.FatiMa 36560 ارسال شده در 9 شهریور، 2011 بچه ها نظرتون در مورد موضوع بعدی مسابقه عکس چیه؟ به نظرتون چی باشه خوبه؟ 3
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 10 شهریور، 2011 بچه ها نظرتون در مورد موضوع بعدی مسابقه عکس چیه؟به نظرتون چی باشه خوبه؟ . . عکس از طبیعت که ریتم یا غیره توش به کار رفته...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 شهریور، 2011 عکس از یک المان ؛ یا سردر ؛ یا ورودی ....... یا عکس از بانک
سـارا 20071 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 فکر می کنم میام نظرمو می گم فاطی جون. به نظرم اگه بعد از امتحانا برگراز بشه بهتره که وقت هم باشه بریم عکس بگیریم.:icon_pf (34): منکه قرنطینه م الان :icon_pf (34): البته هرچی جمع نظر بده.ممکنه بچه ها مشکلی نداشته باشن. 3
bpcom 10070 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 بچه ها نظرتون در مورد موضوع بعدی مسابقه عکس چیه؟به نظرتون چی باشه خوبه؟ به نظر من میتونیم مسابقه از ورودی ها یا سردر باشه یا عکس از گنبد یا ...:JC_thinking: موضوع رو ریز کنیم و روی یه قسمت خاص از بنا کار بشه ... اینطوری تا حدی مقایسه کارا هم راحت تره چون موضوعات یکسان هستند و هنر عکاسی بیشتر به چشم میاد :w72: 2
.FatiMa 36560 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 مرسی بچه ها پیشنهادای خوبین شاید همه رو به ترتیب انجام دادیم :دی پیشنهاد دیگه ای داشتین بازم بگیم میسی باید با مهنازم مشورت کنم فعلا گیر امتحانامم :banel_smiley_52:
bpcom 10070 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 فکر می کنم میام نظرمو می گم فاطی جون.به نظرم اگه بعد از امتحانا برگراز بشه بهتره که وقت هم باشه بریم عکس بگیریم.:icon_pf (34): منکه قرنطینه م الان :icon_pf (34): البته هرچی جمع نظر بده.ممکنه بچه ها مشکلی نداشته باشن. منم با برگزاریش برای بعد از امتحانا موافقم بذاریم 10 تیر به بعد:w72: 1
.FatiMa 36560 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 به نظر من میتونیم مسابقه از ورودی ها یا سردر باشه یا عکس از گنبد یا ...:JC_thinking: موضوع رو ریز کنیم و روی یه قسمت خاص از بنا کار بشه ... اینطوری تا حدی مقایسه کارا هم راحت تره چون موضوعات یکسان هستند و هنر عکاسی بیشتر به چشم میاد :w72: مرسی تقریبا همون پیشنهاد ونوسه فکر خوبیه بچه ها وقت دارین برین عکس بگیرین؟ مسابقه رو بذارم اگه نه بمونه وسطای تیر 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 شهریور، 2011 مرسیتقریبا همون پیشنهاد ونوسه فکر خوبیه بچه ها وقت دارین برین عکس بگیرین؟ مسابقه رو بذارم اگه نه بمونه وسطای تیر بعد امتحانا بهتره واااااااااااای یه عالمه امتحان دارم :w768:
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 سلام به مهرازاي شهرساز حسرتي چه عجب اينجا بوي فعاليت ميده 2
bpcom 10070 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 سلام به مهرازاي شهرساز حسرتيچه عجب اينجا بوي فعاليت ميده سلام وحید خان گل اینا که گفتی یعنی چه 1
bpcom 10070 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 مرسیتقریبا همون پیشنهاد ونوسه فکر خوبیه بچه ها وقت دارین برین عکس بگیرین؟ مسابقه رو بذارم اگه نه بمونه وسطای تیر آره این ونوس همیشه پیشنهادات ، طرحها و افکار منو میدزده و به نام خودش پخش میکنه ... 1
.FatiMa 36560 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 راستی این مسابقه هم مدالو پس میگیرن؟؟؟ :JC_thinking:[/QUOTE] ما پس نگرفتیم که :icon_pf (34): سلام به مهرازاي شهرساز حسرتيچه عجب اينجا بوي فعاليت ميده سلام شهرساز معمار حسرتی دیگه دیگه :gnugghender: :167: 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 شهریور، 2011 آره این ونوس همیشه پیشنهادات ، طرحها و افکار منو میدزده و به نام خودش پخش میکنه ... اییین چی میگه؟؟؟؟؟:w00: آخه از جون من چی میخوااااااااای :w00: یه خورده هم خودت فکر کن ایده و نظر بده :w74: اه اه :w589:
ارسالهای توصیه شده