*mini* 37779 ارسال شده در 12 مهر، 2011 خب به نظرم اینجور مواقع ، مسولان تالار یه موضوعی رو پیشنهاد کنن بهتره تا اینکه منتظر باشن بچه ها موضوع بگن.... خانومی....نمیشه که همش ما بگیم که گلم شما هم باید همکاری کنید....قرار نیست که ما بگیم خودمونم بحث کنیم که.....:ws2::ws2: 3
*mini* 37779 ارسال شده در 12 مهر، 2011 بچه ها......به نظرتون پارکا و فضاهای سبز...مخصوصا فضاهای سبز کنار یه بنای مدرن...مثه موزه یا کتابخونه....باید چچجور باشه که بقیه رو به طرف اوون مکان جذب کنه؟ 4
pooran.mehr 6294 ارسال شده در 12 مهر، 2011 بچه ها......به نظرتون پارکا و فضاهای سبز...مخصوصا فضاهای سبز کنار یه بنای مدرن...مثه موزه یا کتابخونه....باید چچجور باشه که بقیه رو به طرف اوون مکان جذب کنه؟ این طوری 2
سـارا 20071 ارسال شده در 13 مهر، 2011 خانومی....نمیشه که همش ما بگیم که گلمشما هم باید همکاری کنید....قرار نیست که ما بگیم خودمونم بحث کنیم که.....:ws2::ws2: آخه اولین بار که من گغتم موضوع رو... 2
سـارا 20071 ارسال شده در 13 مهر، 2011 بچه ها......به نظرتون پارکا و فضاهای سبز...مخصوصا فضاهای سبز کنار یه بنای مدرن...مثه موزه یا کتابخونه....باید چچجور باشه که بقیه رو به طرف اوون مکان جذب کنه؟ به نظر خودم(البته درست یا غلط بودشنو نمی دونم) فضای سبز کنار یک بنا، باید در عین سادگی ،جذابیت داشته باشه.با هندسه بنا متناسب باشه تا جزئی از بنا به نظر برسه.مسرهای هدایت کننده به طرف بنا داشته باشه تا مخاطب تشویق بشه تا آخر این مسیرو بره و به بنای مورد نظر برسه. فضای سبز شلوغ و پیچیده، واسه پارکها خوبه .چون فضای سبز حرف اول و آخرو توش می زنه .در واقع اطراف یک بنا ، به وسیله باغچه ها و فضاهای سبز، می خوایم مخاطب رو به طرف موضوع اصلی که همون بنا هست جذب کنیم. چی گفتم :icon_pf (34): 2
*mini* 37779 ارسال شده در 13 مهر، 2011 به نظر خودم(البته درست یا غلط بودشنو نمی دونم) فضای سبز کنار یک بنا، باید در عین سادگی ،جذابیت داشته باشه.با هندسه بنا متناسب باشه تا جزئی از بنا به نظر برسه.مسرهای هدایت کننده به طرف بنا داشته باشه تا مخاطب تشویق بشه تا آخر این مسیرو بره و به بنای مورد نظر برسه.فضای سبز شلوغ و پیچیده، واسه پارکها خوبه .چون فضای سبز حرف اول و آخرو توش می زنه .در واقع اطراف یک بنا ، به وسیله باغچه ها و فضاهای سبز، می خوایم مخاطب رو به طرف موضوع اصلی که همون بنا هست جذب کنیم. چی گفتم :icon_pf (34): اتفاقا خوب گفتی خانومی.............فضای سبز باید طوری باشه که به شکل هندسی فضا مربوط باشه....و در واقع ادامه دهنده شکل هندسی بنا باشه......در جاهایی قرار داشته باشه که بیشتر فضاهای اطراف اوون بنا رو دارای سایه کنه....و حس خوب از یه طبیعت خوب رو در انسان ایجاد کنه . فضای های سبز و پار کها در خوب به نظر رسیدن نمای ساختمان خیلی موثر هستن:a030: 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 13 مهر، 2011 اتفاقا خوب گفتی خانومی.............فضای سبز باید طوری باشه که به شکل هندسی فضا مربوط باشه....و در واقع ادامه دهنده شکل هندسی بنا باشه......در جاهایی قرار داشته باشه که بیشتر فضاهای اطراف اوون بنا رو دارای سایه کنه....و حس خوب از یه طبیعت خوب رو در انسان ایجاد کنه .فضای های سبز و پار کها در خوب به نظر رسیدن نمای ساختمان خیلی موثر هستن:a030: یه دیدگاه کاملا مدرنیستی سلام خوبی میبینم که فعال شدی من پس فردا آزمون اسکیس دارم واسم 2آ کنین 2
*mini* 37779 ارسال شده در 13 مهر، 2011 یه دیدگاه کاملا مدرنیستیسلام خوبی میبینم که فعال شدی من پس فردا آزمون اسکیس دارم واسم 2آ کنین سلاااااااااااااااااااااااااااااااام دوگانه سووووووز..... مرسی تو خوبی؟ من فعال بووووووووووووووودم.....:ws2: :ws2: تو هم به جای اسپم یکم بیا توو بحثا شرکت کن:w00::w00: ایشاالله خوب میشه 1
سـارا 20071 ارسال شده در 14 مهر، 2011 کسی می دونه من چرا همش خوابم میاد حوصله کار کردن ندارم؟؟؟ کسی می دونه چرا من چشام می سوزه از شدت بی حالی؟؟؟ 1
pooran.mehr 6294 ارسال شده در 14 مهر، 2011 کسی می دونه من چرا همش خوابم میاد حوصله کار کردن ندارم؟؟؟ کسی می دونه چرا من چشام می سوزه از شدت بی حالی؟؟؟ نکنه عاشق شدی 1
pooran.mehr 6294 ارسال شده در 14 مهر، 2011 شایعه نکن الان برام حرف درمیارنا اگه 1 % عاشق نشده باشی حساسییت فصلیه ولی 99 % همون که اول گفتم 1
سـارا 20071 ارسال شده در 14 مهر، 2011 اگه 1 % عاشق نشده باشی حساسییت فصلیه ولی 99 % همون که اول گفتم احتمالا مربوط به فصله...هوا گرمه آدم حال کار کردن نداره 1
pooran.mehr 6294 ارسال شده در 14 مهر، 2011 احتمالا مربوط به فصله...هوا گرمه آدم حال کار کردن نداره بیا یه آدامس نعنایی بهت بدم خنک شی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 مهر، 2011 واسه سقف کاذب کتابخونه چی بذارم دیوارش چی باشه کفش چوب پنبه خوبه؟؟؟؟؟؟ نماش سنگ تراورتن کرم و قهوه ای؟ اصلا اینا به من چه ؛ من از کجا بدونم ؛
zahra22 19502 ارسال شده در 17 مهر، 2011 واسه سقف کاذب کتابخونه چی بذارم دیوارش چی باشه کفش چوب پنبه خوبه؟؟؟؟؟؟ نماش سنگ تراورتن کرم و قهوه ای؟ اصلا اینا به من چه ؛ من از کجا بدونم ؛ ونوووووووووووووووووس :banel_smiley_52: این طوری از دست میریاااااااااااااا...:icon_pf (34): یه نفس عمیق بکش...زوووووووووووود:167::167: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 مهر، 2011 ونوووووووووووووووووس :banel_smiley_52: این طوری از دست میریاااااااااااااا...:icon_pf (34):یه نفس عمیق بکش...زوووووووووووود:167::167: زهرااااااااااااااااااااااااا . . . . . . . . . .
ارسالهای توصیه شده