رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

ای بابا...بزار ببینم میتونم پیداش کنم

• Like 2
  • پاسخ 7.9k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

ارسال شده در

توو اینم مشخصه...ساختمونا رو نگاه کنین:a030:

mf8bc3zy2dvqrt8ualj.jpg

• Like 2
ارسال شده در

وااااای مرسی که عکساشو گذاشتی :flowerysmile:

آره خیلی قشنگ شده.جلوه خیلی خوبی به اون منطقه داده.ولی اگه وسعت این ساختمونهای شبیه به هم زیاد بشه،نمای یکنواختی رو به یه بخش از شهر می ده و اونو از تنوع درمیاره.البته این نظر منه.ولی در کل کار خیلی جالبی شده :62izy85:

• Like 2
ارسال شده در

نه سارا جان...میدونی اینا چیکار کردن؟

مثلا اومدن گفتن این منطقه از تهران ارتفاع ساختموناش از مثلا مثلا 80 متر نباید کمتر باشه.....اینطوری..

خواهج گلم...قابل نداشت:flowerysmile:

• Like 2
ارسال شده در
نه سارا جان...میدونی اینا چیکار کردن؟

مثلا اومدن گفتن این منطقه از تهران ارتفاع ساختموناش از مثلا مثلا 80 متر نباید کمتر باشه.....اینطوری..

خواهج گلم...قابل نداشت:flowerysmile:

خوبه تو هر شهری از این برنامه ها داشته باشن.ولی متاسفانه به غیر از شهر های بزرگ،در بقیه شهرها به این موارد اصلا توجهی نمی شه...و باز هم متاسفانه نماهای بسیار زشتی تو بعضی از شهرها میبینم .از جمله همن رشت:icon_pf (34):

• Like 2
ارسال شده در
خوبه تو هر شهری از این برنامه ها داشته باشن.ولی متاسفانه به غیر از شهر های بزرگ،در بقیه شهرها به این موارد اصلا توجهی نمی شه...و باز هم متاسفانه نماهای بسیار زشتی تو بعضی از شهرها میبینم .از جمله همن رشت:icon_pf (34):

آره متاسفانه....یکیش همین اهواز....

داریم روو پروژه تحلیلش کار میکنیم اوون فقط روو یکی از خیابوناش....باورت نمیشه اگه بگم نصف بیشتر خونه هاش تخریبی و غیر قابل سکونتن:icon_pf (34)::icon_pf (34):

• Like 2
ارسال شده در

عکس قشنگی از نواب گرفته شده.ولی من از خونهای نواب خوشم نمیاد..بنظرم شبیه زندان میمونه...

• Like 2
ارسال شده در

سارا توجه کردی رفتیم توو فاز شهر سازی؟:ws28:

الان مهناز میاد پرتمون میکنه بیرون:icon_pf (34):

• Like 1
ارسال شده در
عکس قشنگی از نواب گرفته شده.ولی من از خونهای نواب خوشم نمیاد..بنظرم شبیه زندان میمونه...

اره...خونه هاشون کوچیکن متاسفانه

ارسال شده در
آره متاسفانه....یکیش همین اهواز....

داریم روو پروژه تحلیلش کار میکنیم اوون فقط روو یکی از خیابوناش....باورت نمیشه اگه بگم نصف بیشتر خونه هاش تخریبی و غیر قابل سکونتن:icon_pf (34)::icon_pf (34):

باورم میشه چون تو شهر خودمم تو بعضی از خیابونهای اصلیش، هنوز ساختمونهایی هستن که نصفشون ریخته و تخریب شده اما نمیدونم چرا کاملا تخریبشون نمی کنن یا بازسازی نمی شن که حداقل سیمای شهر رو به هم نزنن...:icon_pf (34):

اخه کسی موضوع نمی گه خب.همین خوبه:ws3:

• Like 1
ارسال شده در
اره...خونه هاشون کوچیکن متاسفانه

به نظر من خیلی بهتر از این میشود خونه ها رو ساخت..فک میکنم پشت ساخت خونه ها اصلآ فکر و طراحی نبوده..

چه تو نمای ساختمان چه تو پلانش ..

• Like 1
ارسال شده در

نماهاشون جالب شده...اینا رو جدید ساختن...اما از تووش خبر ندارم

ارسال شده در

بحث شهرسازی تو تالار معماری؟ واااااااااا مصیبتا :w74:

ولی از جدای شوخی شهر سازی و معماری به هم پیوسته هستن....ادامه بدید :w02:

• Like 2
ارسال شده در

:banel_smiley_52::banel_smiley_52:وووووووووووویییییییییییییی........

چششششششششم:a030::a030::w410:

• Like 1
ارسال شده در

آره دیگه ما هم چون تشخیص دادیم به هم وابستن بحثو ادامه دادیم:ws3:

وگرنه وااااااااااا مصیبتا می شد!! :ws3:

• Like 1
ارسال شده در

خوب.....داشتیم میگفتیم سارا جوون:a030:

• Like 1
ارسال شده در

بحثمون رسید به اینجا که چرا انقدر نسبت به سیمای شهری بی توجهی می شه...پشت هساخت و ساز می شه بدون توجه به اینکه یه نمای درست حسابی طراحی بشه.و مهمتر اینکه چرا ساختمونهایی که بی استفاده رها شدن، یه فکری به حالشون نمیشه...من رشتو مثال زدم چون خودم ساکن رشتم.مثلا شهر توریستی و کلی مسافر هر سال میاد...اصلا جلوه یه شهر توریستی رو نداره :icon_pf (34):

• Like 2
ارسال شده در

آره..دقیقا...اینم هست...البته نا گفته نمومنه که هنوزم داره تووش ساخت و ساز میشه....اما در حد یه شهر توریستی نه......

ارسال شده در

یا مثلا خود اهواز.........هر سال عید یه عالمه مسافر میان اینجا...اما هیچوقت یه محل درست و حسابی واسه اسکانشون در مواقع گردو خاک درست نکردن:icon_pf (34):

• Like 1
ارسال شده در

سلام مهرازااااااااااااااااااا

ادامه بحث چی شششششششششششششد؟:a030::a030:

• اضافه کردن...