*mini* 37779 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 هنوزم توو میتینگا با محمد حسین همدیگه رو میبینیم کل کلمون آآآآپ میشه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 اسفند، 2011 هنوزم توو میتینگا با محمد حسین همدیگه رو میبینیم کل کلمون آآآآپ میشه همون محمد حسین که دیگه کم میاد انجمن ؟؟؟ من نمیدونم چرا اینا اینقدر معمارارو اذیت میکنن!!!:hapydancsmil:
*mini* 37779 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 همون محمد حسین که دیگه کم میاد انجمن ؟؟؟ من نمیدونم چرا اینا اینقدر معمارارو اذیت میکنن!!!:hapydancsmil: اره.. شهرسازن دیگه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 اسفند، 2011 اره..شهرسازن دیگه و بسیار نسبت به معماران حسادت می ورزند
*mini* 37779 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 و بسیار نسبت به معماران حسادت می ورزند بسیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار
سـارا 20071 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 پاشید برید سر درس و مشقتون ببینم ای بابا من چشمام درد گرفته از بس پای کد نشستم واسه طررررررررررررح
poor!a 15131 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 4 دیواری معمارا و غیر معمارا به عنوان غیر معمار در خدمتتون هستم 1
سـارا 20071 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 به عنوان غیر معمار در خدمتتون هستم خوش اومدی.چه عجب یه مهمون در اینجارو زد مینااااااااااااا ونوسسسسسسسسسسس بیاین مهمون داریم :gnugghender:
poor!a 15131 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 خوش اومدی.چه عجب یه مهمون در اینجارو زد مینااااااااااااا ونوسسسسسسسسسسس بیاین مهمون داریم :gnugghender: ما نیز همسری معمار داریم از این رو معمار ها رو دوس داریم 1
arian ariaey 1755 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 مثله اینکه از خانوم مهناز خبری نیست(mahnaz.D ) اوایل که اومده بودم "نواندیشان" خیلی به این تاپیک سر می زدم. مهناز خانوم و کیمیا و آقای "برنابئو" هر شب اینجا بودن! یاد باد آن روزگاران یاد باد 1
سـارا 20071 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 ما نیز همسری معمار داریم از این رو معمار ها رو دوس داریم چه خانوم با شخصیت و با کمالاتی دارین یکم از پای کامپیوتر بلند شین اون بنده خدا هم بیاد عضو بشه افتخار آشنایی داشته باشیم مثله اینکه از خانوم مهناز خبری نیست(mahnaz.D ) اوایل که اومده بودم "نواندیشان" خیلی به این تاپیک سر می زدم. مهناز خانوم و کیمیا و آقای "برنابئو" هر شب اینجا بودن! یاد باد آن روزگاران یاد باد مهناز هنوزم هست.اما به این تاپیک سر نمی زنه زیاد...تو بخش های دیگه تالار پیداش می کنی خو الانم ما اینجاییم.بچه های قدیمی تر هم میان هر از گاهی 1
poor!a 15131 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 چه خانوم با شخصیت و با کمالاتی دارین یکم از پای کامپیوتر بلند شین اون بنده خدا هم بیاد عضو بشه افتخار آشنایی داشته باشیم من دارم همزمان تو دو رشته تحصیل میکنم هم ای تی هم معماری بس که ماکت ساختیم و کد کشیدیم و رفتیم شهر و روستاهای اطراف مردیم 1
arian ariaey 1755 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 مهناز هنوزم هست.اما به این تاپیک سر نمی زنه زیاد...تو بخش های دیگه تالار پیداش می کنی خو الانم ما اینجاییم.بچه های قدیمی تر هم میان هر از گاهی :hapydancsmil: بله,منظورم همین تاپیک بود!" برنابئو" هم پسر جالبی بود هر چند دوس داشت سر به سرم بذاره(چون تازه وارد بودم اما دلم واسش تنگ شده. شما رو هم کمو بیش می شناسم. از جمله کاربرایی هستی که خیلی به رشتت متعهدی. بیشتر اوقاتی که اسمتو تو انجمن دیدم ,تو تالار معماری پست می ذاشتی و البته از بچه های قدیمی هستی 1
hilda 13377 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 من دارم همزمان تو دو رشته تحصیل میکنمهم ای تی هم معماری بس که ماکت ساختیم و کد کشیدیم و رفتیم شهر و روستاهای اطراف مردیم حیف اون خانومت که تووئه کچل گرفتی خیلیم معماری خوبه مردم شانس دارن نمیفهمن که 1
سـارا 20071 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 من دارم همزمان تو دو رشته تحصیل میکنمهم ای تی هم معماری بس که ماکت ساختیم و کد کشیدیم و رفتیم شهر و روستاهای اطراف مردیم آهان یعنی به خانومت کمک می کنی؟؟؟؟ خوش به حالش واقعااا.....ما که تنها با دوستان باید پا می شدیم می رفتیم روستای اطراف و سر ساختمونا و .... ادامه بده البته
سـارا 20071 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 بله,منظورم همین تاپیک بود!" برنابئو" هم پسر جالبی بود هر چند دوس داشت سر به سرم بذاره(چون تازه وارد بودم اما دلم واسش تنگ شده. شما رو هم کمو بیش می شناسم. از جمله کاربرایی هستی که خیلی به رشتت متعهدی. بیشتر اوقاتی که اسمتو تو انجمن دیدم ,تو تالار معماری پست می ذاشتی و البته از بچه های قدیمی هستی آره برنابئو دیگه نمیاد.نمی دونم چرا...بچه باحالی بود ممنون از لطف شما 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 اسفند، 2011 به عنوان غیر معمار در خدمتتون هستم به به، آقای خوش شااااااااااانس ، مثل اینکه کم کم دارین به معماری علاقمند میشینا:hapydancsmil:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 اسفند، 2011 شیطونه می گه همه بچه های معمارو به زور دعوت کنم به این تاپیک منم اومدم
ارسالهای توصیه شده