hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 5 مهر، 2011 من دیروز یکیشونو پتینه کردم :shad: نازی.خواب دیدی باز؟:ws28: 1
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 5 مهر، 2011 یاد کل کل بخیر یه تاپیک بود کل کل معماری شهرسازی عمران هنوز هم هستش؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 مهر، 2011 یاد کل کل بخیر یه تاپیک بود کل کل معماری شهرسازی عمران هنوز هم هستش؟ هستش
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 5 مهر، 2011 اون موقع من ، محمد حسین ، بردیا ، گاهی وقتا امین گاهی وقتا امیر رضا و چند تا دوستان با هم کل کل میکردیم. خوب بود اگه هر کی بتونه خوبیهای رشتشو به رخ حریف بکشه. خودش یه اموزش و یه جور تبلیغه. چه معمارها که به خاطر اون کل کل شهرساز نشدن :w00: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 مهر، 2011 اون موقع من ، محمد حسین ، بردیا ، گاهی وقتا امین گاهی وقتا امیر رضا و چند تا دوستان با هم کل کل میکردیم. خوب بود اگه هر کی بتونه خوبیهای رشتشو به رخ حریف بکشه. خودش یه اموزش و یه جور تبلیغه. چه معمارها که به خاطر اون کل کل شهرساز نشدن :w00: شما رشتتون چیه؟؟؟ :62izy85: من چند تا از پستای قدیم رو خوندم؛ خوبی یا بدیه این انجمنا اینه که خاطره ها ثبت میشن، یه جورایی شیبه دفتر خاطراته
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 6 مهر، 2011 شما رشتتون چیه؟؟؟ :62izy85: من چند تا از پستای قدیم رو خوندم؛ خوبی یا بدیه این انجمنا اینه که خاطره ها ثبت میشن، یه جورایی شیبه دفتر خاطراته من رشته تحصیلیم سایر رشته ها هست دیگه شهرسازی دانشگاه گیلان دارم 1
سـارا 20071 ارسال شده در 8 مهر، 2011 وآآآآآآآآآآییییییییییی, مرمممممممممممممممممت :icon_pf (34)::icon_pf (34): 1
ارسالهای توصیه شده