سـارا 20071 ارسال شده در 10 مهر، 2011 خب به نظرم اینجور مواقع ، مسولان تالار یه موضوعی رو پیشنهاد کنن بهتره تا اینکه منتظر باشن بچه ها موضوع بگن.... 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 10 مهر، 2011 خب به نظرم اینجور مواقع ، مسولان تالار یه موضوعی رو پیشنهاد کنن بهتره تا اینکه منتظر باشن بچه ها موضوع بگن.... تو 4 دیواری؟ [/url] 1
سـارا 20071 ارسال شده در 11 مهر، 2011 تو 4 دیواری؟ [/url] موضوع واسه بحث دیگه مهناز.انقدر تعجب داشت؟؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 مهر، 2011 چطوری؟ کلی کار دارم؛ پروژه طرحم هنوز کامل نشده؛ حسه کار کردن نیست چرا نمره مرمت اعلام نمیشه
سـارا 20071 ارسال شده در 11 مهر، 2011 چطوری؟ کلی کار دارم؛ پروژه طرحم هنوز کامل نشده؛ حسه کار کردن نیست چرا نمره مرمت اعلام نمیشه نمره معماری اسلامی اومده؟؟؟ منم حس طرح ندارم نمی دونم چرا 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 مهر، 2011 نمره معماری اسلامی اومده؟؟؟ منم حس طرح ندارم نمی دونم چرا من معماری اسلامی نداشتم؛ مرمت چرا نمره رو نمیده
سـارا 20071 ارسال شده در 11 مهر، 2011 من معماری اسلامی نداشتم؛ مرمت چرا نمره رو نمیده اصلا یادم نبودددددددددددد مهم اینه که با این شرایط سخت بازم قبول شدیم....خیلیا افتادن نه؟؟؟؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 مهر، 2011 اصلا یادم نبودددددددددددد مهم اینه که با این شرایط سخت بازم قبول شدیم....خیلیا افتادن نه؟؟؟؟ از 150 نفر 70 نفر افتادن؛ دیروز یه کسایی افتادن که.....
سـارا 20071 ارسال شده در 11 مهر، 2011 از 150 نفر 70 نفر افتادن؛ دیروز یه کسایی افتادن که..... واااااااییییییییییییییی چقدر زیاددددددددد :w58: 40 نفرم حذف کرده بودن نه؟؟؟ 150 نفر امتحان دادن؟؟ کیا افتادن؟؟؟ :icon_pf (34):
fargol_2408 3454 ارسال شده در 11 مهر، 2011 بگو خب در مورد باغ های تماتیک (thematic garden) صحبت کنیم اصلا چیزی در موردش میدونین؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 مهر، 2011 واااااااییییییییییییییی چقدر زیاددددددددد :w58:40 نفرم حذف کرده بودن نه؟؟؟ 150 نفر امتحان دادن؟؟ کیا افتادن؟؟؟ :icon_pf (34): محمدی اینا و مهدیه و ...... در مورد باغ های تماتیک (thematic garden) صحبت کنیم اصلا چیزی در موردش میدونین؟ نه ؛ چی چی هست
fargol_2408 3454 ارسال شده در 11 مهر، 2011 thematic garden یا پارک/ باغ موضوعی در واقع اصطلاحیه که برای مجموعه ای از مسيرهاي گردشگري و جذابيتهاي سر گرم کننده به کار میره ،هدفشم گرد هم آوردن گروه زیادی از مردم کنار همه پارک موضوعی در واقع نوعی از پارک تفریحیه که با محوریت موضوع خاصی طراحی می شه ، این موضوع خاص می تونه شعر، قصه،اخلاق یا حتی پدیده های طبیعی باشه بعضی اوقات یه پارک موضوعي شامل بخشهاي متفاوتي میشه که هر کدومشون يه داستان ويژه ای رو بیان میکنن و این موضوع در همه ی پارک دیده میشه و حول عناصر مختلف پارک می چرخه برای مثال میشه دنیای والت دیزنی رو مثال زد 2
fargol_2408 3454 ارسال شده در 11 مهر، 2011 پارکای تماتیک دیگه هم هستن مثله: -پارک سیتروئن -سرزمین حفاری – فانتزی بولدوزرهای غول آسا -دنیای فراری -پارک موضوعي هري پاتر -باغ درختان سرو فلوريدا اگه بتونم عکساشونم پیدا میکنم میذارم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 مهر، 2011 thematic garden یا پارک/ باغ موضوعی در واقع اصطلاحیه که برای مجموعه ای از مسيرهاي گردشگري و جذابيتهاي سر گرم کننده به کار میره ،هدفشم گرد هم آوردن گروه زیادی از مردم کنار همه پارک موضوعی در واقع نوعی از پارک تفریحیه که با محوریت موضوع خاصی طراحی می شه ، این موضوع خاص می تونه شعر، قصه،اخلاق یا حتی پدیده های طبیعی باشه بعضی اوقات یه پارک موضوعي شامل بخشهاي متفاوتي میشه که هر کدومشون يه داستان ويژه ای رو بیان میکنن و این موضوع در همه ی پارک دیده میشه و حول عناصر مختلف پارک می چرخه برای مثال میشه دنیای والت دیزنی رو مثال زد پارکای تماتیک دیگه هم هستن مثله:-پارک سیتروئن -سرزمین حفاری – فانتزی بولدوزرهای غول آسا -دنیای فراری -پارک موضوعي هري پاتر -باغ درختان سرو فلوريدا اگه بتونم عکساشونم پیدا میکنم میذارم عالیه عزیزم, ممنون بابت توضیحاتت؛:flowerysmile: منتظر عکساشم هستیم:62izy85: :Ghelyon:
ارسالهای توصیه شده