vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 سلام به همه ي مهرازاي شهرساز حسرتي ميبينم يه روزه چندتا صفحه تكن خورده 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 سپيده سارا و ونوسي ميبينم خفن فعاليت ميكنينا بيايد بريد يه كمم فعاليت علمي بكنين 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 شهریور، 2011 سپيده سارا و ونوسي ميبينم خفن فعاليت ميكنينابيايد بريد يه كمم فعاليت علمي بكنين بازم که اومدی اینجا
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 شهرساز حسرتيا نبينم ديگه به شهرساز جماعت گير بدينو به پرو پاچش بپيچين اگه نه القابتونو ( مهراز 724و......)ازتون ميگيرم 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 بازم که اومدی اینجا اينجا كه از آن من است پسي سلامت كو 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 شهریور، 2011 شهرساز حسرتيانبينم ديگه به شهرساز جماعت گير بدينو به پرو پاچش بپيچين اگه نه القابتونو ( مهراز 724و......)ازتون ميگيرم تو میخوای بگیری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 شهریور، 2011 اينجا كه از آن من استپسي سلامت كو سلام؛ سند نیاوردی! پس ادعا نداشته باش، اگه اینطوره نصفش ماله منه
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 تو میخوای بگیری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وقتي خودم عطا كردم خودمم ميگيرم ديگه شهرساز حسرتي 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 سلام؛ سند نیاوردی! پس ادعا نداشته باش، اگه اینطوره نصفش ماله منه مگه كشكه كه نصفش مال تو باشه من سابقه ام اينجا زيادتره پس ارشد ترم پس مال من است 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 شهریور، 2011 وقتي خودم عطا كردم خودمم ميگيرم ديگه شهرساز حسرتي معمار حسرتی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 شهریور، 2011 مگه كشكه كه نصفش مال تو باشه من سابقه ام اينجا زيادتره پس ارشد ترم پس مال من است کشک نیست؛ پس مال تو هم نیست
شـاهین 8068 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 ای بابا همش تقصیر این مهرناز هسنش که با این اوباش های شهری برخورد نمی کنه باید همین جور بزنه تو سر بچه های شهر سازی تا عمرانی ها از شهر ساز ها درس عبرت بگیرن :vahidrk:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 شهریور، 2011 ای بابا همش تقصیر این مهرناز هسنش که با این اوباش های شهری برخورد نمی کنه باید همین جور بزنه تو سر بچه های شهر سازی تا عمرانی ها از شهر ساز ها درس عبرت بگیرن :vahidrk:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 شهریور، 2011 پستهای من کوووووووووووووووو ؟؟؟؟ :w00: چیه؟؟؟ کدوم پست؟؟؟ آرامش خودتو حفظ کن؛ چی شده؟؟؟؟
سـارا 20071 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 چیه؟؟؟ کدوم پست؟؟؟ آرامش خودتو حفظ کن؛ چی شده؟؟؟؟ چندتا از پستام تو این تاپیک پاک شده که جواب بعضی از دوستان رو در مورد معماری و شهرسازی و این چیزا داده بودم 2
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 سلام بچه ها من یکشنبه تحویل دارم موندم تو شیت بندیش اصلا حسش نیست
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 چندتا از پستام تو این تاپیک پاک شده که جواب بعضی از دوستان رو در مورد معماری و شهرسازی و این چیزا داده بودم اینجا هیچ پستی پاک نمی شه. خیالتون راحت 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 شهریور، 2011 چندتا از پستام تو این تاپیک پاک شده که جواب بعضی از دوستان رو در مورد معماری و شهرسازی و این چیزا داده بودم گلم مطمئنی فرستاده بودی
ارسالهای توصیه شده