سـارا 20071 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 وااااای مرسی که عکساشو گذاشتی :flowerysmile: آره خیلی قشنگ شده.جلوه خیلی خوبی به اون منطقه داده.ولی اگه وسعت این ساختمونهای شبیه به هم زیاد بشه،نمای یکنواختی رو به یه بخش از شهر می ده و اونو از تنوع درمیاره.البته این نظر منه.ولی در کل کار خیلی جالبی شده :62izy85: 2
*mini* 37779 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 نه سارا جان...میدونی اینا چیکار کردن؟ مثلا اومدن گفتن این منطقه از تهران ارتفاع ساختموناش از مثلا مثلا 80 متر نباید کمتر باشه.....اینطوری.. خواهج گلم...قابل نداشت:flowerysmile: 2
سـارا 20071 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 نه سارا جان...میدونی اینا چیکار کردن؟مثلا اومدن گفتن این منطقه از تهران ارتفاع ساختموناش از مثلا مثلا 80 متر نباید کمتر باشه.....اینطوری.. خواهج گلم...قابل نداشت:flowerysmile: خوبه تو هر شهری از این برنامه ها داشته باشن.ولی متاسفانه به غیر از شهر های بزرگ،در بقیه شهرها به این موارد اصلا توجهی نمی شه...و باز هم متاسفانه نماهای بسیار زشتی تو بعضی از شهرها میبینم .از جمله همن رشت:icon_pf (34): 2
*mini* 37779 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 خوبه تو هر شهری از این برنامه ها داشته باشن.ولی متاسفانه به غیر از شهر های بزرگ،در بقیه شهرها به این موارد اصلا توجهی نمی شه...و باز هم متاسفانه نماهای بسیار زشتی تو بعضی از شهرها میبینم .از جمله همن رشت:icon_pf (34): آره متاسفانه....یکیش همین اهواز.... داریم روو پروژه تحلیلش کار میکنیم اوون فقط روو یکی از خیابوناش....باورت نمیشه اگه بگم نصف بیشتر خونه هاش تخریبی و غیر قابل سکونتن:icon_pf (34)::icon_pf (34): 2
zahra22 19502 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 عکس قشنگی از نواب گرفته شده.ولی من از خونهای نواب خوشم نمیاد..بنظرم شبیه زندان میمونه... 2
*mini* 37779 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 سارا توجه کردی رفتیم توو فاز شهر سازی؟ الان مهناز میاد پرتمون میکنه بیرون:icon_pf (34): 1
*mini* 37779 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 عکس قشنگی از نواب گرفته شده.ولی من از خونهای نواب خوشم نمیاد..بنظرم شبیه زندان میمونه... اره...خونه هاشون کوچیکن متاسفانه
سـارا 20071 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 آره متاسفانه....یکیش همین اهواز....داریم روو پروژه تحلیلش کار میکنیم اوون فقط روو یکی از خیابوناش....باورت نمیشه اگه بگم نصف بیشتر خونه هاش تخریبی و غیر قابل سکونتن:icon_pf (34)::icon_pf (34): باورم میشه چون تو شهر خودمم تو بعضی از خیابونهای اصلیش، هنوز ساختمونهایی هستن که نصفشون ریخته و تخریب شده اما نمیدونم چرا کاملا تخریبشون نمی کنن یا بازسازی نمی شن که حداقل سیمای شهر رو به هم نزنن...:icon_pf (34): سارا توجه کردی رفتیم توو فاز شهر سازی؟الان مهناز میاد پرتمون میکنه بیرون:icon_pf (34): اخه کسی موضوع نمی گه خب.همین خوبه 1
zahra22 19502 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 اره...خونه هاشون کوچیکن متاسفانه به نظر من خیلی بهتر از این میشود خونه ها رو ساخت..فک میکنم پشت ساخت خونه ها اصلآ فکر و طراحی نبوده.. چه تو نمای ساختمان چه تو پلانش .. 1
*mini* 37779 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 نماهاشون جالب شده...اینا رو جدید ساختن...اما از تووش خبر ندارم
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 عکس قشنگی از نواب گرفته شده.ولی من از خونهای نواب خوشم نمیاد..بنظرم شبیه زندان میمونه... سارا توجه کردی رفتیم توو فاز شهر سازی؟الان مهناز میاد پرتمون میکنه بیرون:icon_pf (34): بحث شهرسازی تو تالار معماری؟ واااااااااا مصیبتا :w74: ولی از جدای شوخی شهر سازی و معماری به هم پیوسته هستن....ادامه بدید 2
*mini* 37779 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 بحث شهرسازی تو تالار معماری؟ واااااااااا مصیبتا :w74: ولی از جدای شوخی شهر سازی و معماری به هم پیوسته هستن....ادامه بدید :banel_smiley_52::banel_smiley_52:وووووووووووویییییییییییییی........ چششششششششم:a030::w410: 1
سـارا 20071 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 بحث شهرسازی تو تالار معماری؟ واااااااااا مصیبتا :w74: ولی از جدای شوخی شهر سازی و معماری به هم پیوسته هستن....ادامه بدید آره دیگه ما هم چون تشخیص دادیم به هم وابستن بحثو ادامه دادیم وگرنه وااااااااااا مصیبتا می شد!! 1
سـارا 20071 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 بحثمون رسید به اینجا که چرا انقدر نسبت به سیمای شهری بی توجهی می شه...پشت هساخت و ساز می شه بدون توجه به اینکه یه نمای درست حسابی طراحی بشه.و مهمتر اینکه چرا ساختمونهایی که بی استفاده رها شدن، یه فکری به حالشون نمیشه...من رشتو مثال زدم چون خودم ساکن رشتم.مثلا شهر توریستی و کلی مسافر هر سال میاد...اصلا جلوه یه شهر توریستی رو نداره :icon_pf (34): 2
*mini* 37779 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 آره..دقیقا...اینم هست...البته نا گفته نمومنه که هنوزم داره تووش ساخت و ساز میشه....اما در حد یه شهر توریستی نه......
*mini* 37779 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 یا مثلا خود اهواز.........هر سال عید یه عالمه مسافر میان اینجا...اما هیچوقت یه محل درست و حسابی واسه اسکانشون در مواقع گردو خاک درست نکردن:icon_pf (34): 1
*mini* 37779 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 سلام مهرازااااااااااااااااااا ادامه بحث چی شششششششششششششد؟:a030:
ارسالهای توصیه شده