* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 شهریور، 2011 دوستان سلامممممممممممممم :62izy85: سلاااااااااااااام سارا، سارا مبانی نظری:icon_pf (34): بله؟؟؟ مشکلی هست؟؟؟؟ خوشم میاد اینجا بچه های رشته های دیگه بیشتر از معماریا سر می زنن میدونی چیه سارا؛ این شهرسازا تو حسرت اینن که معماری نمیخونن، حالا میان یه سری اینجا میزنن و افسوس میخورن
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 خوشم میاد اینجا بچه های رشته های دیگه بیشتر از معماریا سر می زنن :banel_smiley_4: بله؟؟؟ مشکلی هست؟؟؟؟ میدونی چیه سارا؛ این شهرسازا تو حسرت اینن که معماری نمیخونن، حالا میان یه سری اینجا میزنن و افسوس میخورن خیر مشکل خاصی نیست. در رابطه با قضیه معمار شدن هم باید بگم که جوک سال رو گفتید بنده هیچ علاقه ای به این رشته مسخره ندارم:w00:
سـارا 20071 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 سلاااااااااااااام سارا، سارا مبانی نظری:icon_pf (34): میدونی چیه سارا؛ این شهرسازا تو حسرت اینن که معماری نمیخونن، حالا میان یه سری اینجا میزنن و افسوس میخورن مبانی نظریییییییییییییییییی :icon_pf (34): گل گفتیییییییییییییییی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 شهریور، 2011 :banel_smiley_4: خیر مشکل خاصی نیست. در رابطه با قضیه معمار شدن هم باید بگم که جوک سال رو گفتید بنده هیچ علاقه ای به این رشته مسخره ندارم:w00: عههه، جوک سال رو من یجا دیگه شنیده بودم، حرص نخور، شهرسازی هم رشته بدی نیست!!! حالا معمار نشدی، فدای سرت، اینقدر غصه نخور دیگه!!!! مبانی نظریییییییییییییییییی :icon_pf (34): گل گفتیییییییییییییییی
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 عههه، جوک سال رو من یجا دیگه شنیده بودم، حرص نخور، شهرسازی هم رشته بدی نیست!!! حالا معمار نشدی، فدای سرت، اینقدر غصه نخور دیگه!!!! خود شیفته! رشته شیفته :w00::w00::w00::w00::zadan::zadan: شاید تو دوس داشته باشی بیای شهرسازی اما من دوس ندارم بیام معماری
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 شهریور، 2011 خود شیفته!رشته شیفته :w00::w00::w00::w00::zadan::zadan: شاید تو دوس داشته باشی بیای شهرسازی اما من دوس ندارم بیام معماری تو چقدر حرص میخوری یوقت با اون مار خودتو دار نزنی پسر جان حقیقتی بود؛ گفته شد، چیکار کنیم دیگه حالا یکم پیگیری کن شاید بتونی بیای معماری!! منم بهت کمک میکنم تا بتونی تو کنکورش قبول شی، هر چند بعید میدونم بتونی
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 تو چقدر حرص میخوری یوقت با اون مار خودتو دار نزنی پسر جان حقیقتی بود؛ گفته شد، چیکار کنیم دیگه حالا یکم پیگیری کن شاید بتونی بیای معماری!! منم بهت کمک میکنم تا بتونی تو کنکورش قبول شی، هر چند بعید میدونم بتونی :banel_smiley_4:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 شهریور، 2011 :banel_smiley_4: فکر نداره که؛ شهرسازیو رها کن؛ زود باش
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 فکر نداره که؛ شهرسازیو رها کن؛ زود باش زرنگی؟رها کنم تو بیای جام؟سخت در اشتباهی!
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 شهریور، 2011 زرنگی؟رها کنم تو بیای جام؟سخت در اشتباهی! نه بابا، از ما گفتن بود!!! شهرسازی هم واسه ما شد رشته!!!
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 نه بابا، از ما گفتن بود!!! شهرسازی هم واسه ما شد رشته!!! بنده خدا رات نمیدن شهرسازی اینطوری میگی 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 بنده خدا رات نمیدن شهرسازی اینطوری میگی اگه شهرسازی رشته بود که نمیرفتی سراغ مارگیری برادر من :persiana__hahaha: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 شهریور، 2011 بنده خدا رات نمیدن شهرسازی اینطوری میگی منت و خواهش کنن هم نمیریم.... آقارو.....
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 اگه شهرسازی رشته بود که نمیرفتی سراغ مارگیری برادر من :persiana__hahaha: الان چه ربطی داشت؟همه معمارا همینن! تا کم میارن چیزای بی ربط رو به هم ربط میدن! 1
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 منت و خواهش کنن هم نمیریم....آقارو..... پس بشین تا منت و خاهش کنن!
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 الان چه ربطی داشت؟همه معمارا همینن!تا کم میارن چیزای بی ربط رو به هم ربط میدن! آره آره بیربط بود بدو برو آب بازی بدو کوچولو اینجا جای شما نیست تو حرف بزرگترا نپر من و ونوس داریم صحبت میکنیم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 شهریور، 2011 آره آره بیربط بود بدو برو آب بازی بدو کوچولو اینجا جای شما نیست تو حرف بزرگترا نپر من و ونوس داریم صحبت میکنیم عجب شهرسازیه ها!!!!!
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 آره آره بیربط بود بدو برو آب بازی بدو کوچولو اینجا جای شما نیست تو حرف بزرگترا نپر من و ونوس داریم صحبت میکنیم :w00::w00::w00::w00::w00: عجب شهرسازیه ها!!!!! عجب معماری ها
ارسالهای توصیه شده