghead.gif

کنفرانس سازه چجوریه؟؟؟ باید تو کلاس کنفرانس داد؟؟ icon_pf%20(34).gificon_pf%20(34).gif

• Like 1
* v e n o o s * مهمان
ارسال شده در
کلی جواب تایپ کردم ولی همش پرید :banel_smiley_4:

می گم کاش با غلامعلی بر نمی داشتی اگه می دونستی اینجوریه...آخه مگه می شه نما و برش ها کرکسیون نشه؟؟:hanghead: ماکه اینهمه کرکسیون کردیم ، باز جلسه آخر کرکسیون هم کلی سوال داشتیم :icon_pf (34):

راستی عاطفه مگه از کجا می خواد بیاد که راه بسته شده؟؟؟برفی نیومده که :hanghead:

کنفرانس سازه چجوریه؟؟؟ باید تو کلاس کنفرانس داد؟؟ :icon_pf (34)::icon_pf (34):

خب از کجا میدونستم اینجوریه؛ تازش هم؛ بد نبود که ؛ در طول ترم خوش گذشت بهمون:5c6ipag2mnshmsf5ju3

از شفت,

کنفرانسه دیگه؛ مثل بقیه درسا...مردیم اینقد این ترم کنفرانس دادیم:icon_razz:

• اضافه کردن...