*mini* 37779 ارسال شده در 26 بهمن، 2011 با کییییییییییییییییی؟؟ با ساراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 بهمن، 2011 بجاش من خیلی فعال شدم؛ هی چند نفر هم نصیحتم میکنن که بشین به درست برس نت رو کم کن
سـارا 20071 ارسال شده در 27 بهمن، 2011 بجاش من خیلی فعال شدم؛ هی چند نفر هم نصیحتم میکنن که بشین به درست برس نت رو کم کن خب تو دیگه بیش فعال شدی هر موقع شبانه روز میام تو هستی مگه تو درس نداری بچه؟ بشین ایستگاه طراحی کن که این هفته دیگه شوخی بردار نیست ما هم خودمونو درگیر تحلیل فضای شهری کردیم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 بهمن، 2011 خب تو دیگه بیش فعال شدی هر موقع شبانه روز میام تو هستی مگه تو درس نداری بچه؟ بشین ایستگاه طراحی کن که این هفته دیگه شوخی بردار نیست ما هم خودمونو درگیر تحلیل فضای شهری کردیم ای بابا؛ من دیگه برم به درسام برسم راستی سارا؛ سازه اتوبوست چیه؟؟؟؟ حسش نیست؛من چرا اینقد تنبل شدم، اصلا نمیتونم فکرمو متمرکز کنم و درس بخونم
سـارا 20071 ارسال شده در 27 بهمن، 2011 ای بابا؛ من دیگه برم به درسام برسم راستی سارا؛ سازه اتوبوست چیه؟؟؟؟ حسش نیست؛من چرا اینقد تنبل شدم، اصلا نمیتونم فکرمو متمرکز کنم و درس بخونم حالا گریه نکن دلت خوشه ها...سازم کجا بود من...این طرح و تحلیل مگه می زارن؟؟؟ درگیر تحلیلم اصلا فکرشو نکردم 1
سـارا 20071 ارسال شده در 27 بهمن، 2011 سلااااااااااام حانیههههههههه... تو چی کار می کنی با درسات ؟؟؟؟ ترم چندی اصلا؟؟ :gnugghender: 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 بهمن، 2011 سلااااااااااام حانیههههههههه...تو چی کار می کنی با درسات ؟؟؟؟ ترم چندی اصلا؟؟ :gnugghender: میخونمشون 4:icon_redface: 2
*mini* 37779 ارسال شده در 27 بهمن، 2011 سیلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام برو بچز فعاللللللللللللللللللللللللللللللل:hapydancsmil: 1
سـارا 20071 ارسال شده در 27 بهمن، 2011 ارههههههههه؟تو چه خبر سارایی؟ آرررررررهههههههههههههه خبر سلامتیییییییییی...خوافم میاد نمیدونم چرا نمیرم بخوابم 1
ارسالهای توصیه شده