zahra22 19502 ارسال شده در 17 مهر، 2011 زهرااااااااااااااااااااااااا . . . . . . . . . . ونوووووووووووووووووووووووووووس 1
سـارا 20071 ارسال شده در 17 مهر، 2011 ونوس مگه مصالح و سقف کاذب و ..استاداتون تایید نکردن در طول ترم یا تو تحویل موقت؟؟؟؟ 1
*mini* 37779 ارسال شده در 17 مهر، 2011 برو بچ مهراز.......واسه مجله چه کردین؟ جوون من یه این دفه رو همکاری کنید ببندیمش اقلا:icon_pf (34): 1
سـارا 20071 ارسال شده در 17 مهر، 2011 برو بچ مهراز.......واسه مجله چه کردین؟جوون من یه این دفه رو همکاری کنید ببندیمش اقلا:icon_pf (34): یه سری مطلب فرستاده شد.بحث سر طراحی جلد و اینا بود....مگه بازم باید مطلب بفرستیم؟؟ :JC_thinking: 1
*mini* 37779 ارسال شده در 17 مهر، 2011 یه سری مطلب فرستاده شد.بحث سر طراحی جلد و اینا بود....مگه بازم باید مطلب بفرستیم؟؟ :JC_thinking: ای ول.....پس حله.......ببینم....طرح روو جلد......مهناز چیزی نگفت چرا
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 مهر، 2011 ونوووووووووووووووووووووووووووس ونوس مگه مصالح و سقف کاذب و ..استاداتون تایید نکردن در طول ترم یا تو تحویل موقت؟؟؟؟ نچ برا کفپوش چوب پنبه میخوام بذارم؛ سقف و دیوار چوب تو چی میذاری؟
سـارا 20071 ارسال شده در 17 مهر، 2011 ای ول.....پس حله.......ببینم....طرح روو جلد......مهناز چیزی نگفت چرا http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=57759&page=9 توی این تاپیک مهناز از بچه ها هم خواست تا یه طرح پیشنهاد بدن.. منکه هنوز وقت نکردم بشینم سرش :icon_pf (34): نچ برا کفپوش چوب پنبه میخوام بذارم؛ سقف و دیوار چوب تو چی میذاری؟ از ما تک تک مصالح رو به این صورت نخواستن.البته هر کسی مصالحی رو مد نظر داره.اما استادای ما بیشتر ازمون طرح کفسازی ( که نشون دهنده مسیر حرکتی یا فضای مکث و ...باشه) و کار روی جداره های داخلی .یعنی دیوار خالی نزاریم واسش یه طرحی داشته باشیم تا از یکنواختی در بیاد.اینارو هم تو ماکت بزرگنماییمون نشون می دیم.
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 17 مهر، 2011 بچه ها من چند روز حالم اصلا" خوب نیست. مجله رو می بندم. اگر تا 2 روز دیگه اینا خوب نشدم می فرستم برای مینا جمع و جورش کنه. ببخشید 3
سـارا 20071 ارسال شده در 17 مهر، 2011 بچه ها من چند روز حالم اصلا" خوب نیست. مجله رو می بندم.اگر تا 2 روز دیگه اینا خوب نشدم می فرستم برای مینا جمع و جورش کنه. ببخشید چی شده مهنازززززززززززززززز :icon_pf (34): 1
fargol_2408 3454 ارسال شده در 17 مهر، 2011 برو بچ مهراز.......واسه مجله چه کردین؟جوون من یه این دفه رو همکاری کنید ببندیمش اقلا:icon_pf (34): والا قرار بود بچه ها بفرستن طرحا رو حدود یک هفته هم میگذره اما خبری از کسی نیست!!! شایدم فرستادن به خود مهناز جون،نمیدونم اما تو تاپیک کسی نفرستاده 1
fargol_2408 3454 ارسال شده در 17 مهر، 2011 بچه ها من چند روز حالم اصلا" خوب نیست. مجله رو می بندم.اگر تا 2 روز دیگه اینا خوب نشدم می فرستم برای مینا جمع و جورش کنه. ببخشید ان شاءا... حالت بهتر میشه عزیزم :icon_gol: 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 18 مهر، 2011 مهرازاي عزيز نخ سوزن مينا كه منو به فعاليت علمي دعوت كرده حال بگو چه بايد بكنم مينا جون كه فعال باشم
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 18 مهر، 2011 چطوره راجع به وجوه مشترك معماري و شهرسازي بحث كنيم؟ آخه من هرچي ميكشم از دست اين معماراست چطور بيام باهاشون فعاليت علمي كنم
سـارا 20071 ارسال شده در 19 مهر، 2011 چطوره راجع به وجوه مشترك معماري و شهرسازي بحث كنيم؟آخه من هرچي ميكشم از دست اين معماراست چطور بيام باهاشون فعاليت علمي كنم آره اینم خوبه.بحث جالبی می شه. .البته بچه ها الان پیداشون نیست.از جمله خودم فردا که پروژمو تحویل بدم دیگه راحت می شم. 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 19 مهر، 2011 خب دوستاي معمار از كجا شروع كنيم؟ از اول اولش ميگم ميگن شهرسازي پايه ي عمران و معماريه توضيحش باشه واسه بعد تا چند وق پيش كه اكثر كاراي شهرسازيو معمارا انجام ميدادن واسه همينم تو مباحث شهرسازي يد طولاي دارن فك كنم بيشترين وجه اشتراكشون مياد تو طراحي شهري خودشو نشون ميده 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 مهر، 2011 خب دوستاي معمار از كجا شروع كنيم؟از اول اولش ميگم ميگن شهرسازي پايه ي عمران و معماريه توضيحش باشه واسه بعد تا چند وق پيش كه اكثر كاراي شهرسازيو معمارا انجام ميدادن واسه همينم تو مباحث شهرسازي يد طولاي دارن فك كنم بيشترين وجه اشتراكشون مياد تو طراحي شهري خودشو نشون ميده بعد 1 مرداد میام تا....
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 19 مهر، 2011 بعد 1 مرداد میام تا.... مياي كه چي هان هان هان بگو بگو اگه راس ميگي:Ghelyon: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 مهر، 2011 مياي كه چي هان هان هان بگو بگو اگه راس ميگي:Ghelyon: میای اینجا دود و دم راه میندازی که چی؟؟؟!! ا:icon_razz: بعد 1 مرداد میام دیگه این امید وکیلی چخد هواتو داره؛ تند تند از پستات تشکر میکنه
ارسالهای توصیه شده