سـارا 20071 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 خب از کجا میدونستم اینجوریه؛ تازش هم؛ بد نبود که ؛ در طول ترم خوش گذشت بهمون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از شفت, کنفرانسه دیگه؛ مثل بقیه درسا...مردیم اینقد این ترم کنفرانس دادیم:icon_razz: آخه کنفرانس اونو دیگه کی بخونیم ماااااااااا؟؟ خداییش دیگه وقت این یکی رو ندارممممممممم همین تنپیم شرایط رو برسونم خودش کلیهههه 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 آخه کنفرانس اونو دیگه کی بخونیم ماااااااااا؟؟ خداییش دیگه وقت این یکی رو ندارممممممممم همین تنپیم شرایط رو برسونم خودش کلیهههه من دارم رو کنفرانسش کار میکنم
سـارا 20071 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 من دارم رو کنفرانسش کار میکنم تو تنظیمو تموم کردی آخه خب من وقت نداشتمممممممممممممم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 تو تنظیمو تموم کردی آخهخب من وقت نداشتمممممممممممممم نه؛ مطالبشو که جمع کردم؛ فقط مونده بخونمشو ویرایشش کنم؛فردا انجام میدم: Icon_pf (34):
سـارا 20071 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 نه؛ مطالبشو که جمع کردم؛ فقط مونده بخونمشو ویرایشش کنم؛فردا انجام میدم : Icon_pf (34): عههههههه...منم کلی مطلب پیدا کردم فعلا.هنوز نخوندم تا ببینم چی خوبه چی بده تا حالا دارم سرچ می کنم فردا هم وقت داریمااااااااااا
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 امروز آخرین پروژه ابن ترمم رو دادم؛ راحت شدم راستی؛ امروز تولد یکی از کاربرای تالار معماریه؛ [h=1] amin_architect22[/h] http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=17734 تولدش یه عالمه مباااارکه
شـاهین 8068 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 علیک سلوم خوفی؟ مدور چرا روز ولن این قدر پاچه خواریت رو کردم بم مدال ندادی؟:vahidrk:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 خوفی؟مدور چرا روز ولن این قدر پاچه خواریت رو کردم بم مدال ندادی؟:vahidrk: خوفم؛ خودت خوفی؟ تو فعالیت کن؛ مودال هم میگیری:vahidrk:
شـاهین 8068 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 خوفم؛ خودت خوفی؟ تو فعالیت کن؛ مودال هم میگیری:vahidrk: مفته بده مال بابات که نیست
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 مفته بده مال بابات که نیست تا چند وقت دیگه؛ فعالترین کاربر انتخاب میشه و مدال میگیره اصلا به من چه
سـارا 20071 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 اینجا جه خبرههههه... مینا کووووووووووووو؟؟؟؟ مهناز کوووووووووووووو؟؟؟؟ 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 خرداد، 2012 :hapydancsmil:ساختمان/سیمان/سنگ/سایت/سقف کاذب/سکشن/سایه روشن >>>هفت سین فقط هفت سین معماری!!!نوروز همه ی بچه های با صفای معماری مبارک :hapydancsmil:
*mini* 37779 ارسال شده در 20 خرداد، 2012 لک لک و گاو و اردک کبریت و گاز و فندک عید شما با کِل و جیغ و دمُبَک:w31::w31: مبارکِ مبارک 5
zahra22 19502 ارسال شده در 20 خرداد، 2012 عید همه معمارای گل گلاب هزاران هزار بار مبارک :hapydancsmil: ایشالا سال خوبی داشته باشید 2
ارسالهای توصیه شده