رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

!ala مهمان
ارسال شده در
سلااااام؛:ws3:

سلامتی

شما چه خبرا؟:62izy85:

منم سلامتی

خبری نیس، تا 1 ماه دیگه که تحویل دارم آزادم:ws3:

چرا هیشکی اینجا نیس؟ اون مینای شیطون کجاست؟:banel_smiley_4:

• پاسخ 7.9k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

ارسال شده در

بچه ها چرا بحثو پیگیری نمیکنین؟؟؟ مثلا آینده ساختمونهای شهر دست ماهاس...شرکت تو بحث فقط در حد یه نظر دادن بود؟؟؟ :banel_smiley_4:

• Like 2
* v e n o o s * مهمان
ارسال شده در
منم سلامتی

خوش بحالت؛

من که کلی کار دارم؛

مگه امتحان نداری؟؟؟ :ws37:

نمیدونم کجان :ws52:

ارسال شده در
بچه ها چرا بحثو پیگیری نمیکنین؟؟؟ مثلا آینده ساختمونهای شهر دست ماهاس...شرکت تو بحث فقط در حد یه نظر دادن بود؟؟؟ :banel_smiley_4:

آینده ی ساختمونا دست ماهاست اما باید ببینیم چقدر مجوز می دن :w74:

• Like 2
ارسال شده در

ولی نمی شه هم همینطور دست رو دست گذاشت....یه زمانی معماری ایران چی بود و الان چیه؟؟

واقعا 100 سال دیگه هیچ بنای شاخصی نیست که نسل های بعد بهش افتخار کنن:icon_pf (34):

• Like 2
ارسال شده در
ولی نمی شه هم همینطور دست رو دست گذاشت....یه زمانی معماری ایران چی بود و الان چیه؟؟

واقعا 100 سال دیگه هیچ بنای شاخصی نیست که نسل های بعد بهش افتخار کنن:icon_pf (34):

الان همه چی شده پول! می گن صرفخ جویی کن تو مصالح اما یه چیز توپ در بیار. زمان کم بهربرداری زود!

• Like 3
ارسال شده در
منم سلامتی

سلاااااااااااااااااااااااام به مهرازای گل....جمعتون جمعه مینی تون کمه:ws3:

چطورین....

به بهههههههههههه آلا خانووووووووووووم گل...چه عججججججججججججججب ما شما رو دیدیم:a030:

• Like 1
ارسال شده در

اره واقعا...یه زمانی اصول ساختن رعایت میشد...اما الان متاسفانه فقط میخوان بسازن..چطور و با چه مصالحی مهم نیست براشون....

پشت خونمون (تهران)دارن یه ساختمون میسازن 7 طبقه ...باورتون نمیشه اگه بگم تو برف و بارون این ارماتورا و تیرچه ها بدون هیچ پوشش و محافظی همین طوری روو زمین ولو بودن......

بناهای شاخصمونم مثلا همین ساختمونا تجاری مدرنی که خدا تومن خرج میکنن براش مطمئنا تا چند سال دیگه از داخل و بیرون شونصد تا ترک بر میداره:icon_pf (34):

برج میلادم با اوون انحرافی که داره فکر نمیکنم زیاد دووم بیاره.......

(خوب..تهران و ترکوندیم رفت ...بریم سراغ شهر بعدی:ws3:)

• Like 3
ارسال شده در

وای خدای مننننننننننن :icon_pf (34)::icon_pf (34):

• Like 1
ارسال شده در
وای خدای مننننننننننن :icon_pf (34)::icon_pf (34):

آره متاسفانه

ارسال شده در

این موضوع تموم شد؟:ws52:

موضوع بعدی چی باشه؟

• Like 1
ارسال شده در

الان می دونید یکی از مشکلات عمده ی خونه های اینجا چیه؟ خونه ها قدیمیه.

یه خونه که می خریم اینقدر باید خرجش کرد که از دست و پای آدم در میاد!

