!Hooman 10133 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 [/size][/size][/color]سلااااااااام معمارا اینجا معمارا اوونجا معمارا همه جا:hapydancsmil: من ب معماری خیلی علاقه دارم اگه برق نمیرفتم حتما معماری میرفتم :hapydancsmil: 4
*mini* 37779 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 من ب معماری خیلی علاقه دارم اگه برق نمیرفتم حتما معماری میرفتم :hapydancsmil: آفرین....به تو میگن چیز .....میگن.........چی میگن؟؟:JC_thinking: 4
Arpak 8511 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 سلام منم اومدم . خوش اومدم خودت جواب خودتو دادی دیگه جایی باسه ما نذاشتی نه ، سوال که نبود ، تو عمقش منظور داشتم نه جیگر ، شوما اون اعصاب و تسلط و اینا تو ذهنت باشه ، من صوبت نکردم کلا آخه علامت سوال داشت باسه اون گفتممنظورت تو حلقمآخه میدونی چیه جیگر من اصن اعصاب و تسلط و اینا تو ذهنم نمیگنجه سلاااااااااااااااااااام منم هستمااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: شمام باشااااااا...جایی نریااااااراستی خوش اومتی کلا به این انجمن 4
!Hooman 10133 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 آفرین....به تو میگن چیز .....میگن.........چی میگن؟؟:JC_thinking: چــــــــــــــــــی ؟ 3
H O P E 34655 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 من ب معماری خیلی علاقه دارم اگه برق نمیرفتم حتما معماری میرفتم :hapydancsmil: این وسعت عظیم محدوده ی سلایقت تو حلقم 4
H O P E 34655 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 آفرین....به تو میگن چیز .....میگن.........چی میگن؟؟:JC_thinking: همون چیز مفهوم بیشتری رو میرسونه 2
H O P E 34655 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 آخه علامت سوال داشت باسه اون گفتممنظورت تو حلقمآخه میدونی چیه جیگر من اصن اعصاب و تسلط و اینا تو ذهنم نمیگنجه خو چرا اخه ؟ یه ذره از اون بابات یاد بگیر ، عین خیالش نیس کلا تسلط چیز خوبیه باعث میشه بقیه احساس امنیت بیشتری کنن همینجوری کلی گفتما منظور و اینا نداشتم خدای نکرده 4
!Hooman 10133 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 این وسعت عظیم محدوده ی سلایقت تو حلقم از ویژگـــــی هامه حســــــــــــــــــودیت شد 3
H O P E 34655 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 از ویژگـــــی هامه حســــــــــــــــــودیت شد اوفففففففف ، کلا جون دادم در عمق این حسادت نیس خیلیم خفنه ، اینه که ... 3
H O P E 34655 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 از ی ناظر ارشد بعیده همچین چیزی تو امضاش باشه مگه ناظر ارشدا دل ندارن ؟ 2
!Hooman 10133 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 اوفففففففف ، کلا جون دادم در عمق این حسادت نیس خیلیم خفنه ، اینه که ... درکـــــــــت میکنم همه همینُ میگن 2
!Hooman 10133 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 مگه ناظر ارشدا دل ندارن ؟ ی گلُ بلبلی اخه این چیه .. انگار ی چی مصرف کرده 2
H O P E 34655 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 ی گلُ بلبلی اخه این چیه .. انگار ی چی مصرف کرده خالصانه داره میرقصه دل ملتو شاد میکنه خو 3
Farhad.Jonobi 2552 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 من اینجا چکار میکنم؟ اینجا کجاس؟ کی منو اورد اینجا؟ ها؟ کیه؟ کیههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
!Hooman 10133 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 خالصانه داره میرقصه دل ملتو شاد میکنه خو ولی خیلی باحالهههههههه 2
Arpak 8511 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 خو چرا اخه ؟ یه ذره از اون بابات یاد بگیر ، عین خیالش نیس کلا تسلط چیز خوبیه باعث میشه بقیه احساس امنیت بیشتری کنن همینجوری کلی گفتما منظور و اینا نداشتم خدای نکرده نیدونم ک برو از بابام بپرس ک از نظر ژنی و اینا به کی رفتم مگه خلم عینه بابام باشم کلافک کنم نی ک از بپگی دیدم این بی خیال بودنش چه عواقبِ بدی و چه تاثیراتِ مخربی روش گذاشته باسه همین کلا اصن به اون سمت گرایش پیدا نکردم نه خو احساس امنیتِ زیادیشم باعث میشه رودل کنن بقیه آخه میدونم جیگر...اصن منظورو اینا بلت نیستی داشته باشی تو خدا شاهده 3
ارسالهای توصیه شده