Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 2 مهر، 2011 ها پس فردا چي چي هيچي :ws3: آها....:persiana__hahaha: خب دیر اومدین منم خستم میرم من شبه همگی بخیر بای بای:flowerysmile: 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 2 مهر، 2011 آها....:persiana__hahaha:خب دیر اومدین منم خستم میرم من شبه همگی بخیر بای بای:flowerysmile: باشه باي تا پس فردا خوب بخوابي 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 مهر، 2011 http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=602838&postcount=48
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 2 مهر، 2011 http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=602838&postcount=48 باشه بهم بر خورد اصلا ميدوني چيه شما معمارا هميشه با ما شهرسازا لجين 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 مهر، 2011 ميرويم تا كه شايد چت روم نباشد به ما نیز برخورد، وحید؛ درمورد رشتت یکم بگو؛ چی میخونین تو یونی؛ چیکاره میشین, علاوه بر کلکل بهتره یه چیزایی هم یاد بگیریم؛ موافقی؟؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 مهر، 2011 باشه بهم بر خورداصلا ميدوني چيه شما معمارا هميشه با ما شهرسازا لجين ما لجیم؟؟؟ عجب
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 2 مهر، 2011 به ما نیز برخورد، وحید؛ درمورد رشتت یکم بگو؛ چی میخونین تو یونی؛ چیکاره میشین, علاوه بر کلکل بهتره یه چیزایی هم یاد بگیریم؛ موافقی؟؟ موافقم شهرسازي يه رشته تركيبيه از علوم مختلف اعم از معماري عمران روانشناسي چغرافيا جامعه شناسي اقتصاد و ... واسه بهبود وضعيت شهر بهره ميبره ما اگه به شهر به عنوان يه مشكل نگاه كنيم واسه حل يه مشكل بايد ابعاد اون مشكلو به درستي شناخت كه اين لزوم تركيبي بودن شهرسازيو ميرسونه شهرسازي دوتا گرايشه يكي كارشناسي شهرسازي يكي هم مهندسي شهرسازي تو ارشدم ميشه طراحي شهري و برنامه ريزي شهري كه باز تو دكتري ميشه شهرسازي 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 2 مهر، 2011 ما لجیم؟؟؟ عجب من يكي انقد اين معمارارو دوس دارم كه نگو به جز تالار معماري تو هيچ تالار ديگه اي هم نميرم ولي نميدونم بعضي از اين معمارا چرا اينجوري رفتار ميكنن 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 مهر، 2011 موافقمشهرسازي يه رشته تركيبيه از علوم مختلف اعم از معماري عمران روانشناسي چغرافيا جامعه شناسي اقتصاد و ... واسه بهبود وضعيت شهر بهره ميبره ما اگه به شهر به عنوان يه مشكل نگاه كنيم واسه حل يه مشكل بايد ابعاد اون مشكلو به درستي شناخت كه اين لزوم تركيبي بودن شهرسازيو ميرسونه شهرسازي دوتا گرايشه يكي كارشناسي شهرسازي يكي هم مهندسي شهرسازي تو ارشدم ميشه طراحي شهري و برنامه ريزي شهري كه باز تو دكتري ميشه شهرسازي خب آخرش کجا میرین سر کار؟ فقط تو شهرداری؟ مثلا ما معمارا اگه تو ادارات و ...نریم سر کار آخرش یه دفتر مهندسی میزنیم؛ یا کار دانشجویی قبول میکنیم؛ بالاخره یه جور پول در میاریم شماها چیکاره میشین؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 مهر، 2011 من يكي انقد اين معمارارو دوس دارم كه نگو به جز تالار معماري تو هيچ تالار ديگه اي هم نميرم ولي نميدونم بعضي از اين معمارا چرا اينجوري رفتار ميكنن شما لطف داری؛ از اول هم دیدمت متوجه شدم معمار حسرتی هستی من که خوبم مگه نه؟ خووووش اومد گفتم
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 2 مهر، 2011 خب آخرش کجا میرین سر کار؟ فقط تو شهرداری؟ مثلا ما معمارا اگه تو ادارات و ...نریم سر کار آخرش یه دفتر مهندسی میزنیم؛ یا کار دانشجویی قبول میکنیم؛ بالاخره یه جور پول در میاریم شماها چیکاره میشین؟ ما ميتونيم از خود شهرداري گرفته تا وزارت مسكنو شهرسازي بريم سر كار ما به نسبت بازار كارمون خيلي بهتره ما نيز ميتوانيم يه شركت بزنيم يا نه مثل من يه طراحي فضا سبزي يه طرح هادي چيزي قبول كنيم بريم پي يه لقمه نون 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 2 مهر، 2011 شما لطف داری؛ از اول هم دیدمت متوجه شدم معمار حسرتی هستی من که خوبم مگه نه؟ خووووش اومد گفتم تو كه گلي شهرساز حسرتي 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 مهر، 2011 ما ميتونيم از خود شهرداري گرفته تا وزارت مسكنو شهرسازي بريم سر كار ما به نسبت بازار كارمون خيلي بهتره ما نيز ميتوانيم يه شركت بزنيم يا نه مثل من يه طراحي فضا سبزي يه طرح هادي چيزي قبول كنيم بريم پي يه لقمه نون آهان؛ من در مورد رشتتون خیلی اطلاعاتم کم بود؛ راستی این آواتارت یه بازیه؛ من بازیشو کردم آخرش هیچی نشد؛ خیلی شهر پیشرفت کرده بود:62izy85:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 مهر، 2011 من دیگه میرم بخوابم؛ جناب هیپوداموس( جه فامیلیه باکلاسی ) بازم بیا اینورا ؛ شب خوش
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 2 مهر، 2011 آهان؛ من در مورد رشتتون خیلی اطلاعاتم کم بود؛ راستی این آواتارت یه بازیه؛ من بازیشو کردم آخرش هیچی نشد؛ خیلی شهر پیشرفت کرده بود:62izy85: جدي نميدونستم شهرسازي رشته خوبيه تنوع داره 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 2 مهر، 2011 من دیگه میرم بخوابم؛ جناب هیپوداموس( جه فامیلیه باکلاسی ) بازم بیا اینورا ؛ شب خوش هيپو داموس ميليتوس يه جوراي پدر علم شهرسازيه منم ميرم شب خوش خوب بخوابي 1
ارسالهای توصیه شده