از لوله کشی ها گرفته تا رفع کج بودن دیوار!

خیلی جالبه. چند روز پیش با بچه های شرکت رفته بودیم افتتاحیه ی یه مجتمع مسکونی. باورتون می شه ساختمون مال سال 1921 بود! مال زمان جنگ جهانی که این خونه ها رو به سربازها می دادن.

حالا اومده بودن 8 تا از بلوک هاش رو باز سازی کردن. یکی از همکارهام می گفت 4 میلیون دلار هرج شده. بعد می گفت 1 سال پروژه خوابید چون دولت پول نداشت :w74:

حالا جالب اینجا بود که تمام کمپلکس باید باز سازی می شده اونم با این شرط که داخل ساختمون کمپلت عوض شه اما به بدنه و نما کوچکترین آسیبی وارد نشه.

مثل اینکه بگن توی یه گوجه رو خالی کن و با یه چیز دیگه پر کن. حتی سقف هم باید برداشته شه!!!!

• Like 4
ارسال شده در

حالا من یه چیز بگم.....

خونه های ارمنستان مال جنگ جهانیه دومه....ظاهرشون داغونه...اما وقتی تووش میری کیف دنیا رو میکنی.....

توشونو باز سازی کردن اما به بیرونشو دست نزدن..البته نا گفته نمونه که این کار به بافت شهر سازیش هیچ اسیبی نرسونده..یه چیز خیلی همخونو باحال درومده...تازه آشپز خونه هاشونم اپن نیستن:a030:

• Like 4
ارسال شده در

آشپز خونه ی اپن اونقدر هام بد نیستا...خالا درشته تو فرهنگ ما نیست اما باعث می شه خونه بزرگتر نشون داده بشه :ws37:

• Like 2
ارسال شده در
آشپز خونه ی اپن اونقدر هام بد نیستا...خالا درشته تو فرهنگ ما نیست اما باعث می شه خونه بزرگتر نشون داده بشه :ws37:

آره قبلا هم گفتم تنها مزیتش از نظر من همینه!! و اینکه اگه از کابینت و قفسه های قشنگ توش استفاده بشه، به کل خونه جلوه خوبی می ده.اما کار کردن تو آشپزخونه اپن مخصوصا وقتی مهمون داری (و با این بریز و بپاشی که غذاهای ایرونی داره) یکم کارو سخت می کنه و حتما باید آشپزخونه مخفی هم کنارش باشه.

بابا شاید یکی خرابکاری کرده می خواد ماست مالی کنه خببببببببب:ws3:

• Like 2
ارسال شده در
آره قبلا هم گفتم تنها مزیتش از نظر من همینه!! و اینکه اگه از کابینت و قفسه های قشنگ توش استفاده بشه، به کل خونه جلوه خوبی می ده.اما کار کردن تو آشپزخونه اپن مخصوصا وقتی مهمون داری (و با این بریز و بپاشی که غذاهای ایرونی داره) یکم کارو سخت می کنه و حتما باید آشپزخونه مخفی هم کنارش باشه.

بابا شاید یکی خرابکاری کرده می خواد ماست مالی کنه خببببببببب:ws3:

الهیییییییییی...چقده دلت پرههههه:ws3:

• Like 2
ارسال شده در
الهیییییییییی...چقده دلت پرههههه:ws3:

:ws28::ws28:

• Like 1
ارسال شده در

خوب.....بحث بعدی چیه؟

ارسال شده در

بچه ها نواب رو دیدین...بعد از تونل توحید....توو مسیر راه آهن..

دیدی چه بافت باحالی تووش درست کردن؟....

همه ساختمونا یه اندازه با یه تیپ ساختمون....مصالحشون چقد باحاله.....طراحیش باحاله...سر اصول ساخته شده.....

اما چرا بقیه مناطق تهران این جوری نیست؟

• Like 1
ارسال شده در

ما که ندیدیم...عکسشو می زارین ببینیم؟؟؟:ws44:

• Like 2

• اضافه کردن...